Tuhaf bir korkum var

Haydar ne canım ya

Argoda sopa demek.
Bunlar da haydar :)

haydar_216913521.webp

Yaa bende normal olmadığını dusunuyordum. Sende çocukken oldumu nasıl atlattin kendine telkin ederekmi
Yatağın altında canavar olduğunu düşünürdüm. Gece uyurken çıkacak filan sanırdım, uyumadan yatağın altına bakardım. 5-6 yaşlarındaydım sanırım. Sonra geçti tabii büyüdükçe...

Yatağın altında canavar olduğunu düşünürdüm. Gece uyurken çıkacak filan sanırdım, uyumadan yatağın altına bakardım. 5-6 yaşlarındaydım sanırım. Sonra geçti tabii büyüdükçe...
Bende canavar korkusu hiç yoktu sadece bundan korkuyordum buda gecmiyor

Merhaba kızlar
Benim anlam veremediğim bir korkum var. Gece uyurken eğer ayaklarım yorganın dışında kalırsa sanki görünmeyen bir varlık gelip ayaklarımı gidiklayacak diye korkuyorum hemen ayağımı yorganın içine koyuyorum. Yaşında bu şekilde pikenin veya çarşafın dışında kalmamalı ayaklarım. Elim, popom, diğer uzuvlarim dışarıda kalabilir ama ayaklarım olmaz imkanı yok. Görünmez bir varlık tarafından ayaklarımın gidiklanmasindan çok korkuyorum sizce ben psikolojik bir vakamiyim?

Pek çok korku gibi bu da kökeni evrimde olan bir korku. Mağaralarda yaşayan atalarımızın zehirli hayvanlardan korunmak için ayaklarını örtmesi genlerimize bu şekilde işlenmiş. Ben de çok huzursuz olurum ayaklarım dışarıda kalınca. Anormal değilsiniz yani.

Back
X