• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tuhaf Bir Dert Florance Nightingale'i Kıskaniyorum

valla hemşirelik için bu kadar kendinden geçen biri daha önce hiç görmedim. çevre de birkaç tane hariç doğru düzgün işini yapan (azarlamadan insanca) hemşire görmedim.
keşke siz hemşire olsanız. inş olursunuz amin.
Ne yazik ki bende sizin gibi olumsuz orneklerle cok fazla karsilastim ama bi agactaki curuk meyveler agactaki tum meyvelerin curuk oldugunu gistermez emin olun gerçekten bu meslwgi canla basla yapan cok iyi insanlarda var duaniz icin Allah razi olsun insallah kabul olurda birgun meslegi iyi bir sekilde icra etmek nasip olur
 
hemşirelikte cezbeden nedir seni?
ailemdeki hemşirelerden ve rahmetli annemden biliyorum az çok durumu.
TAm olarak biliyorum dersem yalan soylemis olurum ama ciddi manada icinde insanlara hizmet etme gibi bi ask var ama tam manasiyla tek sebebinin bu olmadiginida biliyorum

Stajimi devlet jastanesinde yaptim isim geregi ameliyathaneye servislere veyahut baska yere gitsem fazlasiyla mutlu oluyordum stajim boyunca tek birgun saate bakmadim zaman cabuk gecsede evime gitsem diye aksamlari burda kalsana deseler emin olun ki kalirdim :)
 
valla aynı özlem bende pilotluk için var. önceden hostes olmak isterdim çok, bir süredir de pilotluk hayali kuruyorum. aslında havacılıkla ilgili her şey çok ilgimi çekiyor. ama pilot olmak oldukça zor, seninki daha ulaşılabilir bir hedef. illa da dersnaeye gitmek zorunda değilsin otur çalış. ders anlatım videlarını izle. hiçbşr şey için geç değil.
Senin icin neden zor belkide yapabilirsin
 
Arkadaşlar ben başörtüsü sorunu sebebi ile açık öğretim okudum hep, sonra da üniversite sınavına hazırlandım. Ve kazandım .. eczacılık istiyordum ama diğer öğrencilere ek puan 80 gelirken bana açık öğretimden dolayı 29 gibi bişey geldi. Ek puanım da tam olsaydı eczacılık da oluyordu. Ama olmadı, kimya oldu .
Evet açık öğretim ölü eğitim gibi bişey asla örgün okuyanlar gibi olmuyor, fakat ben örgünlere bakıp gaza geliyordum boş boş okula gidiyorlardı :dondurma:
Merak ettim sayisal çıkıslimisin
 
Hemşireyim ve inanın çok şaşırdım. Yani keşke benim yerimde siz olsaydınız diyorum inşallah hayalinize kavuşursunuz çok iyi kalpli bi insan olduğunuz belli Allah yolunuzu açık etsin :KK200:
Allah razi olsun keske sizin yerinizde ben olsaydim sizde istediginiz yerde olabilseydiniz

Benim bu isteğimi bilen bazi arkadaslar meslegin xorluklarini sartlarini stres gibi durumlarini bilmedigim icin istedigimi dusunuyorlar ama emin olun hepsini bildigim halde istiyorum
 
Evet canım imam hatip mezunuyum. Bu yıl kalkacaktı o. İki çocuk ikiside okula gidiyo bir yandan annem kanser tedavisi görüyo koşturmacam çok fazla şuan kendime vakit ayırabileceğimi hiç zannetmiyorum. Ama içimde derin yaradır. Öğretmenlere aşkla bakıyorum bu yüzden.
Insallah sizede hayaliniz nasip olur
 
Evvelim kuzenimin esi evlendiklerinde lise mezunuydu.2 cocugu varken unv sinavina girdi okul oncesi ogretmenlik kazandi.
38 yasinda ogretmen oldu.buyuk oglu unv.e baadi kendi meslege:)
Sende yaparsin azmini biliyorum.
 
Merak ettim sayisal çıkıslimisin
Evet canım sayısal çıkışlıyım . Lise okuduğum dönemde yani 3-4 sene hiç bi alakam olmadı liseyle . Hafızlık yaptım o süreçte dolayısıyla başka şeye vaktim yoktu. Lise de açık öğretim sınavlarına giderken hangi derslerden gireceğimi bile bilmezdim . Sonra üniversiteye hazırlandım işte
 
Evvelim kuzenimin esi evlendiklerinde lise mezunuydu.2 cocugu varken unv sinavina girdi okul oncesi ogretmenlik kazandi.
38 yasinda ogretmen oldu.buyuk oglu unv.e baadi kendi meslege:)
Sende yaparsin azmini biliyorum.
Insallah ipegim insallah gunun birinde bendende soz edersin :) boyle
 
Yani yazmayım dedim ama seneler önce yaşamış üstüne bide ölmüş bi kadını kıskanmak ne alaka. Biraz etrafınıza bakın bu sizce dert mi yani. Her telefonu interneti olan bdv ye konu açıyor. Biraz halinize şükredin. Yemişim florancesini.
 
TAm olarak biliyorum dersem yalan soylemis olurum ama ciddi manada icinde insanlara hizmet etme gibi bi ask var ama tam manasiyla tek sebebinin bu olmadiginida biliyorum

Stajimi devlet jastanesinde yaptim isim geregi ameliyathaneye servislere veyahut baska yere gitsem fazlasiyla mutlu oluyordum stajim boyunca tek birgun saate bakmadim zaman cabuk gecsede evime gitsem diye aksamlari burda kalsana deseler emin olun ki kalirdim :)
Isin icine girince ayni duygularda kalirmusin bilemem.Zira oldukca yipraticidir zordur.Hasta ve olumlerle ic ice olmak sanildigi kadar kolay degil.Uzun nobetleri vs saymiyorum.Umarim hayaline kavusmanin bir yolunu bulursun
 
hali hazırda yoğun bir mesleğim var. evliyim. pilotluk eğitimi hem maddi hem manevi olarak oldukça zorlar beni şu anda. kaldı ki o eğitimi alabilmek için thy nin zorlu sınavlarını geçebilmem de pek mümkün değil gibi.
Ben durumunuzu bilmiyordum hakkımızda hayirlisi insallah
 
Ben durumunuzu bilmiyordum hakkımızda hayirlisi insallah

yani demem o ki senin hemşirelik isteğin benim pilotluk hayalim gibi uzak bir şey değil. biraz çabayla allah gönlüne göre verir. sağlık sektörüne senin gibi bu işi çok isteyen gönül veren hakkıyla yapacak kişiler lazım, yoğun bakımdaki ağır hastaları arka plana alıp selfie çeken avanaklar değil...
 
Back
X