• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tuhaf...

Karşılık beklenerek yapılan işleri sevmiyorum.
Gönlümden koparsa alırım,eşim ister alsın ister almasın..
Hiç sorun değil,sorun olmamalı bu tip şeyler.

Son düzenleme:
Yine atlamamış ki zaten.Hic kutlamamış,umursamamış degil.Maddi durumunuz ne durumda bilmiyorum belki esinizi düşündüren durumlar vardır.Sadece cicek bu yüzden almıştır.Erkekler daha cok kafaya takar maddiyatı bu günlerde...
Arkadasların dedigi gibi aksam vercektir belki...

keşke ama hiç bi yere gitmedi almış olduğunu sanmıyorum

Yine atlamamış ki zaten.Hic kutlamamış,umursamamış degil.Maddi durumunuz ne durumda bilmiyorum belki esinizi düşündüren durumlar vardır.Sadece cicek bu yüzden almıştır.Erkekler daha cok kafaya takar maddiyatı bu günlerde...
Arkadasların dedigi gibi aksam vercektir belki...

keşke almış olsa ama anlardım alsaydı

çiçek mi almış hiç bir şey almasın daha iyi kafasına atsaydın o çiçeği:9::9:
ya bayanlar sevginizi neden hediyelerle vs lerle ölçüyorsunuz belki adamın cebinde parası yok...
evet bu konu adı gibi tuhaf...

Hı noldu şimdi , daha mı az seviyor sizi ?
Daha mı az sevmeye başladınız eşinizi ?
Sevgililer gününü niye bu kadar önemsiyorsunuz ki ?
Çiçek almış düşünüp, daha ne ? Erkekler hediye konusunda beceriksizler zaten.
Siz hediye almıştınız ama karşı taraftan size hediye gelmedi ya bence siz de vermeyin hediyenizi mi diyelim ?
Valla ben de sizi garipsedim. :53:

Hı noldu şimdi , daha mı az seviyor sizi ?
Daha mı az sevmeye başladınız eşinizi ?
Sevgililer gününü niye bu kadar önemsiyorsunuz ki ?
Çiçek almış düşünüp, daha ne ? Erkekler hediye konusunda beceriksizler zaten.
Siz hediye almıştınız ama karşı taraftan size hediye gelmedi ya bence siz de vermeyin hediyenizi mi diyelim ?
Valla ben de sizi garipsedim. :53:

ben öleyim o zaman eşim bana bir iğne dahi almadı ne sevgililiğimizde ne nişanlılığımızda acaba evlenmese miydim:44::44::60::60:

Adı üstünde sevgililer günü, karı koca günü değil :27: Şaka bir yana hiç değilse özen göstermiş çiçek almış bir çok kimsede o da yok bırak kutlamak bile yok. Sıradan bir gün işte, bolca ticari anlamda kullanılan ve bence de hiç bir önemi olmayan bir gün açıkçası. Dertlenmeyin bu kadar... Saygı ve sevgi olduktan sonra size her gün sevgililer günü olur.

"Neden boyle yapti" filan demissiniz de, sanki adam suratiniza hakaret etmis. Cicek almis iste masumane, ne diye dahasini istiyorsunuz ki?
Gercekten de tuhaf konu. Sevgililer gununde hediye alsin diye mi evlendiniz siz onunla? Baska hicbirseyin onemi yok mu? Dusunmus, cicek almis diye sevinebilirdiniz de...

Bu kadar beklentili olmayin. Daha bunun evlilik yildonumu var, dogumu bilmemnesi var. Surekli beklenti icinde olursaniz gercekle karsilastiginizda uzulursunuz boyle. Insanlari kafanizda bir yere oturtup, o sinirlar icinde davranmasini beklemeyin. Birakin insanlar icinden geldigini yapsin biraz. Kocanizin icinden bu gelmis, kotu de etmemis zaten. Kucumsemek yerine biraz kiymet bilin de mutlu olun bari.

ben öleyim o zaman eşim bana bir iğne dahi almadı ne sevgililiğimizde ne nişanlılığımızda acaba evlenmese miydim:44::44::60::60:

Valla bir buket çiçek dünya para bugün. Onun yerine altın alsın kenarı koysun benim sevgilim.
Gidip bir çiçeğe o kadar para bayılan adamı beğenmiyor.
Ben de beğenmezdim kızardım, "oğlum gidip altın alaydın keşke birikimimiz olurdu" diye azarlardım valla :52:

oh my God!
hayal kırıklığı yaşayıp kendinizi değersiz hissettiniz sanırım.
hediyeyle mi değerleniyordunuz?
değer diye bir şey var mı? kime göre neye göre?
kendinize ve eşinize ve başkalarına saygı duyun yeter. ve güvenin.

çiçeği beğenemediniz mi, daha ne olacaktı yahu, karat karat pırlanta mı takaydı:27:
sahi, takı alsa mutlu olur muydunuz?
bence de tuhaf...hem de çok..
benim eşim 14 kubatımı kutladı sadece:33:

görmeyenler için link:http://www.youtube.com/watch?v=W64Xx7Z8_mk

Son düzenleme:
hiç de büyütülecek bişey değil halbuki evlisiniz ben sevgilimden onu bile beklemiyorum hayal kırıklığınız boşuna

Sevgililer gününün bizim aramızda özel bir anlamı yokken çiçek alması bile gereksiz değil mi? Başkaları tarafından dayatılmış bir gün bizim için ne akdar özel olabilir ki? Doğum günü değil, yıl dönümü değil sonuçta..

Çiçek alsa benimki eğer saksılı değilse teşekkür eder çöpe atardım. :ssz:

Zavallım bu huyumu öğrendiğinde rezil olmuştu biraz. Elinde çiçekle buluşmaya geldi. Aaaa yazık değil mi insanlar çiçeği koparsın diye para mı verdin saf mısın sen dedim. Çöpe attım sokak ortasında. Herkes bize bakakalmıştı. 19 yaşındaydık bir heves çiçekle gelmiş buluşmaya yavrum ya. Tavlamaya çalışıyodu o aralar. Ben de iyi cool davranmışım ama. Yavrum ya özledim :1:

Bugün 14 kubat videosunu yolladım ona. Dubaide olduğundan haberi yokmuş kubattan çok güldü :1:

Son düzenleme:
O sana çiçek almış sen de ona kol düğmesi, bir de güzel yemek hazırla akşamın tadını çıkar, şükürsüz olma ...
Evlisiniz artık, ona bakarsan her ay kutlanacak bir şey var, bak önümüz kadınlar günü, sürekli hediye,organizasyon can mı dayanır, biraz sevgiyle çöz bu işleri. Adam çiçek de almasa ne olacak, boşayacak mısın =))
Etme arkadaşım, dertsiz başına dert arama, kalbini karartma, mutlu olabileceğin bir günü kabusa çevirme sakın

Son zamanlar da adamlara baya acımaya başladım.:ssz:
Ne yapsalar olmuyor,olmuyor,olmuyor.:50:

Valla bir buket çiçek dünya para bugün. Onun yerine altın alsın kenarı koysun benim sevgilim.
Gidip bir çiçeğe o kadar para bayılan adamı beğenmiyor.
Ben de beğenmezdim kızardım, "oğlum gidip altın alaydın keşke birikimimiz olurdu" diye azarlardım valla :52:

gerçekten şimdi dünya paradır çiçekler yazık valla eşlerimizi sevgililerimizi zorunluluk altına sokmak doğru değil:31:dediğin gibi ilerisi için birikim yapılması daha mantıklı.

aklıma bu karikatür geldi:60::60: kadınlar erkeklerden o kadar şey bekliyor ki adam yapacağı masrafı hesaplamış:9::9:
$images.webp

Sevgililer gününün bizim aramızda özel bir anlamı yokken çiçek alması bile gereksiz değil mi? Başkaları tarafından dayatılmış bir gün bizim için ne akdar özel olabilir ki? Doğum günü değil, yıl dönümü değil sonuçta..

Çiçek alsa benimki eğer saksılı değilse teşekkür eder çöpe atardım. :ssz:

Zavallım bu huyumu öğrendiğinde rezil olmuştu biraz. Elinde çiçekle buluşmaya geldi. Aaaa yazık değil mi insanlar çiçeği koparsın diye para mı verdin saf mısın sen dedim. Çöpe attım sokak ortasında. Herkes bize bakakalmıştı. 19 yaşındaydık bir heves çiçekle gelmiş buluşmaya yavrum ya. Tavlamaya çalışıyodu o aralar. Ben de iyi cool davranmışım ama. Yavrum ya özledim :1:

Bugün 14 kubat videosunu yolladım ona. Dubaide olduğundan haberi yokmuş kubattan çok güldü :1:

eşimde ilk zamanlar bana çiçek alma gafletinde bulunmuştu azarı işitmişti dalından koparılan çiçek beni mutlu etmez diye çemkirmiştim :9::9:hatta elimde olsa çiçek sektörünü kökünden kaldırırdım:31:

Ne alsa memnun olurdunuz?
Bunu sordum ama cevaplamadınız. Ne yapsa mutlu olacaktınız şu an bunu çok merak ediyorum?

Back
X