tuhafmı karşılanıyordur

Tuhaf karşılanmıyordur da burası Türkiye. :)
Çok az bir kesim tuhaf karşılamıyordur.
Adamın eşi de burdaki bir çok yorumda bahsi geçen davranış biçimine sahipse,
o zaman vay haline.

Ama sanmıyorum. Öyle olsa adam en baştan gidip gelme işine kalkışmazdı...

Bizim evin yakınından Gölbaşı-İncek dolmuşları geçiyodu canım. Aştiden kalkıyor. Bahçeli ev bulmuştum ucuza da öyle bi salaklık yaptım yıllarca istanbulda yaşayıp bahçe görmemişliğimden. Baktım Aştiye de 10 km falan. ohoo istanbulda kaç tane 10 km gidiyorum ben nolucak dedim yok öyle değilmiş oralar. Arabam da vardı. Arada arabayı aştide bırakıp da gitmişliğim oluyodu. Ama kırıkkaleye kadar arabayla gidip benzin harcamadım Şimdi geri istanbula döndüm ama özlüyorum valla. İş değiştirirsem ankara ilk tercihim olucak..

İncek Orana yakın aslında ama araba yoksa gidemiyosun galiba dimi. Off ankara çok değişik ya

Canıımm sana bi sorum olucak??
Eşin işe giderken bir başka bayanı alıp gitse yolunu 5 10 dk uzatsa birlikte yolculuk etseler hoşuna gider mi?Bunun cevabı snn niyetini ortaya çıkarır bence.Ben olsam huzursuz olurum hatta kavga çıkarırım.Ama eğer sen rahatsız olmam diyebiliyorsan içinde art niyet kesinlikle yoktur gönül rahatlığıyla yolculuğa devam et derim..

Şimdi bu konuda illa ki iki zıt kutup oluşacaktır ama bence asıl önemli olan tarafların birbirlerini ne kadar tanıdığı.

Mesela yeni girdiğim bi'işte veya henüz adam akıllı tanımadığım, aile yaşantısını bilmediğim bi'adamın arabasına sırf aynı yerde çalışıyoruz diye binmem ama yok uzun zamandır yüzyüze bakıyoruz güven kavramı oturmuşsa pek bi'sorun yok gibi.

Ancak böyle bi'olayda eşlerin haberinin olması lazım. Görüldüğü gibi çoğu kadın -cısss dedi bu konuya. Demek ki adamın eşi de rahatsız olabilir. Ki belki haberi bile yokmuş, bence kesinlikle bilmesi gerekiyodu.

Ve dipnot olarak ablamın çalıştığı yerde bi'adam var (evli) her gün bayan iş arkadaşını yolunu yarım saat uzatıp alıyo, bayanın arabası var ama borcunu ödüyo vs fazla kullanmıyolar. Ve kadının eşiyle arası pek iyi değil aynı işyerinde çalıştıkları için tabii konuşuluyo az buçuk. Sonuç adam kadına bildiğin yazıyo. İster istemez her gün git gel samimiyetin dozunu kaçıran insanlar olabiliyo.

Aileler görüşüyolarsa, o samimiyet, güven ortamı kurulmuşsa cidden sorun yok ama çok da tercih edilmemeli bence. Arkaya otursan olmaz, öne otursan olmaz:26:

Evet tuhaf karşılanıyordur. Ben tuhaf karşılarım mesela; çok TUHAF kavga çıkarırım bu konuda. Değil arabasına almak selamı sabahı bile kesmek zorunda bırakırım. Bi medenîleşemedim şu konularda gitti.

Ben kendi iş arkadaşlarımdan pay biçecek olursam şahsen kendi iş arkadaşlarımdan böyle bir durumda rahatsız olmazdım ama ilgili kişiye yol parası olarak bir miktar para verirdim.
aynı şey onlardan biri benim arabamla gelmek istese yine rahatsız olmazdım.
Ama sizin ortamınız nasıl bilemem, bizler ailecek tanıştığımız için ve çok güzel ilişkilerimiz olduğu için rahatsız olmaz, bu tür düşüncelere kapılmazdım.

Ama siz arkadaşınızdan o elektriği aldıysanız, bence de ne yapın ne edin kendiniz gidin..

eşim rahatsız olacak olsa buna meydan vermez ki .

gerçi doğru sonuçta kendisi bırakmak istemiyo seni

ama diğer adamın eşi durumu biliyosa sıkıntı olmaz bilmiyosa arıza çıkarabilir
sen bilirsin sonuçta
benim anlamadığım 1 ay gitmişsin şimdi neden bu kadar rahatsız oldun ki
biri birşey mi söyledi

ayrıca eşin gerçekten çok tuhaf biriymiş
insan karısını başkasına mecbur bırakır mı hergün hergün
aranız iyi olsun olmasın bu başka bi durum sonuçta
sen araba kullanmayı biliyosan arabyı al git bence

Son düzenleme:
O arkadaşınızın eşi olsam size başka gözle bakardım .
Eşinize de .
Eşiniz dururken başka bir adam ne diye götürebilir sizi ?
Eşiniz götürmüyorsa otobüsle gidin .

cnm git bi ehliyet kursuna otobüs minibüle hiç uğraşma arabanızda varmış kendin araçla git gel ne otobüslerde sürün. Ne millete muhtaç ol ne de eşine.

Merhaba,
Küçük düşmekten ziyade iş arkadaşınızın eşi rahatsız olabilir bu durumdan. Sanırım kendi imkanlarınızla gitmeniz daha doğru olacaktır.

Ortada bir ayıp varsa bayanı bu durumda bırakan eşi yapıyor bu ayıbı..
Kadının art niyeti olsa zaten böyle bir konu açmaz..
Allah kolaylık versin size böyle sorumsuz bir eşe sahip olduğunuz için.
Siz kendinizi bildikten sonra hiç bir sorun olmaz çalıştığınız yer tersmiş sonuçta sizde ev geçindirmek için çalışıyorsunuz.. Ama sizin yerinizde olsam eşime bile minnet etmeden erkenden kalkar kendi imkanlarımla giderdim işe...

kızlar banlanmıştım malum...
o gün buradan aldığım gazla:)) arkadasa msj attım yarından itibaren sabahları gelmicem diye. o da bir problem yok değil mi dedi. ben de hayır dedim.
ondan sonra da benimle konuşmamaya basladı, sevdiğim bir arkadasımdı üzüldüm ama yapcak bşy yok artık

benimde eşim üst sokakta oturan bekar bi arkadasını (bizde daha sonra tanıstık )bazen işten dönerken bırakıyor ben rahatsız olmuyorum ama 5-10 dakika uzatarak birini hergün alsa getirse götürse bende çıldırırdım... bence yolunu uzatma benım için yada eşim bırakıcak bundan sonra de kendin otobüsle git gel...

Kesinlikle eşimin başka bir bayanı işe götürmesini istemezdim.
Neden,karşımdaki bayan zaten evli,benim eşimden önce kendi eşinin o bayanı düşünmesi gerekiyor.

Son düzenleme:

Malesef arkadasin yorumuna katiliyorum ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…