Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Davam sürüyor. Ben üstüme düşeni yaptım.Konu sahibi de evli![]()
Ne olursa olsun , siz de adam da evli. Siz boşanıyor olabilirsiniz ama adamın boşanmaya niyeti yok. Sizinle çalıştığı o şehirde yaşayacak,arada da karısının yanına gidecek. Sizden bikinca da başından atması kolay olacak .Davam sürüyor. Ben üstüme düşeni yaptım.
Eşime bu durumu ağlayarak anlattım. Ve davamız sürüyor bizim .
Haklısınız. Çok değer yüklemişim ona bi anda kurtulamadım.Hayatta Her şey “sevdim” bahanesiyle açıklanamaz lutran. Aşktan daha kıymetli şeyler var hayatta; Sadakat, karşılıklı saygı, vefa, ahlak, etik gibi. Aşk, bunlarla birlikte olduğunda güzel. Üç çocuklu adamın karısını çocuklarını silkeleyip seninle görüşme çabasına hala sevgi ile karşılık verebiliyor olman çok şaşırtıcı. İnsanın, karşısındakinin evli olduğunu duyar duymaz midesinin bulanması, nefretinin uyanması gerekir.
Konu sahibi de mi evli?Lutran sen doktorla görüştün mü, ilacını düzenlettin mi, hastaneye yattın mı?
Sana o adan hakkında söylenmesi gereken her şeyi önceki konunda söylemiştik zaten. Boşanmadan, seni bir eve kapatıp canı istediğinde sevişmek istiyor.
Senin boşanma davan ne oldu?
Hıı kesin öyle demiştir.Eşi biliyor kendi anlatmış. O da git git seni çekecek mi bakalım demiş.. Karım izin verdi bize karışmıyor dedi. Deneyelim bakalım mutsuz olursak ayrılırız dedi. Ben deneme tahtası değilim dedim.
Boşanma davam sürüyorKonu sahibi de mi evli?
Evet .Konu sahibi de mi evli?
Uydurdu sanırım.Hıı kesin öyle demiştir.
Eşi biliyor kendi anlatmış. O da git git seni çekecek mi bakalım demiş.. Karım izin verdi bize karışmıyor dedi. Deneyelim bakalım mutsuz olursak ayrılırız dedi. Ben deneme tahtası değilim dedim.
Yani sizin aklınız alıyor mu Allah aşkına kadının böyle söyleyeceğini?Uydurdu sanırım.
Aşkı sevdayi şu işe katmayin olur mu . Adamdan dayak yemiş siniz anlik mutluluk ne demek sizi ne yerine koyuyor farkında mısınız ? Sizi kullanacak tek derdi buGörüşmüyorum. Bana hergün saydırıyor. Kahretsin niye gelmedin sen şöylesin böylesin diye. Gelmedin ben senin için savaşacaktım deyip duruyor. Niye gideyim ben. Evli mutsuzsa bi insan ben mi boşattırcam onu yuvasında mutlu olsun. İnanın uzak duruyorum.
Ben bitti demeden bitmez ve başkası olursa mutlu olmana izin vermicem dedi.Konusahi siz adamın peşinizde dolanmasına izin vermezseniz (
engelleme, silme, bir daha görüşmeme, konuşmama eylemleri de var hani deneyin. Nedense ben size inanmadım görüşmek istemeyen keser atar bu kadar sizin hala beklentiniz var.
Bu cevaptan sonra sizin masum aşkınıza sevginize çok inandım . Siz birbirinize aitsiniz kötü kadına bak nikahı vermiyor . Pis kadın aşka sevdaya hiç saygısı yok .(!)Vallahi eşi bana da ulaştı. Birgün konuşurken eşim seninle tanışmak istiyor dedi ve telefonu verdi eşine. Eşi sen bunu çekemezsin dedi. Siz herşeyi yaşayın aşkınıza saygı duyuyorum ama ben nikahımı vermem ben dedi. Tuhaf tuhaf konuştu.
Onu bunu bilmem de ikinizin uyumuna tencere kapak denir.Merhaba. Beni az çok tanıyorsunuz. Gelişmeleri yazmak istedim.
Evli ve evli olduğunu kendine aşık ettikten sonra bana çok geç söyleyen ve çok mutsuzum diyen bir adamla gönül ilişkim vardı. Çok gittim ondan ben ama o peşimi bırakmadı. Çok savaşlar verdim vicdanımla. Çok sevmiştim onu. Başka şehirde iş bulmuştu çalışıyordu.yanına gitmemi istedi. Daha boşanmadan. Gel dilekçeyi beraber verelim dedi. Gelmem dedim. Gelirsem benim konumum sıfatım ne olur belli dedim. Madem mutsuzsun kendi hayatını değiştirmeden beni ortak etme hayatına ve boşanmana dedim. Ben sebep olmak istemedim bazı şeylere. Sonra bana öyle miiiiii o zaman ben eve dönüyorum dedi ve aynı günün gecesi döndü.
Hala da neden gelmedin diye bana suç bulup beni yargıladı yerden yere vurdu beni.
Mecbur muydum gitmeye ben?
Elinden tutup ben mi boşattırcaktım onu.
İnsan birini gerçekten seviyorsa ve evliliğinde mutsuzsa gerekeni tek başına yapmaz mı?Onun bu yaptığına ne denir?