• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tükeeeenndim

Her gününü dolu dolu geçir. Dışarı çık, tatile git, eğlen, yeni insanlarla tanış, kursa spora vs. başla.
O insandan sana hayır gelmez.
İlk iş sosyal medyadan her yerden engelle.
Bulunmaz hint kumaşı değil ki.
Kendine iyi gelecek şeyleri yap.
Kös kös oturup bekleme harekete geç.
Arabeks tavırlarından kurtulup eğlenceli müzikler filmler izle.
Ve vazgeçmeyi bil.
Ben hep kalabalık yerlere giderdim.
Bir konser, festival...
O kalabalığa yukardan bakınca 'Bunca insan arasından onu seçtim. Yine seçerim birini... Bu kadar insan arasında beni sevecek değer verecek aşık olabileceğim biri mutlaka var' derdim.

Seni o kadar iyi anlıyorum ki maalesef bu acıyı iyice yaşamadan geçmiyor öncelikle onu takip etmeyi bırak ben facebook ve instagram adreslerimi kapattım görmek istemediğim için çünkü her yeni bir fotoğraf canımı çok yakıyordu. Giden gitmiş zaten sevseydi yeni bir ilişkiye başlamazdı. Valla aslında ne söylesem boş sanki ben acı çekmiyorum ne olacak biz terk edilen bayanların hali ağlamak istiyorum yeminle ya

Kızlar bana yardım edin artık sabrım gözyasım kalmadı. Iliskimiz bitiyor daha sonra tam unuttuğum anda karşıma çıkıyor tekrar hatırlıyorum. Son ayrıldığımızda sevdiğine emindim. Nefes alamıyorum belki sizin için çok küçük bişey ama ben nefes alamıyorum. Düşünmek istemiyorum ama hep aklımda. Sabahlara kadar gözüme tek bir uyku girmiyor. Ayrıyız ve yeni bir sevgilisi var ve galiba kızı seviyor. Uzaktan ilişki yaşıyorlar. O kadar üzülüyorum ki ne yapacağımı şaşırdım artık. Unutamıyorum çocuğu. Kızlar ne zaman mesaj atacak diye bekliyorum inanır mısınız. Ben ki kimseye boyun eğmeyen. Tam dişi bir kızdım. Düştüğüm hâle bakın. Mesaj bekler oldum aylardır uyku haram. Ne önerirsiniz? Dua, yemek vs. Iyi gelecek hatırlatmayacak ne önerirsiniz? Yardımcı olursanız çok sevinirim lütfen
Aşık olmaya talip olan bir yerde acıya da talip olur. Bu yüzden sonuna kadar acınızı yaşayın. Depresyona girip kendinizi salın demiyorum. Yaşayın acınızla ve bırakın hayat o acıyı dönüştürsün. Birde baktınız kendinize gülümsüyorsunuz. Birde baktınız meğer bu yaşananlar sizin olgunlaşmanıza katkı sağlamış. Bu arada en çok severken ve acı çekerken insanız.... :KK200:

Seni o kadar iyi anlıyorum ki maalesef bu acıyı iyice yaşamadan geçmiyor öncelikle onu takip etmeyi bırak ben facebook ve instagram adreslerimi kapattım görmek istemediğim için çünkü her yeni bir fotoğraf canımı çok yakıyordu. Giden gitmiş zaten sevseydi yeni bir ilişkiye başlamazdı. Valla aslında ne söylesem boş sanki ben acı çekmiyorum ne olacak biz terk edilen bayanların hali ağlamak istiyorum yeminle ya

Kuzum ben terk ettim ama yine acısı büyük valla. Zaten her yerden engelledim. Canım da yanıyor açıkçası

Back
X