tuhafmı karşılanıyordur

yenibir hayat senin evlilik ne durumda açtın mı davayı konularını okudum da merak ettim son durum ne

canım sen hala o adamla evli misin? önceki konuna da yorum yapmıştım. iş arkadaşının hiç bir kötü niyeti olmayabilir benim de bu şekilde çok arkadaşım var. ama şöyle de bir durum var ki, benim eşim evde eşiyle sorunu olan bir kadın için her gün yolunu uzatsa arıza çıkartırdım. yani ne biliyim kendin git gel. ne insanların huzurunu kaçır ne senin huzurun kaçsın. farzet ki o arkadaşın yok.

Ben direk sordugun soruya cevap vereyim. Adam kocanin okadar yoka srni birakmamasini normal karsiliyordur. Araniz bozuk diye dusunmezde masraf olmasin diye esinizin birakmadigini dusunur. Rezil falan olmuyisunuz yani. Buarada esinizin onca yola gelip sizii birakmasi daha sacma olurdu sanki. Sizii birakan arkadasa masraflari bolusmeyi teklif edin. Etraftanda yanlis anlayan olursa kendi derdi. Ama tabi adamin esi ne der bilememm

Arkadasiniz evli, ben olsam bir sekilde kendim giderim...
Yarin bir gun bir sorun, laf olur, caniniz sikilir...
Hic gerek yok bu riske...
Hem kafaniz rahat eder...
Servis yok mu, ya da siz arabayla gitseniz?

kimsede kötü niyet yoktu.ben sadece kendimi ezik hissetmiştim.velhasıl, bu konuyu buraan actıktan sonra hiç gitmedim o arkadsla.
zaten arkadaslığımızın bitecegı varmış şuan slmlaşmıyoruz bile
herkesin içi rahat olsun

Canim arkadasliginizz niye bitti. Size o iyiligi yapan adamla nasil selamlasmazsiniz. Yani ya hep ya hicmi. Adamda diyordurki kimseye iylik etmeyeceksin. Asil simdi tuhaf karsiliyordur

Canim arkadasliginizz niye bitti. Size o iyiligi yapan adamla nasil selamlasmazsiniz. Yani ya hep ya hicmi. Adamda diyordurki kimseye iylik etmeyeceksin. Asil simdi tuhaf karsiliyordur

ben isemedim ki böyle olsun. ne biliyim böyle oldu işte.ilk başta cok uzuldum ama napabilirim....

Heralde o arkadasin esi sorun cikardi ve arkadasta sizinle olan temasi iyice kestiki yine zor durumda kalmasin diye!!! Benimde hosuma gitmezdi hergün esim bi kadinla ise gidip gelseydi, haliyle tartisma olurdu!!!

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…