• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tuhaf...

bende 2 yıllık ewliyim.eşim sabah aradı beni face ye gir sana gözyaşartıcı bi hediye aldım onu göstercem dedi.hemen açtım facemi bi baktım yüzük kutusunun içinde yarım soğan ve üzerinede en gözyaşartıcı hediye yazmış gülmüş :D en azından seninki sana çiçek almış ben soğanla idare etcem :D

Evlilik yıl dönümü neyse de, sevgililer gününe gerek duymuyorum ben
Doğum günü filan da var tabi
Hepsin de çiçek + hediye oooo bi de dışarda yemek yersen epey para
Ben onları istemem ama dışarda yemeğe sıcak bakabilirim:1:

Ama bu biraz karakter meselesi, konu sahibi duygusal biri sanırım ondan kaynaklanıyo

Senin yine nromal kitty
Ben daha 2 yıllık evliyim, gerek duymuyorum böyle şeylere
Biraz odunumsu olabilirim :17:

Bir miktar olabilir:1:
Kocaman Bir cips yeter sana :33:

bende 2 yıllık ewliyim.eşim sabah aradı beni face ye gir sana gözyaşartıcı bi hediye aldım onu göstercem dedi.hemen açtım facemi bi baktım yüzük kutusunun içinde yarım soğan ve üzerinede en gözyaşartıcı hediye yazmış gülmüş :D en azından seninki sana çiçek almış ben soğanla idare etcem :D

Hahahaha çok güldüm acayip yaratıcı:1:

evlı erkekler yaratıcılıkta sınır tanımıyor bugun:1:

aynen öyle çok duygusalım akşam almış mıdır

Bence fazla heveslenme hayal kırıklığına uğrayabilirsin
Bırak almışsa da sürpriz olsun

Sende ona sadece kol düğmesi almışsın, ayrıca kek buketi yollamadın mesela ?
O da sana tek çiçek yollamış, hediye yok
İdare edin artık

Hediye alması bu kadar önemli mi???Konuyu buraya kadar tasıdıgınıza göre cok üzüldünüz...
Üzülmenizi yada tuhaf diye nitelendirmenizi gerektiren bir durum yok bence.
Çiçek almış adam daha ne yapsın?Pırlanta,araba ne bileyim ne almalıydı?
Bana göre sevgililer günü adı üstünde sevgililer günü...Ögrenci haliyle aylar önceden para biriktirir hediye alırdık.O günün anlamı vardı.Sevgiliye sevgi göstermek için!!!Evlenince bence sevmek,sevgi 1 güne sıgdırılmamalı.Beklenti içine girdigin anda mutsuzluk baslar.Tabi bu benim fikrim.Sevgililer günü benim için hicbirsey ifade etmiyor.1 gün göstercekse yada alcaksa hiçç gerek yok.

Bence fazla heveslenme hayal kırıklığına uğrayabilirsin
Bırak almışsa da sürpriz olsun

Sende ona sadece kol düğmesi almışsın, ayrıca kek buketi yollamadın mesela ?
O da sana tek çiçek yollamış, hediye yok
İdare edin artık

evet hayal kırıklığı olabilir

evet şimdi de açtım yine bişeyleri düzeltmeye çalışırıyorz artık

Herşey gönlünüzce olsun inşallah. Dur bakalım gece var daha, belki hediye de sonraki suprizdir. Sen verdin mi ki hediyeni? Tepkisi ne oldu?

Bana da doğum günü, sevgililer günü falan saçma gelir. Hani ben beklerim diye değil de, içinde geldiği için, alakasız bir zamanda hediye alınsa bana daha makbul :13:

Bir miktar olabilir:1:
Kocaman Bir cips yeter sana :33:

Öyle dedim cidden :1: bana cips yeter dedim çiçek böcek çok tutuyo böyle günlerde
Akşam dışarı çıkarız dedi ( bu olabilir iş çıkışı yemek derdiyle uğraşmadan trafik hafifleyince gideriz eve :1: )

Hediye alması bu kadar önemli mi???Konuyu buraya kadar tasıdıgınıza göre cok üzüldünüz...
Üzülmenizi yada tuhaf diye nitelendirmenizi gerektiren bir durum yok bence.
Çiçek almış adam daha ne yapsın?Pırlanta,araba ne bileyim ne almalıydı?
Bana göre sevgililer günü adı üstünde sevgililer günü...Ögrenci haliyle aylar önceden para biriktirir hediye alırdık.O günün anlamı vardı.Sevgiliye sevgi göstermek için!!!Evlenince bence sevmek,sevgi 1 güne sıgdırılmamalı.Beklenti içine girdigin anda mutsuzluk baslar.Tabi bu benim fikrim.Sevgililer günü benim için hicbirsey ifade etmiyor.1 gün göstercekse yada alcaksa hiçç gerek yok.

atlamazdı bu yüzden tuhaf karşıladım

çiçek almış ya bravo! Benim eşim bu yıl ne hediye ne çiçek alabilir çünkü kartları bende harçlık moduna geçmiştik ve ekstradan para istemedi ;) Bu sene de oturur tv izler en fazla sarılır uyuruz nolcak yahu:ssz::38:

Herşey gönlünüzce olsun inşallah. Dur bakalım gece var daha, belki hediye de sonraki suprizdir. Sen verdin mi ki hediyeni? Tepkisi ne oldu?

Bana da doğum günü, sevgililer günü falan saçma gelir. Hani ben beklerim diye değil de, içinde geldiği için, alakasız bir zamanda hediye alınsa bana daha makbul :13:

ben vermedim bugün vercem ama bozulduğum için ondan bi hediye alamdığım için buruk kalbim

çiçek almış düşünmüş adam :31:
aza kanaat etmeyen çoğu bulamaz :16:

Öyle dedim cidden :1: bana cips yeter dedim çiçek böcek çok tutuyo böyle günlerde
Akşam dışarı çıkarız dedi ( bu olabilir iş çıkışı yemek derdiyle uğraşmadan trafik hafifleyince gideriz eve :1: )

Heehehe nerdhn bidim acaba , senin nicin doritos olamalıydı.
Mahfettin adamı bu romantikliğinle :1:

bende mi var bir anormallik bilmiyorum.Alsa ne olur,almasa ne olur.Hediye önemli değil bence

atlamazdı bu yüzden tuhaf karşıladım

Yine atlamamış ki zaten.Hic kutlamamış,umursamamış degil.Maddi durumunuz ne durumda bilmiyorum belki esinizi düşündüren durumlar vardır.Sadece cicek bu yüzden almıştır.Erkekler daha cok kafaya takar maddiyatı bu günlerde...
Arkadasların dedigi gibi aksam vercektir belki...

Back
X