- 24 Ağustos 2015
- 55
- 13
- 3
- Konu Sahibi Deniz sahil
-
25 yaşında koskoca kadınsın ..
Kendi kararlarını verebilirsin artık. .
Bu nasıl baba ..
Git atan çalış kurtul. .
Sizin kendinize ait şifreniz yok mu? Ekonomik özgürlüğünüz varken böylesi bir aileye muhtaç değilsiniz
bu kadar şey başarmışsın bunlarıda yaparsın pes etme karamsarlığa kapılma
mmÇocuk muamelesi görmüyorsunuz.
3 yaşındaki yeğenime ne yiyeceğine ne içeceğine, ne giyeceğine, nereye gitmek isteyeceğine, kiminle görüşmek isteyeceğine kadar sorarız.
Daima onun fikirlerini alır, kendi başına bir birey olarak karar vermesini isteriz.
Yanlış bir hareketinde bunu neden yaptığını anlatmasını ister ve telafi etmesi için bile müsade ederiz.
Çocuk muamelesi budur.
Dolayısıyla sizi üzmek istemem ama en hafif tabirle köle gibi davranılıyor size.
Sizi kendi malları olarak gören ailenizle bu şekilde yaşamak katlanılacak bir şey değil.
Çocukken aklınız ermiyordu, bir şekilde katlandınız ama.
Şuan mesleği, fikirleri, istekleri olan kocaman bir kadınsınız.
Tek çareniz başka bir ile kaçıp kurtulmak.
Aile kötü davrandikca çocukların takdir edilme onları mutlu etme isteği artıyor.
Bunu yapmayın. Mutlu edemeyeceksiniz ve takdir gormeyeceksiniz. Her istediklerini yapsanız da herseyden vazgeçseniz de. Tabiki böyle olacaktı diyip gececekler. Kızımız bizim için isteklerini kenara bıraktı falan demeyecekler. Ben çok denedim. Artık bu sefer tatmin olur bu sefer anlar diyerek hep adım attım. Sonuç hüsran. Tam tersi ablam istediklerinden vazgecmedi. Sonuç aynı noktadayiz babam için.
Babam tercihlerimi yaptı bende değiştirdim onay için gittim. Gitmeden ablama söylemiştim yapma etme mahveder seni göndermez fln dedi dinlemedim gittim. Listemi verdim onayladılar. Annem aradı yalvarırım kurban olayım yapma dedi çılgına dönmüştü baban şöyle yapar böyle yapar beni de seninle görüştürmez dedi. Tercihlerimi de şube müdürü arkadaşıyla yapmış imzalayan kişiyle annem adamın Eşiyle çok yakın onu bile aramış değiştirsinler diye fln. Gittim değiştirdim babamın listesini yaptırdım. Geldiğimde anneme değişiklik olmadığını kendi listem olduğunu söledim kalp krizi geçiriyordum ben dedi. Bende herşeyi döktüm patladım artık bütün herşeyi anlattım küfür hakaret istediğim zaman dışarı çıkamıyorum bi tatile gidemiyorum hakaret küfür kapanma baskılarınızı unutmadım dedim. Herşeyi istediğin gibi yapıcAm yeter ki düzelt listeyi yalvarıyorum dedi. Bende size hep yalvarıyordum kimse beni dinlemiyor du bile dedim. Bayağı konuştuk fln değiştirdim. Bi iyi davranma Çalışıyor fln kapanma mevzusunu kabul etmem onu unut Allahtan korkmuyor msın fln elâlem ne dermiş çıldırmışsın sapıksın hep bir leke olarak kalacak üzerinde dedi . Ne düşünürler senin için daha neler neler yani biri açılınca böyle kötü öü düşünülüyor sanki kötü bişey yapacak olan insan kapalıykende yapamaz çok zor sanki. Leke olarak kalacakmış. Millete ne cvp verecekmiişim eniştemin ailesi varmış elâlem varmış bilmem kim ne dermiş biz senden sorumluyuz günahtır evlenince naparasın yap ama o zman da seni evlatlıktan reddederim dedi. beni bi Erkeğe bağlamayın bir erkek için ne kapanırım ne de açılırım dedim. Byle uzayıp gitti konu zaten şu ağlamaktan göl oldu ev artık
Son düzenleme: