• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tuhaf...

suudi arabistanda yaşıyor olsaydınız kutlama yapamayacagınızı, o hep satılan gullere kolayca ulasamayacagınızı, kalpli hediyeleri o gun bulmakta zorlanacagınızı biliyor muydunuz?

yani ozel dediginiz gun baskalarınca belirlenmis birsey... ve eşinizin buna uymak gibi bir zorunlulugu yok.
kaldı ki gul getirmiş...

inatla unutmayacagım yazdıgınız/dediginiz surece sadece kendinize zarar verirsiniz.
eşiniz bir iki kez alttan alır sonra umursamaz. acıkcası evlenmemiş olsaydınız bu ısrarınız ayrılma nedeni bile olabilirdi.

kusura bakmayın ama bu konuda mutsuzlugunuzun kaynagı sizsiniz.
eşinizle baska sorunlarınız varsa bilemem. ama onları cozmeye calısın,
14subat diyip butun geçmiş ofkenizi kustugunuzda onda bu tavrınız hicbir etki yaratmaz.
yoksa bu sekilde gerceklikten kopuk, beklentiler icinde olarak ömrünüzü hayal kırıklıkları ile gecirirsiniz. kolaylıklar dilerim.

haklısınız ben hem hediye ye değil sadece o gece para muhabbeti yapmasınnada bozuldum sürekli parası yok bıktım artık söyle deyince de kızan bi tip

Güzelim ben ne kadar yazarsam yazayım,sen almak istediğini alacaksın.Evlilik bu çocuk oyuncağı değil.Ben yazdıklarımı sil baştan yazamam.Belirli bir olgunluğu taşıyan her insan, yorumlarda belirttikleri gibi,kocası çiçek aldı hediye almadı diye dertlenmesini makul karşılamaz.Bu genellemedir.Ama sen illa hediye istiyorum diyorsan,hayat senin istediğin huzursuzluğu çıkarabilirsin.

Bütün samimiyetimle şunu söyleyebilirim ki bu konu buraya konu açmaya değecek bir mevzu değil, ama şunu da belirteyim bu konu "ay sana hediye almadı mı boşan o zaman" diye dalga geçilecek kadar hafif bir mevzu da değil. Benim anlatmak istediğim bu.

maddi sıkıntılarınız olması sizi uzdugu kadar onun da moralini bozuyordur...

bıktım parasının olmamasından diyorsunuz.
evli degilim ama yerinizde olsam parası yok ise benim de param yoktur diye dusunup hediye beklemez ve buna ragmen gul getirince sevinirdim, sonra ben hicbir sey almadım diye mahcup olurdum. bunu da guzel bir aksma yemegi hazırlayarak telafi ederdim.

yani sorunlarınız buyuttugunuz gibi olmayabilir, tamamen bakış açısı...
baska daha köklü sorunlar varsa da dedigim gibi 14subata sıkıstırmayın, cunku dikkate almayacaktır.

Son düzenleme:
maddi sıkıntılarınız olması sizi uzdugu kadar onun da moralini bozuyordur...

bıktım parasının olmamasından diyorsunuz.
evli degilim ama yerinizde olsam parası yok ise benim de param yoktur diye dusunup hediye beklemez ve buna ragmen gul getirince sevinirdim, sonra ben hicbir sey almadım diye mahcup olurdum. bunu da guzel bir aksma yemegi hazırlayarak telafi ederdim.

yani sorunlarınız buyuttugunuz gibi olmayabilir, tamamen bakış açısı...
baska daha köklü sorunlar varsa da dedigim gibi 14subata sıkıstırmayın, cunku dikkate almayacaktır.

parası sigaraya var ama benim için mazeret değil bu

Bütün samimiyetimle şunu söyleyebilirim ki bu konu buraya konu açmaya değecek bir mevzu değil, ama şunu da belirteyim bu konu "ay sana hediye almadı mı boşan o zaman" diye dalga geçilecek kadar hafif bir mevzu da değil. Benim anlatmak istediğim bu.

