Tuhaf görümce

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Umayumay35

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2014
4.087
6.393
158
39
Kızlar merhaba. Ben 3 ay önce doğum yaptım çok sukur saglikla kavuştum kuzuma. Ilk hamileligim ölü doğumla sonuçlandığı için ve pandemi dönemi doğduğum için hamileligim psikolojik olarak zordu. Bu arada annemi de ilk dogumumdan 9 ay önce kaybetmiştim. Yaşadığım zorlu süreçleri de goz önünde bulundurun diye yazıyorum.
Doğumdan sonra gorumcem sadece 3 kez geldi ,gelmediği gibi arayıp sormadı da.ilk 20 gün kaynanam geldi logusayken sonra zona olunca gelemedi memleketten yegenim geldi yardima.
Bizle her sene tatil yapan ve bütün imkanlarimizdan faydalanan gorumcem (pandemi öncesi eşim her hafta sonu bizi gezmeye cikarirdi hep beraber, bunun dışında başı ağrısa doktora gitmek için bizi ararbarabamiz oldugu için) bu donemde uzaktan bile çocuğu gormeye uğramadığı gibi ne beni ne eşimi arayıp sormuyor da. Sizce bu durum tuhaf değil mi?is yoğunluğu oldugunu söylüyor ama instagramda takip ettiğim kadarıyla fiti fiti geziyor bu corona dönemi bile?bayramda ister istemez soğuk davrandım acaba benim mi beklentim yuksek sadece yeğenini merak etmeliydi ve logusaligim zordu beni aramaliydi diye düşünüyorum haksiz miyim?

Kac gun kalacak insanlar yaninizda? 20gun yeterli bir sure zaten.
Gorumceniz gelse daha cok dert ederdiniz.

Bir de böyle konularda kisi beklentilerinizi karsilamayinca ama bizim imkânlarımızdan faydalanıyor diye dile getirilmesini cirkin buluyorum.
Insanlarin yuzune vuracaksiniz, bunlar size yukse yapmayın.

Kızlar merhaba. Ben 3 ay önce doğum yaptım çok sukur saglikla kavuştum kuzuma. Ilk hamileligim ölü doğumla sonuçlandığı için ve pandemi dönemi doğduğum için hamileligim psikolojik olarak zordu. Bu arada annemi de ilk dogumumdan 9 ay önce kaybetmiştim. Yaşadığım zorlu süreçleri de goz önünde bulundurun diye yazıyorum.
Doğumdan sonra gorumcem sadece 3 kez geldi ,gelmediği gibi arayıp sormadı da.ilk 20 gün kaynanam geldi logusayken sonra zona olunca gelemedi memleketten yegenim geldi yardima.
Bizle her sene tatil yapan ve bütün imkanlarimizdan faydalanan gorumcem (pandemi öncesi eşim her hafta sonu bizi gezmeye cikarirdi hep beraber, bunun dışında başı ağrısa doktora gitmek için bizi ararbarabamiz oldugu için) bu donemde uzaktan bile çocuğu gormeye uğramadığı gibi ne beni ne eşimi arayıp sormuyor da. Sizce bu durum tuhaf değil mi?is yoğunluğu oldugunu söylüyor ama instagramda takip ettiğim kadarıyla fiti fiti geziyor bu corona dönemi bile?bayramda ister istemez soğuk davrandım acaba benim mi beklentim yuksek sadece yeğenini merak etmeliydi ve logusaligim zordu beni aramaliydi diye düşünüyorum haksiz miyim?
Herkeste ayrı tuhaf yahu gelmesin bırak fiti fiti gezsin buna sevinmelisin

Ne güzel gelmesin. Minicik bebeğiniz var sonuçta dışarı gezip gezip yanınıza mı gelsin istyorsunuz?
Yok gelmesin de kayinvalidem hergün ugruyor onun cocuguna bakiyor 12 yaşında erkek çocuğu. Çocuğu hergün bize yolladı kayinvalidem ile. Ben de kayinvalidemi uyardım lütfen bebegi ellemesin diye. Neyse cocuk 1 aydir evde gelmiyor bizim evden sıkıldı Allahtan. Bu arada kayinvalidem onun cocuguna bakıyor ama benimkine bakmayacak yetisemez 2 cocuga diye bakıcı tutacağız eşim Bu sekilde karar verdi ben de yorum yapamadim

42 yasinda 2 yıl önce bosandi. Evi de bize o kadar yakın ki
Belki sizin bebegi gorunce kendini kotu hissetmistir,psikolojik yuku var ,
sizde bundan sonra araya mesafe koyun gorusmeyin,ayrica agir bir ameliyat gecirmediyseniz cok rahat bakarsiniz kendi bebeginize ,neden onun bunun yardimina bu kadar ihtiyaciniz olsun ki ,
Not :4 aylik ikizlerim var

Benimde çok dostum var yeter ki işleri düşsün
Aynen öyle canim ya
Gelse ayrı gelmese ayrı. Yanında biri olmalıydı evet ama bu görümce olmamalı. Belki de karışmasın lohusa halinle canın sıkılmasın diye uzak duruyordur. Daha iyi uzak dursun boşver, senden uzak olsun
En azından kapıdan da olsa 5 dk uğrayıp bir ihtiyacın var mı diye sorabilirdi çünkü yan yana oturuyoruz

Aynen öyle canim ya

En azından kapıdan da olsa 5 dk uğrayıp bir ihtiyacın var mı diye sorabilirdi çünkü yan yana oturuyoruz
Boşver yarın öbür gün koz bunlar hep bişey olur sende gitmek zorunda kalmazsın iyilik bile etmiş canım

Gorumcenizi her hafta sonu gittiginiz yerlere goturmek sızın hur iradenizle yaptıgınız bisey pesınıze takılmamıs.
Keske karı koca bebek yokken bas basa tadını cikarsaydınız o gunlerınızın.
Oyuzden gorumcede suc bulamadım, basınız sagolsun bu arada
Canım ben isteyerek götürdüm yanımda eşim kök ailesinden ayri olmasın dedim. Onun disinda kendimiz de gezmeyi seven insanlariz gezdik zaten. Aramız bu kadar iyiyken bebek olunca hic aramaması uzaktan da olsa görmek istememesi tuhaf geliyor

Canım ben isteyerek götürdüm yanımda eşim kök ailesinden ayri olmasın dedim. Onun disinda kendimiz de gezmeyi seven insanlariz gezdik zaten. Aramız bu kadar iyiyken bebek olunca hic aramaması uzaktan da olsa görmek istememesi tuhaf geliyor
Neden Esin kok aılesınden ayrı olunca ne olacak aglayacak mı, sen kok aılenle mı geziyorsun her haftasonu?

İsteyerek goturdun iste, kadın size yapısmadı sıze borclu degıl oyuzden, borclu hissetmediği ıcınde aramıyor . Bebek aglamasından sıkılmış olabılır, kendı cocuguna annesı bakıyormuş her dk o ortamda olmak istememis olabılır
Saygı duymak lazım yapacak bisey yok.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X