tuhafmı karşılanıyordur

Gabriel_

Nirvana
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2007
2.885
3.699
658
kızlar mrb...
evliliğim uzun süredir çok sorunlu bilenler bilir.
13 aylık evliyim..
şimdi benim işyerim başka biryere taşındı ve işe başka bi arkadasım beni de alıp birlikte gidiyoruz.(erkek ve evli)
ulaşım sorunu olduğu için ve işe giriş saatleri katı olduğu için mecburen onunla gidiyordum.o kişi beni almak için yolunu 5 dk kadar uzatıyor.eşim önceden bırakıyordu ama aramız o kadar kötü ki bırakmıyor.neyse
şimdi ben bu durumdan ck rahatsızım.evli bir bayanım sonuçta .bu beni bırakan kişi düşünüyormudur acaba bunun eşi var arabaları var niye eşi bırakmıyor diye,,çok rahatsız oluyorum ve yarından itibaren çok zorda olsa kendim gitmeyi düşünüyorum bir şekilde...ama yeterince küçük düşmüşümdür sanırım sizce de öyle değilmi..

bence kendin git bi şekilde tabi işine yetişebileceksen
ben olsam ben de rahatsız olurdum sürekli bi şekilde bırakacaksa
yarın bigün eşin de rahatsız olur diğer adamın karısı da
hiç başını ağrıtmaya gerek yok bence

ama küçük filan düşmemişsindir ya erkekler o kadar ayrıntılı düşünmez zaten

kusura bakma ama eşin çok geniş mezhepliymiş. arabası varken karısını başka bir adama mecbur bırakması çok tuhaf. bence ne yap ne et kendi imkanlarınla işine git. böyle eş düşman başına arkadaşım. Allah kolaylık versin.

işte ben de buna cok üzülüyorum..kimbilir hakkımda ne düşünüyorlardır..hangi erkek buna izin verir ki karısının başkasıyla gitmesine kendisi horul horul uyurken

eşim rahatsız olacak olsa buna meydan vermez ki .

eşim rahatsız olacak olsa buna meydan vermez ki .

karşı taraf evli değil mi, onun eşi rahatsız olabilir şahsen ben düşünemiyorum yani eşim her sabah tin tin iş arkadaşını almaya gidecek üstelik kadının eşi dururken yani ortada bi mağduriyet falan yokken

belki onun eşi bilmiyordur bile. allah korusun kesinlikle kötü niyet yok kimsede kimseyi de zora sokmam istemem.
ben kendi durumumu çok rezil buluyorum

Böyle bi kocanın sevgisinden şüphe ederim ben ne demek kendisi yatıp uyuyacak beni başka bi adam alıp işe götürecek bu ne rahatlık. Bu konuyu bide diğer kadının açısından düşünmek lazım anlaşılan senin eşin rahatsız olmuyo ama şahsen ben olsam ve eşim başka bi kadını alıp işe beraber gidip gelse çok rahatsız olurum büyük sıkıntı çıkartırım oyüzden mümkün olduğunca kendi imkanlarınla gidip gelmeye çalış

Küçük düşme olarak düşünmeyin ama pek normal olduğu da söylenemez, arabada adamın eşi de olsa neyse, ama ikiniz yalnızmışsınız, küçük bir yerdeyseniz dedikodu malzemesi de olabilir, ne olur ne olmaz, gerekirse 45 dakika daha erken çıkın evden ama kendi imkanınızla gidin derim ben... eşinizle aranız da düzelir umarım.

yarından itibaren gitmeyeceğim zaten
ama bu güne kadar yaklaşık 1 ay oldu,, kimbilir milletin gözünde ne duruma düştüm

canım önü arkası yok bu işin hem arkada oturman da adab-ı muaşeret açısından ters adam şoför sen hanım gibi, ya kendin git ya da eşine rest çek o bıraksın seni

Adamin esi acisindan durumu dusunemiyorum. Insan bi baska kadini almak icin her sabah kendi yolundan baska bi yola gidiyorsa bu her turlu yoruma aciktir. Esi bilmiyorsa daha da bi kotu tanidik gorse kadina senin kocan hergun ayni kadinla gidiyor dense yuvasi bile yikilir insanin.
Erken kalkin erken yola cikin. O adam olmasa isten mi cikacaktiniz

kesinlikle art niyet yok kızlar bunu çok net soyleyebilirim

Ben bu şekilde davranmazdım. Evli bir bayan olarak evli bir erkeğin arabasına yanımızda üçüncü bir kişi olmadan binmezdim.

İşinize kendiniz gidin. Ne gerek var elin adamıyla yolculuk yapmaya?

eş var insanı vezir eder es var insanı rezil eder.benim oldugum gibi
ben asıl hatayı boyle bı adamla evlenmekle yapmışım
nerden bilebilirim onun bu kadar karaktersiz olabileceğini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…