- 9 Haziran 2013
- 1.916
- 3.739
- 133
- Konu Sahibi mmelegim84
Kayınvaliden olunca geçer 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eee biri uyurken es kaza şaka yapmak için ayağını gıdıklarsa ne olacak?[/QUOT
bu korkumu kimseye anlatmadim olurda şaka yapmaya kalkişırlarsa diye. Es kaza olursada kendime şöyle telkin ettim kesin eşimin ayağı degmistir diye düşünüp kendimi sakinlestiricem
Ben de kapi acik uyuyamam mesela gecmiyor oyle korkular bence :)
Bir de bu takintim var, ben de 24 yasindayim asla kapi acik uyuyamam, sanki kapatmazsam eve oculer dolusacak :))Bende kapı açık uyuyamam kesinlikle.Herkesin bişeyi var işte :)))) Sanki kapı açık olduğunda gece uyandığım zaman o kapı aralığında birini görücem sanırım yaşım 24 :)))) Bazı şeyler bizimle yaşıyor.Kapatıyorum kapımı misss.Sende çıkarma ayaklarını olsun bitsin :))))))))))
:) o çok küçükken başlamıştı bende ama evlendiğimden beri yapmadığımı fark ettim. Siz evli misiniz?? Yalnız yatanlarda oluyordur belki bu tarz korkularay o bende de varbi yerde okumuştum bi kadının kulağına örümcek yuva yapmış, hala kulağımın üstünü kapatıp uyuyorum kaç sene oldu
ilkokulda mı ne duymuştum bir de bunu
siz kurtulabilmişsiniz, ne güzel
![]()
:) düşünme canım öyle şeylerAyy seninkide korkuncmus inşallah gece aklıma gelmez.
Normalde gidiklanmak korktuğum değilde nefret ettiğim birşey. Ama anlattığım durumda bir korkuya dönüşüyorSeninkide bi garipmis.
Hani " birisi ayagimi yakaliycak" diye bi korkudan bahsetsen anlarimda.
Gidiklanmaya bu kadarmi fobin var??
Gorunmez bir varlik gelip gidiklamaz daha kotu birsey yaparMerhaba kızlar
Benim anlam veremediğim bir korkum var. Gece uyurken eğer ayaklarım yorganın dışında kalırsa sanki görünmeyen bir varlık gelip ayaklarımı gidiklayacak diye korkuyorum hemen ayağımı yorganın içine koyuyorum. Yaşında bu şekilde pikenin veya çarşafın dışında kalmamalı ayaklarım. Elim, popom, diğer uzuvlarim dışarıda kalabilir ama ayaklarım olmaz imkanı yok. Görünmez bir varlık tarafından ayaklarımın gidiklanmasindan çok korkuyorum sizce ben psikolojik bir vakamiyim?
HahaBen onu izlemiyorum ama yorganla tamamen kapatmayınca kendimi biri yicekmis gibi hissediyorumevet 20 yasindayim
![]()
Haha sen garantiye almışsın güzel. Benim eşim ve oglumdan dolayı bunu yapamıyorum tamamen yorganın altına girince kendimi şanslı sayıyorum. Gece bir uyanıyorum bizimki yorgana kendini sarmalamis uyuyor bende kenardan Ayaklarımı yorganin altına tepistiriyorumBende ayaklarımı hayatta açığa bırakmam .yalnız örtmekle kalmam ucunu ayağımın altına getiririm garanti olsun.
O ayak sallandırmadan korkmak gençken bende de vardı. chuky denen zibidi çocuğun ayaklarını kesmişti.koltukta bile yere basamazdım ayaklarım altımda otururdum.
Ya ben onu kel aynak diye okudum kafa el ayakmisBende daha fena kafa el ayak :)) biliyorum bisey olmicak ama korkum alışkanlık olmuş:))