Bak ben senin yorumlarını beğenirim genelde.Fikirlerin hoşuma gider.Eşinden jest beklemek sen de dahil,her kadının hoşlanacağı birşey.Ama alınan bir çiçek varsa,hediye alınmamasını dertlenen bir konu kimi insana trajikomik gelir.
Konu sahibi kızımız aslında çok iyi niyetli temiz kalpli bir kız,yorumlarından cevaplarından okuduğum bildiğim kadarıyla..Ve eşi de aslında ona karşı son derece sabırlı,herşeye rağmen onu çok seven bir erkek.Ama bu tatlı kızımız diğer konularında da çoğu insanın farkettiği gibi herşeyi her detayı her konuyu aşırı derecede kafaya takıyor,hep bir cümleyle sorunları anlatmaya çalışıyor çünkü uzun cümleler kuracağı bir sorunu yok aslında.Mesela benimle kavga etti derken,kendi tarafını asla görmüyor.Adam sanki gelmiş durduk yere onunla kavga etmiş gibi algılıyor.Kendi triplerini,kendi kusurlarını görse,kocasının hatalarını çok büyük bir kabahatmiş gibi beyninde büyütmese,evliliğini,evliliğindeki ufak tefek sorunları zamana yaysa,sabırlı davransa,kocasını hayatının merkezine oturtmasa,ondan çok fazla beklentiler içine girmese,ne o güzel kalbini kıracak ne de evliliğini kaosa çevirecek.

artik sevgili degiliz evliyiz diye dusunmustur
esim cok sever ozel gunleri. ama benim 14 subata gicikligim var gecen sene o hediyesini verip bos goZlerle karsilasinca tamamen idrak etti 14 subatin benim icin normal bir gunden farksiz oldugunu. bu seneki 14 subatla 15 subatin hicbir farki yoktu nitekim :1:

benim eşimde çok dikkat eder özel günlere ilk defa böyle şey yapmasına saşırdım ne alayım herşeyi aldım diyor bi de utanmadan ozaman ne olacak bidaha ki özel günlerin hiçbirinde herşey var diye hiçbişey almayacak mı

Bak ben senin yorumlarını beğenirim genelde.Fikirlerin hoşuma gider.Eşinden jest beklemek sen de dahil,her kadının hoşlanacağı birşey.Ama alınan bir çiçek varsa,hediye alınmamasını dertlenen bir konu kimi insana trajikomik gelir.
Konu sahibi kızımız aslında çok iyi niyetli temiz kalpli bir kız,yorumlarından cevaplarından okuduğum bildiğim kadarıyla..Ve eşi de aslında ona karşı son derece sabırlı,herşeye rağmen onu çok seven bir erkek.Ama bu tatlı kızımız diğer konularında da çoğu insanın farkettiği gibi herşeyi her detayı her konuyu aşırı derecede kafaya takıyor,hep bir cümleyle sorunları anlatmaya çalışıyor çünkü uzun cümleler kuracağı bir sorunu yok aslında.Mesela benimle kavga etti derken,kendi tarafını asla görmüyor.Adam sanki gelmiş durduk yere onunla kavga etmiş gibi algılıyor.Kendi triplerini,kendi kusurlarını görse,kocasının hatalarını çok büyük bir kabahatmiş gibi beyninde büyütmese,evliliğini,evliliğindeki ufak tefek sorunları zamana yaysa,sabırlı davransa,kocasını hayatının merkezine oturtmasa,ondan çok fazla beklentiler içine girmese,ne o güzel kalbini kıracak ne de evliliğini kaosa çevirecek.

tsk edermi güzel fikirleriniz için.eşim diyor zaten almak istemedim diye herşeyin var diyor bu ne demek çok saçma ve kırıcı.

Eski konuları cidden hiç hatırlamıyorum. Ben de konu açıldığında buraya açmaya ve bir sürü laf işitmeye değmeyeceğini düşündüm. Sonra baktım konu bir türlü ilk sayfadan düşmüyor. Girip bir göz gezdiriyim dedim. Savunmak değil derdim ama bazı yorumları çok saldırgan buluyorum. Bu konu olsun, işte nişanlandık ama bir evlenme teklfi bile etmedi konuları olsun insanların önemseyebileceği mevzular.

Babam doğum günü şu bu hayatta önemsemez. Özeniriz hediyeler alırız, günlerce ne alsak diye düşünürüz sonunda ne gereği vardı der hevesimizi kursağımızda bırakır. Annemse hediyeyi de sever süprizleri de. Ama benim kafadandır. Misal anneler gününde mutfak eşyası almaya sinir olur. Daha şahsi daha ona ait hediyeler sever. Şimdi anneme hediye alırken ben neden onun sevdiği bir şeyi almayı düşünmiyim. Onun mutfak eşyası sevmediğini bile bile sırf düşünmem yeter diye gidip niye mutfak robotu alayım misal. Yani evet sırf düşünmüşüm ne güzel ama 30 yıllık annemi tanımamış mıyım? Azıcık daha düşünsem beynim mi patlar? Yani anlatabiliyor muyum mevzu koca, sevgili, sevgililer günü değil. Mevzu sevmek, özenmek, ilgili olmak.

Back
X