sonrasında yazılanlara da hak verip
Kuaför 5 6 yıldır tanıdığım birisi , eski sevgilimi ben adını söyleyene kadar tanımıyordu bileKuaför niye böyle bir teklifte bulundu acaba, kulağına eski sevgili kişisinin yalanı çalınmış olabilir, uyarı amaçlı çıtlatmış gibi geldi sanki.
Yoksa onun da mı sizinle ilgisi var?
Yalanı da ilginç. Yakalanma ihtimali çok yüksek. Sonuçta okulunuzun orada bir yer. Niye böyle bir şey söyler ki insan. Ya çok aptal ya sağlıklı degil
O yüzde garip geldi. Yakalanmaktan da korkmamışOkulumuzun içinde bir yer aniden gelsem ne diyebilirdi bilmiyorum. Sosyal medyadan da çıkarmamıştım, düşmanca ayrılmadık diye story atınca hemen bakiyor. Oysaki hissim kalmadi ozlemiyorum artık diyen de oydu.
Bu kesinlikle yapılmalı bence de yaOraya gidip mekanı çekip Simit sarayının sahibine teşekkür mahiyetli bi story atın x abi beni mekanında çok güzel ağırladı diye.. Anlasın salak yerine koymaya çalışıp sizinde yutmadığınızı
Oraya gidip mekanı çekip Simit sarayının sahibine teşekkür mahiyetli bi story atın x abi beni mekanında çok güzel ağırladı diye.. Anlasın salak yerine koymaya çalışıp sizinde yutmadığınızı
Kendince oyun yapmış işte çakal ama Allah sizin karşınıza yalanını çıkarmış işte ne güzel valla Allah’ın sevgili kuluymuşsunuz sadaka verin kurtulduğunuz içinBi kaç ay önce devrettim orayı kar etmiyordu dedi , ama enişte 3 yıldır işletiyor orayı ve özellikle sordurdum onlardan devralmamis, zaten eski erkek arkadaşımı tanıyormuş da.
Kendiniz akıllı başkasını salak zannedenleri geldikleri yerin dibine sokmak lazım yoksa tekrar yapar böyle arsızlarBu kesinlikle yapılmalı bence de ya
Kuaför 5 6 yıldır tanıdığım birisi , eski sevgilimi ben adını söyleyene kadar tanımıyordu bile
İyi de kuaförü 5-6 yıldır tanıyorsun enişte 3 yıldır çalıştırıyor sen okula yeni girmedin
bugün neden durduk yere böyle saçma bir şey söylüyor git ye iç benden selam söyle vs yeni kazanmış olsan belki de şimdi nereden aklına gelmiş
Bence sevgilin enişte ve kuaför birlikte birşeyler çeviriyor
Kuaförum bana daha önce de söylemiş orayı eniştem işletiyor diye , ben tamam giderim tanışırım diye gecistirmistim aklımda bile kalmadı simit sarayı hiç gittiğim bir yer değil, başka cafeler var fakülteye yakın oralara gidiyoruz
sevgilim bu yıl girdi hayatıma, bu sefer gittiğimde okul muhabbeti açıldı yine online eğitim nasıl oldu geçtin mi diye sordu , sonra eniştem de orayı işletiyor git tanış deyince şimşekler cakti
Zenginim, param var havası vermiş aylarca.Bi kaç ay önce devrettim orayı kar etmiyordu dedi , ama enişte 3 yıldır işletiyor orayı ve özellikle sordurdum onlardan devralmamis, zaten eski erkek arkadaşımı tanıyormuş da.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?