Herkes kendi sevabiyla hesaba cekilecek. Bi nevi senin halkina girmis sayiliyor. Uzulme kardesim. Kusursuz olan islam .. muslumanlar degil ne yazikkiHanımlar bu şuan size saçma gelecek olabilir ama ben üzüldüm
Ben şuan bayram için memleketime gidiyorum otobüsle.iftara az kala önümde oturan amca Bi ön koltuk Bi arka koltuğunda oturan herkese poğaça ve limonata ikram etti. Oruçlarınızı bunlarla açın sevap olsun dedii.yanımdaki kıza da ikram etti. Kapalı yavrum buyur orucunu aç dedi. Ben açık bir kızım. Tesettürlü olmadığım için oruç tutmadığımı zannetti ve bana ikram etmedi. Benim de şuan çok moralim bozuldu. Bu da dert mi ama yani o kadar insanın içinde böyle yapınca kötü hissettim.
Amacım polemik çıkartmak değil sadece üzüldümBu dert mi bilmem de polemik konusu olduğu belli.
Canım benim bırak bosver şimdi bu adamın yaptığı sevap pointlerini arttırdı mi senceHanımlar bu şuan size saçma gelecek olabilir ama ben üzüldüm
Ben şuan bayram için memleketime gidiyorum otobüsle.iftara az kala önümde oturan amca Bi ön koltuk Bi arka koltuğunda oturan herkese poğaça ve limonata ikram etti. Oruçlarınızı bunlarla açın sevap olsun dedii.yanımdaki kıza da ikram etti. Kapalı yavrum buyur orucunu aç dedi. Ben açık bir kızım. Tesettürlü olmadığım için oruç tutmadığımı zannetti ve bana ikram etmedi. Benim de şuan çok moralim bozuldu. Bu da dert mi ama yani o kadar insanın içinde böyle yapınca kötü hissettim.
Oruç tutmasam bile o kadar insana ikram yapıp da bir kişiyi ayırmak kötü hissettirdi.Amcacım seni aydınlatmak isterim
Sadece "kapalı" olanlar oruç tutmuyor
İnsanların suratına bakarak nasıl anlıyorsun bunu?
Bende oruçluydum ve sen ayrım yaptın bu mübarek ayda günah defterine işlenmez umarım deseydin keşke
Tav oluyorum şöyle dar zihniyetlere.
Hanımlar bu şuan size saçma gelecek olabilir ama ben üzüldüm
Hanımlar bu şuan size saçma gelecek olabilir ama ben üzüldüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?