Tuhaf bir yalan mevzusu

hazalee98

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2018
1.227
1.042
133
27
Merhabaa, konu açmıştım erkek arkadaşımla ilgili 2 saatlik mesafe oluştu aramız da ve görüşemiyoruz diye , sonrasında yazılanlara da hak verip ondan soğudum ve konuşarak bitirdik

Benim sonraki gün saçımı kestirmem gerekti ve kuaforume gittim. Kuaför 5 -6 yıldır gittiğim tanıdığım bir yer.

Kuaförum bana dediki " xcim sizin okulun içindeki simit sarayını benim eniştem işletiyor istediğin zaman oraya git y abinin selami var de hesap ödeme " tabi ki ben çok şaşırdım çünkü dün ayrıldığım eski erkek arkadaşım ve ailesi işletiyordu orayı , bana aylarca şöyle bir sorun çıktı orda , ürünler bu şekilde geliyor , bugün ordaki personeli çıkardım diye anlattı . Hani sürekli anlattığı şikayet ettiği aramız da muhabbeti geçen bir yerdi.

Kuaförum eniştesini aradı yanimda , eniştesi 3 yıldır simit sarayını işlettiğini benim erkek arkadasimin herhangi bir alakası olmadığını söyledi.. yani aylarca neden böyle bir yalan söylemiş olabilir aklım almıyor? Orda bugün şunu yedim bunu yedim diye bile anlatıyordu? Maddi durumu da kötü değil, sonuçta ayrıldık bu yalanı arayıp Yüzüne vurmam ama öğrendiğim andan beri çok şaşkınım

Kuaför niye böyle bir teklifte bulundu acaba, kulağına eski sevgili kişisinin yalanı çalınmış olabilir, uyarı amaçlı çıtlatmış gibi geldi sanki.
Yoksa onun da mı sizinle ilgisi var?
Kuaför 5 6 yıldır tanıdığım birisi , eski sevgilimi ben adını söyleyene kadar tanımıyordu bile

Yalanı da ilginç. Yakalanma ihtimali çok yüksek. Sonuçta okulunuzun orada bir yer. Niye böyle bir şey söyler ki insan. Ya çok aptal ya sağlıklı degil

Okulumuzun içinde bir yer aniden gelsem ne diyebilirdi bilmiyorum. Sosyal medyadan da çıkarmamıştım, düşmanca ayrılmadık diye story atınca hemen bakiyor. Oysaki hissim kalmadi ozlemiyorum artık diyen de oydu.

Bi kaç ay önce devrettim orayı kar etmiyordu dedi , ama enişte 3 yıldır işletiyor orayı ve özellikle sordurdum onlardan devralmamis, zaten eski erkek arkadaşımı tanıyormuş da.

Bi kaç ay önce devrettim orayı kar etmiyordu dedi , ama enişte 3 yıldır işletiyor orayı ve özellikle sordurdum onlardan devralmamis, zaten eski erkek arkadaşımı tanıyormuş da.
Kendince oyun yapmış işte çakal ama Allah sizin karşınıza yalanını çıkarmış işte ne güzel valla Allah’ın sevgili kuluymuşsunuz sadaka verin kurtulduğunuz için

Kuaför 5 6 yıldır tanıdığım birisi , eski sevgilimi ben adını söyleyene kadar tanımıyordu bile

İyi de kuaförü 5-6 yıldır tanıyorsun enişte 3 yıldır çalıştırıyor sen okula yeni girmedin

bugün neden durduk yere böyle saçma bir şey söylüyor git ye iç benden selam söyle vs yeni kazanmış olsan belki de şimdi nereden aklına gelmiş

Bence sevgilin enişte ve kuaför birlikte birşeyler çeviriyor

Zenginim, param var havası vermiş aylarca.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…