Tuhaf görümce

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Valla bende olsam kaçarım bakın lütuf olarak görüyorsunuz insanları sürekli siz davet etmişsiniz gelmişler şimdi tabi karşılığını vereceler diyorsunuz saçma. Biz bile burdan sıktığınızı anlamışken onlar gerçek hayatta yaşıyorlar. Kalbinizi kırmak için demiyorum inanın ama mantıklı cümleler değil. O zaman anneside der ki ben seni büyüttüm her nazını çektim emek verdim bir ihtiyacımı evladıma söyledim bana lütuf görüyor der ki evlat olarak yapacak kusura bakmayın. Sizin beneğinize bakmış bakmış azda bakmamış gittiği tatıle bıle torununda uzak nasıl duruyor diyorsunuz sağlıklı düşünceler değil bir hafta kızıyla tatile çıkmış keyfi ne isterse o siz kalkıp sizin öyle bir lüksünüz yok demek gibi bir haddiniz yok. O dediğiniz lütufları evladı olarak herkes yapar yapmalı anne baba bu
Tabi ki sağolsun yaptıkları için kayinvalidem. Tatile 1 hafta gitsin sorun pandemi ortasında olup tatilden sonra da gorusemeyecek olmamiz bebek çok küçük olduğu için şu an yemek yiyecek vakit bile bulamadigim bir zamanda yanımda yoklarken ister istemez mesafe koyacağım. Size okurken mantıklı gelmese de eşim de ben de kirildik artık.

Tabi ki sağolsun yaptıkları için kayinvalidem. Tatile 1 hafta gitsin sorun pandemi ortasında olup tatilden sonra da gorusemeyecek olmamiz bebek çok küçük olduğu için şu an yemek yiyecek vakit bile bulamadigim bir zamanda yanımda yoklarken ister istemez mesafe koyacağım. Size okurken mantıklı gelmese de eşim de ben de kirildik artık.
Bakın sizi kırmak en son isteyeceğim şey çünkü yapılan eleştirilere bende dahil kibarca cevaplıyorsunuz. Çoğu kişi burda bunu yapamıyor bu konuda sizi tebrik ederim. Şöyle düşünün şu an bebeğiniz var ilerde ne emekle büyütüp her türlü nazını çekiceksiniz okutup binbir emekle belli yaşa getiriceksiniz. İlerde evladınız sırf torununuza bakmadınız diye ki baktığınız halde daha fazla beklentiye girip daha fazlasını istese ve size bunları söylese emin olun sizde kırılırsınız. Belli yaşta ki 70 yaşında bir kadın artık elini eteğini toplamış kızınınkine bakmış ama o zaman gençti şimdi ise büyük çocuk sadece başında duruyor bebek bakımı özen ister hareketlilik ister. Ne güzel ki kozıyla tatile çıkmış burda çoğu kadın geldi çocuk bakmaya bıdı bıdı yapıyor her şeye karışıyor der. Sizde bunalırsınız emin olun tersi olsaydı

Valla bende olsam kaçarım bakın lütuf olarak görüyorsunuz insanları sürekli siz davet etmişsiniz gelmişler şimdi tabi karşılığını vereceler diyorsunuz saçma. Biz bile burdan sıktığınızı anlamışken onlar gerçek hayatta yaşıyorlar. Kalbinizi kırmak için demiyorum inanın ama mantıklı cümleler değil. O zaman anneside der ki ben seni büyüttüm her nazını çektim emek verdim bir ihtiyacımı evladıma söyledim bana lütuf görüyor der ki evlat olarak yapacak kusura bakmayın. Sizin beneğinize bakmış bakmış azda bakmamış gittiği tatıle bıle torununda uzak nasıl duruyor diyorsunuz sağlıklı düşünceler değil bir hafta kızıyla tatile çıkmış keyfi ne isterse o siz kalkıp sizin öyle bir lüksünüz yok demek gibi bir haddiniz yok. O dediğiniz lütufları evladı olarak herkes yapar yapmalı anne baba bu
Evet hiç bir mesaja uslubsuz karşılık vermemiş olgun biri olduğu belli ama şuan içinde bulunduğu durumdan ötürü duygusal bakıyor olaya.
Evet aramama konusunda ayıp etmiş görümce onu belirtmeyi unutmuşum ama gelip gitmemekle şu süreçte aslında iyilik yapıyor belki de bilmeden.BUradaki çoğu kişi bu konuda hem fikir siz de öyle.
Tek sorun bu durumda aramamasi ya da uzaktan görmemesi oluyor.Onda da haklısınız atla deve değil.

Evet hiç bir mesaja uslubsuz karşılık vermemiş olgun biri olduğu belli ama şuan içinde bulunduğu durumdan ötürü duygusal bakıyor olaya.
Evet aramama konusunda ayıp etmiş görümce onu belirtmeyi unutmuşum ama gelip gitmemekle şu süreçte aslında iyilik yapıyor belki de bilmeden.BUradaki çoğu kişi bu konuda hem fikir siz de öyle.
Tek sorun bu durumda aramamasi ya da uzaktan görmemesi oluyor.Onda da haklısınız atla deve değil.
Zamanla anlayacaktır konu sahibi her şeyi 🤷🏼‍♀️ Bazen yaşayıp tecrübe edildikten sonra belli şeylerin me kadar saçma olduğu anlaşılır

Boşver gelmesin.hem çalışıyor hem sürekli geziyormuş.Disardan virüs getirmeyeceği ne malum.belkide bunun bilincinde bile bile gelmiyordur.

Kızlar merhaba. Ben 3 ay önce doğum yaptım çok sukur saglikla kavuştum kuzuma. Ilk hamileligim ölü doğumla sonuçlandığı için ve pandemi dönemi doğduğum için hamileligim psikolojik olarak zordu. Bu arada annemi de ilk dogumumdan 9 ay önce kaybetmiştim. Yaşadığım zorlu süreçleri de goz önünde bulundurun diye yazıyorum.
Doğumdan sonra gorumcem sadece 3 kez geldi ,gelmediği gibi arayıp sormadı da.ilk 20 gün kaynanam geldi logusayken sonra zona olunca gelemedi memleketten yegenim geldi yardima.
Bizle her sene tatil yapan ve bütün imkanlarimizdan faydalanan gorumcem (pandemi öncesi eşim her hafta sonu bizi gezmeye cikarirdi hep beraber, bunun dışında başı ağrısa doktora gitmek için bizi ararbarabamiz oldugu için) bu donemde uzaktan bile çocuğu gormeye uğramadığı gibi ne beni ne eşimi arayıp sormuyor da. Sizce bu durum tuhaf değil mi?is yoğunluğu oldugunu söylüyor ama instagramda takip ettiğim kadarıyla fiti fiti geziyor bu corona dönemi bile?bayramda ister istemez soğuk davrandım acaba benim mi beklentim yuksek sadece yeğenini merak etmeliydi ve logusaligim zordu beni aramaliydi diye düşünüyorum haksiz miyim?
Aranız söylediğiniz kadar iyiyse açın telefon sorun neden gelmediğini.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X