tuhaf bir durum...

Benim derdim kendime yeter diyorsunuz ama başaklarını kırmaktan hiç çekinmeyecek gibi bi haliniz var.
Sırf bu yüzden kardeşinizin düğününe gitmemeyi ülke değiştirmeyi düşünmeniz de ayrı enteresan
Akbaba biraz haklı sankii

Hassas olabilirsiniz de yani çok anlamsız şeyler söylüyorsunuz.
O akrabanızı duymayın.
Başka sorun yok ki ortada, kaldırılamayacak düğüne gitmeyecek hiçbir şey yok.

Durduk yere sorun arar gibisiniz, madem hassas bir dönemden geçiyorsunuz olmayan problemleri üretip daha da zorlaştırmayın hayatınızı.

Ve küfretmiş sanki akraba, görmemek için ülke değiştirecekmis. Cok değişik bir konu sahibi ile karşı karşıyayız.

biz mesafe koy demeden kız ülkeden kaçtı

konu sahibi, elalemin lafıyla bu kadar abartmayın yahu, düğüne gitmeyecek bir şey yok ortada..

bir insandan uzak durmak için ülke değiştirmeye çalışmak falan fazla iddialı..
pireye kızıp yorgan yakıyorsanız destek alın bence de iyi değilsiniz..

Abinizin kızla tanışmasına aracı olan kişi sizi yerecek şeyler söylüyor diye abinizin düğününe niçin gitmiyorsunuz ki? İşinizde sorun varmış, sıkıntılı bir dönemden geçiyormuşsunuz, bu dönemde bu düğün işi nereden çıktı diyorsunuz. Hayat hiçbir zaman sütliman olmayacak. Abiniz evlenmek için sizin yüzde yüz mutlu olduğunuz bir zamanı bulamaz ki. Onun hayatı sonuçta. Siz tam olarak ne istiyorsunuz peki? Bu kişi tanıştırdığı için kızı reddetmesini mi? Onu anlayamadım tam olarak. Biraz sakin olun bence.

akrabanızın yaptığı kötü söylemler, gereksiz kiyaslamalar neden gelininize patladi?
hanımefendinin ne suçu var ki?

yorumlarinizi okuyorum tek tek
hakli olabilirsiniz tabiki.
yorumlariniz icin de tesekkür ediyorum.

düsüncelerimin etkisinde kalarak yaniliyor olabilirim tabiki.

yani suan biraz yeni duydugum konusmalarin etkisindeyim. Bu akraba dedigim kisi teyzem olunca ayri bir sok yasiyorum.

maalesef söylentilere cok taktigim dogru.

söylentileri umursamamayi ögrendigim zaman daha mutlu olacagimi tahmin edebiliyorum.
ama takmamak da cok kolay degil.

yorumlariniz icin tesekkurler.
Dogruya yönelmem icin bana dua ederseniz ve icime ferahlik gelmesi icin dua ederseniz de mutlu olurum.

hayirli aksamlar cümleten...

Ya şimdi ben evleneceğim ve görümcem diyecek ki ben hassas dönemdeyim nerden çıktı bu işler. Valla güler geçerim. Konu sahibi abartmayın lütfen burada tuhaf davranan sizsiniz sakin olun yapılan kıyaslama ile gaza gelip geline cephe almayın.

yok yok hayir. tabiki hayir. herkez mutlu olsun tabiki...

ama ben zarar görmek istemiyorum sadece... yaralanmak istemiyorum... yani bana aci verecek olaylar ile karsilasmaya tahammülüm yok.
durum bundan ibaret.

olur mu olmaz mi bilemem...
ama herkez dogru davranirsa zaten sorun olmaz.

ama benim endise ettigim duruma gelirse olay. ozaman benim yapacagim sey uzaklasmak olacaktir.
kimseyi zarar verdigim yok. sadece ben kendimi korumak amacli uzaklasirim. bukadar.

yanlış anlamayın ama daha tanışmamışken Düğüne gitmemeyi planlamak bana tuhaf geldi.. anormal bir davranış. Şimdiden böyleyseniz bu kıza Allah kolaylık versin :)

mustakbel gelininiz ile bir sorununuz yok anladığım kadariyla. üçüncü kişileri cok umursamayin. burda kendinizi uzak etmeniz gereken teyzeniz. abinizin hatırı ve mutluluğu için uzerinize düşenleri yapın derim. dugune gitmemek, olaylardan kendinizi soyutlamaya calismak cok fuzuli hareketler.

icinde bulundugum durum benim icin kolay degil. ama varsa hatam suanki düsünceme etki edecek yapici elestiri ve dogru yönlendirmeler icin mütesekkirim
bu durumda sizlerede cok tesekkür ederim...

Valla donup donup tekrar okudum ama anlayamadim.. Anlatiş biciminiz olmamiş gerginken mi yazdiniz acaba..

Çok fazla alıngan ve hassassın. Biraz rahat olmalısın, bu hayat senin kadar naif değil. Daha ortada fol yok yumurta Yok , kaçayım gideyim diyorsun, boşver takma bu kadar.
Ayrıca uzak durman için bir neden de Yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…