Tükendim artık fikir lütfen :(

25yasinda genc bir kadinsin
Kendi tercihlerini kendin yap
Gerekirse ailenle bagini kopar
Ve kendi kararin degil ise kesinlikle basini ortme
Baskasi icin yapilacak birsey degil cunku
Kendine saygi duy yasamina bak canim
Mutluluklar ve basarilar

Şimdi eve geldi babam MEB de arkadaşı var onunla yapıcam tercihlerini dedi. Bana sen ne istiyorsun diye sormadı ya ben Insan değilim duvarım bi sor ya bi sor şimdi daha da gitmek istiyorum nefret ettim herşeyden

25yasinda genc bir kadinsin
Kendi tercihlerini kendin yap
Gerekirse ailenle bagini kopar
Ve kendi kararin degil ise kesinlikle basini ortme
Baskasi icin yapilacak birsey degil cunku
Kendine saygi duy yasamina bak canim
Mutluluklar ve basarilar

Biri bana genç kadınsın dediğinde inanmıyorum çünkğ hiç 25 Yaşında biri gibi değilim. Başka şehire gidersem açıcam. O zmansa o****u derler bi sürü şey söylerler. Ama napim artık zorla olmuor hiçbirşey

Benim babam nisanimdan bir gun once bile morartana kadar dovdu.Hic sevmiyorum.Baslarim dayagina...kimsenin yapamadigini yapan biri dovulmez.Sukretmeli ki akli basinda kizi var.Cek git arkana bile bakma

Bak canim evlat ve cocuk farklidir.Belki bir olgunluga gelene kafar cicuksun ve aileni dinliceksin.
.ama artik cocuk degilsin sadece evlatsin.Babani sikayet edersen ceza alir...

Büyük ihtimal Bulunduğum şehir gelir. 41 de işaretlerim yeter ki gideyim. Büyük yok Amcam var ondan küçük kaç Yaşında adam ona bile sen aptalaın gerizekalısk
babanın neden güveni yok sana? kafası mı basmıyo bir olay mı yaşadınız?

Kafası herşeye iyi basıyor okumuş bi insan çok bilgili ve okur. Ama davranışlarında bunun zerresi yok. Sadece bana değil kardeşim abim ablam hepsine böyleydi. Erkek Kardeşim dışarda okuyor. Ablam evli . Abi'mle ben evdeyiz ya ne abiler var imreniyorum ya görünce. Bende hiç unutmadığım için yaptıklarını hiç yakınlaşamıyrıum hep bi negatif Elektirik var. Bakmıyorum bakamıyorum yüzüne abiminde aynı şekilde konuşmuyorum dayaklarını hakaretlerini unutamıyorum. Zaten her cümlemden saygısız aptal fln oluyorum. Bi de tam konuşsak Nolur acaba

tercihleri onlar yapıcak sen onaylatmadan önce gizlice değiştirceksin
sonra da vınnn kaç git atandığın yere

Benim babam nisanimdan bir gun once bile morartana kadar dovdu.Hic sevmiyorum.Baslarim dayagina...kimsenin yapamadigini yapan biri dovulmez.Sukretmeli ki akli basinda kizi var.Cek git arkana bile bakma

Babama göre Aklım bile yok. Şimdi de öğretmen arkadaşımla tercih yapıcAz diyor. Yani ben ortada yokum . Yarın gidip halledicem diyor. yaşayan ne dmek olduğunu bilir aklına gelirse dua eder misin hayırlısıyla çıkayım şurdan

tercihleri onlar yapıcak sen onaylatmadan önce gizlice değiştirceksin
sonra da vınnn kaç git atandığın yere

Eve geldi babam MEB de arkadaşı var onunla yapıcam tercihlerini dedi. Bana sen ne istiyorsun diye sormadı ya ben Insan değilim duvarım bi sor ya bi sor şimdi daha da gitmek istiyorum nefret ettim herşeyden

Eve geldi babam MEB de arkadaşı var onunla yapıcam tercihlerini dedi. Bana sen ne istiyorsun diye sormadı ya ben Insan değilim duvarım bi sor ya bi sor şimdi daha da gitmek istiyorum nefret ettim herşeyden
yanlış hatırlamıyosam şahsen başvurman gerekiyordu
ben tercihlerimi yanlış yapmıştım
gittim onayı kaldırtıp tekrar yaptırdım

en kötü ihtimal baban elindeki listeyle yapar
sen gider onayı kaldırtır tekrar başvuru yaparsın gizlice

Şu tercih aürecini sorunsuz Atlatırım inş.. 25 yıl geçti. Gençliğimden bişey anlamadım zaten.

Bence o babadan ne kdar cabuk uzaklasirsan o kdar iyi.
Ben senin yerinde olsam babamgile ' tm bizim sehri yazdim ilk basa' derdim ama yinede kendi istedgim sehirleri dizerdim.
Sonra " baba kismet degilmis bizin sehir cikmadi' derim.

Öyle mi zaten benimde niyetim o. Peki babamız ne tepki verdi ?nasıl değiştirdiniz

Bence o babadan ne kdar cabuk uzaklasirsan o kdar iyi.
Ben senin yerinde olsam babamgile ' tm bizim sehri yazdim ilk basa' derdim ama yinede kendi istedgim sehirleri dizerdim.
Sonra " baba kismet degilmis bizin sehir cikmadi' derim.

Bana bırakır mı hiç araştırmış etmiş . Yarın gidip tercihlerini yapıcAm öğretmen arkadaşla diyor bide. Çıldırdım ama hiç bişey demedim. Ne desem boş. Gizli değiştirebilirim inş

Son dakka tercihlerini degistir eger sehir disina ataman olursa da cek git boyle omur mu gecer yarin birgun is yerine iliskilerine evliligine de karisip yonetmeye caliscaklar isin olup ayaklarinin ustunde durdugun an git sadece cesarete ihtiyacin var

Evet cesaretim yoktu. Ama şimdi var artık bugünde yarın tercihlerini yapıcAm arkadaşımla deyince artık fikrim net ne olursa olsun yeter artık me dmek ya sormadı bile napalım. Sanki normal bitmiş gibi anneme diyor ki yarın gidip yapayım tercihleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…