Tuhaf çığlıklar

Olur bazen .. bn %90 ruyada oldugumu bilirm. Mesela evdeyim ruyamda napsamki uyanmadan derim . Ruyamda Yerdeki cocugumun oyuncaklarina baktm battaniyenin katlanmis sekline... Dedim ki bakim sabah hepsi bu gordugum gbi mi . Tekerlek düsmüs sehpanin altina.. uyaninca gttim Baktim gercekten ordaydi. Bunu bilimsel olarak ne aciklar bilmiyorum ama ruhlar gezintiye cikiyor bundan eminim :KK17:

Aklıma dün UTC izlerken oya nin kapı açılınca düştüğü anda tüm elektrikler kesildi kalakalmistim çok korktum o an geldi

Siz nasıl korktunuz kim bilir Allah yardımcın olsun

Korkmayın ya bebekli her evde akıl tutulmaları olur.yorgunluk,uykusuzluk tetikliyor tabi bu durumları.gece gece farklı şeylere yorup da yazmayın arkadaşlar zira bir çok kadın yazılanlardan etkilenip korkuyor. çok basit,realist,mantık ve bilime uygun açıklamaları var bu durumların.

Keşke okumasaydım şu konuyu. Tekim ve hamileyim.
Böyle durumlarda lütfen psikolojik destek alın.
Konuyu okuyunca çok korkunc geliyor ama ben de geceleri bagiririm bazen hatırlarım bazen annem der gece bagirdin diye hiç hatirlamam. Yorgunluktan ya da kafamı bir şeye çok takınca oluyor. Ben çok araştırdım bir çeşit stres atma yoluymus gece bağırmak korkmayın yani :)

Ben yorgunluk stres ile alakalı oldugunu düşündüm.

Biz de esimle yaşadık çocuklardan sonra benzer durumlar trajikomik bir şekilde.

Korkmayın yorgunluktan bebeğin çığlığı rüyasına girmiştir.Derin uykudaysa da uyanamamıştır.Bazen bende uyurken yaptıklarımı hatırlamıyorum.Aklınıza kötü şeyler getirmeyin.Zaten bebeğe bir şey oldu sandım demiş rüya görmüş işte

Back
X