• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tuhaf bir dert :)

torarikar

Daha yaşanacak çok şey var...
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2017
6.069
7.854
198
Merhaba hemen konuya giriyorum. Konu annemle alakali. Hanımlar benim annemin bana çok ilginc gelen bir huyu var. Hiçbir düğünde-kendi düğünü hariç- kuaföre gitmiyor. Evde kendisi de yapmiyor saçlarını. Oysa doğuştan sarı çok güzel saçları var. Babamla ben her seferinde yalvarırız asla gitmez. Kimler kimler evlendi dayımın çocukları, teyzemin çocukları. Herkes gitti bir tek o gitmedi. İnsan hiç mi özen göstermez? Yakın sayılacak bir zamanda da teyzemin kızının düğünü olacak yine, yine aynı olacak biliyorum. Sizce anormal değil mi bir kadının böyle davranması. Bu arada annem bir birey tabi ki son karar onun ben ona karışamam bu haddime değil ama yine de aklıma takıldı...

Merhaba hemen konuya giriyorum. Konu annemle alakali. Hanımlar benim annemin bana çok ilginc gelen bir huyu var. Hiçbir düğünde-kendi düğünü hariç- kuaföre gitmiyor. Evde kendisi de yapmiyor saçlarını. Oysa doğuştan sarı çok güzel saçları var. Babamla ben her seferinde yalvarırız asla gitmez. Kimler kimler evlendi dayımın çocukları, teyzemin çocukları. Herkes gitti bir tek o gitmedi. İnsan hiç mi özen göstermez? Yakın sayılacak bir zamanda da teyzemin kızının düğünü olacak yine, yine aynı olacak biliyorum. Sizce anormal değil mi bir kadının böyle davranması. Bu arada annem bir birey tabi ki son karar onun ben ona karışamam bu haddime değil ama yine de aklıma takıldı...

Annem bir birey.. işte bütün mesele bu!

Hoşlanmıyor demek ki.Ya da doğal olmayi tercih ediyor.Mesela kuaföre giderim,sac bakimi vs yaptiririm ama birilerinin ellerinin saclarimda olmasi,saclarimla ugrasmasi benim de hic hosuma gitmiyor.Ozensizlik demissiniz.Kilik kıyafet konusunda da ayni mi yoksa yalnizca kuaför konusunda mi böyle davranıyor?

Gerek var mi her dugune kurutur cikarim canim sarisinsan gerek yok ya ayricalik🤣

Bizden 1/2 kuşak öncesi eski adetleriyle yaşayan insanlar. 50 yaşından sonra kuaföre gidip kendilerine özen gösterme huyları kalmıyor. Tabi onların yaşında 30unda gibi hareket eden var mı var ama yetiştiği çevreden kaynaklı aynı yaş grubundaki diğer akrabalarınız falan da böyleyse bu çok da anormal bir durum değil, tamamen görgüyle alakalı.

Abartmayın yahu. Evde illa ki bir şeyler yapıyordur. Doğallığı tercih ediyordur belki. Kuaförden çoğu kadın haz etse de hoşlanmayanlar da illa ki vardır. Kuaföre gitmeyip saçını yaptırmıyor diye de bakımsız demek ne kadar doğru tartışılır.

Son düzenleme:
Garıp anam kuafor nedır bılmez😁 neden bu kadar taktınız anlamadım demek kı annene kuafor gereksız gelıyor. Belkı tıksınıyor kuaforden sonucta herkese aynı malzemeyı kullanıyorlar.

Bende cevremden surekli giyim tarzimla alakali oneriler aliyorum. Oneri aldikca da yapasim gelmiyor. Bence insanin içinden gelmeli siz teklif edin yapmayi

Valla vaktim varsa ben de kendim yaparım kuaföre de taş çıkartırım en iyisini yapıyor, kuaförden memnun ayrıldığım sayılıdır artık önünden bile geçmek istemiyorum sonunda saçımı yaktıklarından

Düğün için kuaföre gitmeyi ben de pek sevmem. Gidiyorum genelde ama hem vakit hem nakit kaybı oluyor. İstediğim gibi yapamıyorlar bir türlü, elim de yatkın. Evde kendim yapınca daha iyi oluyor, çünkü kendime yakışanı biliyorum.

Her düğünde kuaföre gidilse oho.. kaç yasında kadın , sacını yaptırmasa da olur..

Orta yaş teyze topuzu ile dolaşmak istemiyordur düğünlerde.
Oh ne güzel, pek iyi yapıyormuş anneniz :)

Eminim tarıyor bir şekil verip öyle gidiyordur.

Allah başka dert vermesin, annenizi rahat bırakın.

Bence normal
Bu kuaföre gidip topuz yaptırma kültürünü ben bi' bizde gördüm valla
İnsanlar normal normal saçlarını yapıp gidiyorlar burada, kendi düğünlerine bile! :KK45:

Back
X