Kızlar merhaba. Ben 3 ay önce doğum yaptım çok sukur saglikla kavuştum kuzuma. Ilk hamileligim ölü doğumla sonuçlandığı için ve pandemi dönemi doğduğum için hamileligim psikolojik olarak zordu. Bu arada annemi de ilk dogumumdan 9 ay önce kaybetmiştim. Yaşadığım zorlu süreçleri de goz önünde bulundurun diye yazıyorum.
Doğumdan sonra gorumcem sadece 3 kez geldi ,gelmediği gibi arayıp sormadı da.ilk 20 gün kaynanam geldi logusayken sonra zona olunca gelemedi memleketten yegenim geldi yardima.
Bizle her sene tatil yapan ve bütün imkanlarimizdan faydalanan gorumcem (pandemi öncesi eşim her hafta sonu bizi gezmeye cikarirdi hep beraber, bunun dışında başı ağrısa doktora gitmek için bizi ararbarabamiz oldugu için) bu donemde uzaktan bile çocuğu gormeye uğramadığı gibi ne beni ne eşimi arayıp sormuyor da. Sizce bu durum tuhaf değil mi?is yoğunluğu oldugunu söylüyor ama instagramda takip ettiğim kadarıyla fiti fiti geziyor bu corona dönemi bile?bayramda ister istemez soğuk davrandım acaba benim mi beklentim yuksek sadece yeğenini merak etmeliydi ve logusaligim zordu beni aramaliydi diye düşünüyorum haksiz miyim?