- 4 Şubat 2015
- 6.194
- 12.511
- 448
- Konu Sahibi gecenin_resmi
-
Asla dokunmadım konuşmadım derken amacınız neydi anlamadım gülerek başını okşamak veya efendim canım çok tatlısın falan demek zor mu veya yasak mıCocugum yok ama kucuk cocuklarin dikkatini cekiyorum genelde geliyorlar yanima. En son eşimle yuruyuş yolunda yuruyuş yaparken kucuk bir kiz cocugu bana koşup bacaklarima sarildi mesela. Asla dokunmadim konusmadim sadece durdum düşmesin diye annesi aldi zaten.
Genelde kimsenim cocuguyla sohbet etmem, laf soylemem annesini tanimiyorsam.
Asla dokunmadım konuşmadım derken amacınız neydi anlamadım gülerek başını okşamak veya efendim canım çok tatlısın falan demek zor mu veya yasak mı
YObaz insan toplumun her kesminde var,bende bazen slm veriyorum havada kalıyor fln gereksiz tiplerMerhaba kızlar. Ben hastanede çalışıyorum. Büro dayım. Koridora çıktım telefon ile konuşuyırdum. 3 tane de bıcırık ellerine balon koşturuyorlar. 2 ve 4 yaşlarında. Bir tanesi tökezledi aman dikkat et diyince çocuk lar benimle muhabbete başladı. Ben telefondayım henüz ama balonları nı anlatmaya başlayonca telefonda eşime Bi dk dedim çocuklara cvb verdim. ayy evet renkleri güzel falan diye. Biri benim ki kırmızı dedi öteki benimki de bak mavi dedi. 3.olana ben sordum senin ki ne renk diye. Ama kesinlikle temas ve boyları hizasına inmek yok. BiR adam geldi çocuklara hadi hadi diyerek itekledi çocuklar halen daha benşmle konuşmaya çalışıyor ama adam dahada hırçınlaştı.kpnuşmayın dedi ki ben zaten öyle yapınca telefona geri döndüm ama çok bozuldum. Tipim bozuk falan değil gayet düzgün bir tipim yani :) sanki çocuklarını yedik aşağılnamış hissettim kendimi. Eşim de sevme kimsenin çocuğunu dedi. E dedim sadece balonlarını gösterdiler bende evet ne güzel renkleri dedin sende duydun dedim sevme cevab verme dedi. Zaten daha tövbe. Ama benim de oğlum var kanı da çok sıcak herkes sever. Hastaneye götürmüştüm doktorlar hemşireler hep sevdi hiç rahatsız olmadım. Öyle mi olmak lazım yoksa normali o adamın ki mi. Zaten çocuk yetiştirmede çok düşünceliyim eşimde senin ki normal değil diyince düşünceye daldım siz müsade ediyormusunuz çocuklarınızı sevmelerine
İmzamı atıyorum..Eskisi gibi çocukları sevmek diye bir kavram kalmadı artık. Aileler tanışıyor olsa bile herkes çok temkinli
Yooo konuşmayın dediBen adamda size karşı bir tavır görmedim. Üç çocukla baş etmekte zorlanmış bir yerlere yetişmeye çalışan bir adam gördüm.
Her şeyi böyle üzerinize alınıp kafanıza takar mısınız?
Size özel dememiş, çok konuşmayın yürüyün demiş muhtemelen. Size özel demiş bile olsa siz orada personelsiniz işinize engel olacaklarını (özellikle telefonda olduğunuz için) düşündüğünden konuşmayın demiş olabilir. Telefonda olmasanız belki kusura bakmayın falan diyecekti.Yooo konuşmayın dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?