tuhaf bir durum...

kalemlisan

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2012
507
93
123
Almanya
görücü usulu bir bayan ile görüstü abim.
önce cok sevindim. kardeslerim cogalacak diye..
ama maalesef araya parazitler girdi sanirim... sürec üstüme üstüme gelmeye basliyor gibi...
yanlis anlasilmasin kiskanclik gibi seyler degil. tuhaf seyler olusmaya basladi...
yani iyi niyetimle kardes bilecegim onlari niyeti tasiyorum.

ben genelde kalabalik ortami sevmem yalnizlik ve sukunet olunca daha huzurlu olurum...
iyi niyetimle zorla adim atiyorum...
ama sanirim kendimi bu gibi seylere zorlamaya gerek yok gibi...

akrabalarimizdan o kisiye o aileye gir ve o aileye de örnek olun diyen olmus. bunu da agzindan kaciriyor kendi akrabam. akraba mi akbaba mi anliyamadim.
bunu söyleyen akrabamiz da kendisini etrafina isiklar sacan aydin insan saniyor. zaten ondan tarafimdan sevilmiyor. ve kendisine karsi mesafeli olmami saglamistir.

bu tarz havalari cekemiyecegim. bu devirde herkesin kendine göre problemi var herkez biraz saygili olmak zorundadir. ne meslegi olursa olsun havalanmayi gerektirmez.

anladigim kadariyla arayi bozmaya da calisiyorlar. yahu daha tam olarak tanismamisken bu ne terbiyesizliktir...uzak olsun böyle akrabalar.
eger ailemize girecek olan kisi bu tarz söylemlere göre sekilleniyorsa.... o da uzak olsun hic gelmesin...

ben bu tarz havalara gelemiyorum... yahu kendi abimin dügününe bile gitmek istemiyorum suan. ne nisanina ne dügününe.. o tarihlerde farkli ülkeye bile gitmeye düsünmeye basladim...

simdi nisan olur dügün olur... yukardaki bahsettigim akbaba gibi akrablar saracak etrafi söyler dururlar... bunlara gelemem ben ya. simdiden derdi sardi...

gercekten uzaklasmayi dusunuyorum... ne sacma seyler bunlar ya...

kendi dugunum olursa sayet ozamanda kalabaliga gerek yok. en sevdigim 10 15 kisi ile yaparim dügünümü...
bos kalabaliktan dedikodu ortamindan cok iyidir bence...

Son düzenleme:
Dengesiz akrabalarınız yüzünden kızı suçlayamazsınız.İnşallah evlenirlerse sizin aileye girdiğinde kendisi anlayacaktır zaten neyin ne oldugunu.Bu seebepten düğüne gitmemek de çok saçma.İlla ki sorunlar çıkacak siz simdiden en ufak seyde kafaya takarsanız hiç önünü alamazsınız .düğün gelinizin oldugu kadar abinizin de düğünü.

Derdinizi anlatamamışsınız ama bence asıl siz etrafı çok umursuyorsunuz. Her zaman kötü konuşan kişiler olur ki genelde akraba olurlar. Bence takmayın gayet kolay kendi yolunuza bakın konuşan konuşsun

iyide bu akrabamiz vasitasi ile abim ile tanisti bayan. ve bayan sürekli bu akrabamiz ile iletisim icinde...

hatta bu akaramiz bizi de arayip bak iste falan nasil iyi nasil iyi... bizim falan ( yani bana burda imalar geliyor) bile böyle degil diye konusmaya baslayinca bir giciklik olusmaya basladi...
övmesinde sorun yok ben basta cok sevindim... ama isi sonu beni karalamaya gelince giciklik olusuyor. yahu niye kiyaslama oluyor?

kiskanclik degil...

diyorum ya herksin kendine göre bir derdi var.. suan hic birseyi kaldiracak durumda degilim...
bu durumda zaten benim icin surpriz oldu...

ben suan iyi durumda degilim... is hayatiyla ilgili bir burnout durumu yasiyorum... gercekten ciddi sorunlar yasiyorum... isimi birakmak istiyorum biktim artik bunaldim....

iste tamda bu sirada böyle bir nisan dügün durumu bana surpeiz oldu... sevindim ilk basta
ama simdi bu sacma durumlar benim canimi sIKACAK ise ben giderim...

cunki benim derdim kendime yeter...baska birseyi kaldiracak gücüm yok.
cok hassas bir zamandayim.... abartiyor olabilirim bilmiyorum belki icinde bulundugum durumdan olabilir bilmiyorum...

ülkeyi degistirme nedenim... baska türlü uzak duramam sanirim ondan... yani buda zor tabi benim icin..
nerden cikti bu isler ya...

Bu mu derdiniz, bir akrabanın densiz konuşması? Adamın biri saçma sapan konuşmuş neden bu kadar taktınız?

Bunun için mi abinizin düğününe gitmiceksiniz???? Abinizin suçu ne??

sizi karalamamış ki?
tamam deyip geçin bu kadar abartmaya ne lüzum var. düğüne gitmemeler falan.

"akrabalarimizdan o kisiye o aileye gir ve o aileye de örnek olun diyen olmus. bunu da agzindan kaciriyor kendi akrabam."

o kişi kim? kim kime hangi konuda örnek olacakmış? hiç anlamadım..

Ve küfretmiş sanki akraba, görmemek için ülke değiştirecekmis. Cok değişik bir konu sahibi ile karşı karşıyayız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…