Tuhaf bir korkum var

Herkeste bu tip şeyler var kimileri kapı açık uyuyamaz kimileri ışık olmadan kimileride ses olmadan seninki de öyle birşey sanırım :) ama gıdıklama olayına anlam veremedim hadi dokanacak falan desen neyse gıdıklama olunca güldüm :D

Eee biri uyurken es kaza şaka yapmak için ayağını gıdıklarsa ne olacak?[/QUOT
bu korkumu kimseye anlatmadim olurda şaka yapmaya kalkişırlarsa diye. Es kaza olursada kendime şöyle telkin ettim kesin eşimin ayağı degmistir diye düşünüp kendimi sakinlestiricem

Ben tamamen zifiri karanlıkta uyuyamam. Hiçbir dolabin kapısı açık olamaz.ayağımı yorganıma göre uzatırım. Müzik dinlemeyi ve kitap okumayı çok severim..yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim..sona doğru sapıttım..neyse:21:

Ben de kapi acik uyuyamam mesela gecmiyor oyle korkular bence :)

Bende kapı açık uyuyamam kesinlikle.Herkesin bişeyi var işte :)))) Sanki kapı açık olduğunda gece uyandığım zaman o kapı aralığında birini görücem sanırım yaşım 24 :)))) Bazı şeyler bizimle yaşıyor.Kapatıyorum kapımı misss.Sende çıkarma ayaklarını olsun bitsin :))))))))))

Yerli yabanci her insanda var bu korku. Yasla da alakasi yok, 7.5 aylik hamileyim 24 yasinda evli kizim, ben de korkarim ayagimi yorgandan disari cikarmaya sanki birisi gelip yiyecek :D

Bende kapı açık uyuyamam kesinlikle.Herkesin bişeyi var işte :)))) Sanki kapı açık olduğunda gece uyandığım zaman o kapı aralığında birini görücem sanırım yaşım 24 :)))) Bazı şeyler bizimle yaşıyor.Kapatıyorum kapımı misss.Sende çıkarma ayaklarını olsun bitsin :))))))))))
Bir de bu takintim var, ben de 24 yasindayim asla kapi acik uyuyamam, sanki kapatmazsam eve oculer dolusacak :))

Seninkide bi garipmis.
Hani " birisi ayagimi yakaliycak" diye bi korkudan bahsetsen anlarimda.
Gidiklanmaya bu kadarmi fobin var??

Bende ayaklarımı hayatta açığa bırakmam .yalnız örtmekle kalmam ucunu ayağımın altına getiririm garanti olsun.

O ayak sallandırmadan korkmak gençken bende de vardı. chuky denen zibidi çocuğun ayaklarını kesmişti.koltukta bile yere basamazdım ayaklarım altımda otururdum.

ay o bende de var :KK70: bi yerde okumuştum bi kadının kulağına örümcek yuva yapmış, hala kulağımın üstünü kapatıp uyuyorum kaç sene oldu :KK70: ilkokulda mı ne duymuştum bir de bunu :KK70: siz kurtulabilmişsiniz, ne güzel :KK43:
:) o çok küçükken başlamıştı bende ama evlendiğimden beri yapmadığımı fark ettim. Siz evli misiniz?? Yalnız yatanlarda oluyordur belki bu tarz korkular

Seninkide bi garipmis.
Hani " birisi ayagimi yakaliycak" diye bi korkudan bahsetsen anlarimda.
Gidiklanmaya bu kadarmi fobin var??
Normalde gidiklanmak korktuğum değilde nefret ettiğim birşey. Ama anlattığım durumda bir korkuya dönüşüyor

Merhaba kızlar
Benim anlam veremediğim bir korkum var. Gece uyurken eğer ayaklarım yorganın dışında kalırsa sanki görünmeyen bir varlık gelip ayaklarımı gidiklayacak diye korkuyorum hemen ayağımı yorganın içine koyuyorum. Yaşında bu şekilde pikenin veya çarşafın dışında kalmamalı ayaklarım. Elim, popom, diğer uzuvlarim dışarıda kalabilir ama ayaklarım olmaz imkanı yok. Görünmez bir varlık tarafından ayaklarımın gidiklanmasindan çok korkuyorum sizce ben psikolojik bir vakamiyim?
Gorunmez bir varlik gelip gidiklamaz daha kotu birsey yapar :KK53: samimi soyluyorum cok tatlisiniz :KK19:

Bende ayaklarımı hayatta açığa bırakmam .yalnız örtmekle kalmam ucunu ayağımın altına getiririm garanti olsun.

O ayak sallandırmadan korkmak gençken bende de vardı. chuky denen zibidi çocuğun ayaklarını kesmişti.koltukta bile yere basamazdım ayaklarım altımda otururdum.
Haha sen garantiye almışsın güzel. Benim eşim ve oglumdan dolayı bunu yapamıyorum tamamen yorganın altına girince kendimi şanslı sayıyorum. Gece bir uyanıyorum bizimki yorgana kendini sarmalamis uyuyor bende kenardan Ayaklarımı yorganin altına tepistiriyorum

Bende de var.Ama ben gıdıklanmasından korkmuyorum,bir köpekbalığının ayağımı yemesinden korkuyorum :KK53: Çok anlamsız biliyorum ama ayaklarım dışarıda olunca aklıma köpekbalıkları geliyor hep:KK53:

Back
X