Tuhaf bir yalan mevzusu

Yalan söyleme hastalığı ya da şizofreni olabilir bence.Öyle anlık biR yalan da değil çünkü,devamı gelmiş falan.Bence hiç tepki göstermeyin. Hayatınızdan da çıkmış zaten.Umursamamak en iyisi.

Merhabaa, konu açmıştım erkek arkadaşımla ilgili 2 saatlik mesafe oluştu aramız da ve görüşemiyoruz diye , sonrasında yazılanlara da hak verip ondan soğudum ve konuşarak bitirdik

Benim sonraki gün saçımı kestirmem gerekti ve kuaforume gittim. Kuaför 5 -6 yıldır gittiğim tanıdığım bir yer.

Kuaförum bana dediki " xcim sizin okulun içindeki simit sarayını benim eniştem işletiyor istediğin zaman oraya git y abinin selami var de hesap ödeme " tabi ki ben çok şaşırdım çünkü dün ayrıldığım eski erkek arkadaşım ve ailesi işletiyordu orayı , bana aylarca şöyle bir sorun çıktı orda , ürünler bu şekilde geliyor , bugün ordaki personeli çıkardım diye anlattı . Hani sürekli anlattığı şikayet ettiği aramız da muhabbeti geçen bir yerdi.

Kuaförum eniştesini aradı yanimda , eniştesi 3 yıldır simit sarayını işlettiğini benim erkek arkadasimin herhangi bir alakası olmadığını söyledi.. yani aylarca neden böyle bir yalan söylemiş olabilir aklım almıyor? Orda bugün şunu yedim bunu yedim diye bile anlatıyordu? Maddi durumu da kötü değil, sonuçta ayrıldık bu yalanı arayıp Yüzüne vurmam ama öğrendiğim andan beri çok şaşkınım
Yalnız kuaföre bayıldım ya :KK45:" Y " abinin ismini öğrenebilir miyim, belki lazım olur :confused:

Aynen merak ettim bende çok ilginc

Terk edildigimin ertesi günü kuaföre gittim , sizin okulun içindeki simit sarayını benim eniştem işletiyor dedi , kuaforume sevgilimi hiç anlatmadım bu olaya kadar, kuaför farklı şehir de sevgilim farklı şehir de. Ben ısrar ettim hayır benim sevgilim işletiyor diye adam da eniştesini arayıp sordu olay böyle ortaya çıktı

Bana daha önce de söylemiş eniştesinin işlettiğini ama benim aklımda kalmadi o zaman sevgilimle tanismamistik , simit sarayı hiç gittiğim bir yer değil 4 yıldır aynı okuldayım 1 kez bile gitmedim.

Ayy ne olay ne olay. Baska yalanlarini da hatirlarsiniz zamanla. Ben bir keresinde ders calisirken durup dururken vahiy gibi bir sey oldu aniden böyle LAN BEN ALDATILDIM dedim. Eski sevgilimin beni kuzeniyle aldattığını anladim. biz kisa sureli ayriyken kuzeniyle olup barisinca kuzeninden ayrıldığını, biz barisinca hic muhabbetim olmayan kuzeninin bana hayirli olsun gibi mesajlar attigini hatirladim. Boyle olacak size de. Ani bir aydinlanma. Basta duvara çarpmış gibi yapiyor ama sonra omzunu öpesin geliyor bu pislikten kurtuldun diye.

Ayy ne olay ne olay. Baska yalanlarini da hatirlarsiniz zamanla. Ben bir keresinde ders calisirken durup dururken vahiy gibi bir sey oldu aniden böyle LAN BEN ALDATILDIM dedim. Eski sevgilimin beni kuzeniyle aldattığını anladim. biz kisa sureli ayriyken kuzeniyle olup barisinca kuzeninden ayrıldığını, biz barisinca hic muhabbetim olmayan kuzeninin bana hayirli olsun gibi mesajlar attigini hatirladim. Boyle olacak size de. Ani bir aydinlanma. Basta duvara çarpmış gibi yapiyor ama sonra omzunu öpesin geliyor bu pislikten kurtuldun diye.

Düşününce her şey yalan gibi geliyor kendimi aptal gibi hissediyorum ayrılırken üzüldüğüm için

Düşününce her şey yalan gibi geliyor kendimi aptal gibi hissediyorum ayrılırken üzüldüğüm için
Hayir kesinlikle aptal degilsin. Birileri karaktersizce davrandığı icin sen temiz kalbinle inanip temiz duygularla yaklastigin icin neden aptal olasin. Aptal olan -eger hasta degilse- yalan dolan bir hayat cizen o adam. Ne gecti eline koca bir hiç. Hiç ummazken yalani da ortaya çıktı. G*t gibi kaldi. Ben olsam kuaförümun dedigini yaparim tanisirim sahipleriyle. Fotograf ceker ppaylaşırım. görsün yalanının ortaya çıktığını. Kendini kotu hissetsin tutuşsun biraz.

Bitmiş birisinin yalanına da takılmayın bence. Yalan işte. Sadece ne kadar doğru bir karar verdiğinizin farkına varın.

Hayir kesinlikle aptal degilsin. Birileri karaktersizce davrandığı icin sen temiz kalbinle inanip temiz duygularla yaklastigin icin neden aptal olasin. Aptal olan -eger hasta degilse- yalan dolan bir hayat cizen o adam. Ne gecti eline koca bir hiç. Hiç ummazken yalani da ortaya çıktı. G*t gibi kaldi. Ben olsam kuaförümun dedigini yaparim tanisirim sahipleriyle. Fotograf ceker ppaylaşırım. görsün yalanının ortaya çıktığını. Kendini kotu hissetsin tutuşsun biraz.

Bana devrettim dedi bir kaç ay önce, özellikle bunu da sordurdum 3 yıl önce almışlar ve aldıkları kişi de benim erkek arkadaşım değil

Gidip fotoğraf cektirsem bile üstün e alinmaz

Back
X