Tükendim artık fikir lütfen :(

Son anda değiştiririm inş ya bazen yaşadıklarıma alışmışmıyım bilmiyorum en son tartışmamızda Tartışma derken de konu konuşuyorduk yani işine gelmeyen bişey oldu muhabbet içinde koltukta oturuyordum terlikle koluma bacağıma vurdu normal mi bu yaşta acaba benim yaşındakiler bunu yaşıyor mu normal bişey de ben mi abartıyorum ?

cnm insan ne ile yaşarsa zamanla buna alışıyor ve normalleştiriyor ama emin ol yaşadıkların normal değil dayak bir terbiye şekli iletişim şekli yada tepki şekli değildir olamazda hiçbir yaşta normal değil ama senin yaşın 25 artık kendi haklarını biliyor kendini savunuyor olman lazım bu şekilde şiddet görmeye devam edersen ve önlem almazsan psikolojik etkilerini uzun yıllar üzerinden atamazsın mutlu olamazsın eğer yapabilirsen bir psikologdan destek almanı öneriyorum ve kadına şiddet ile ilgili telefonları arayıp ALO 183 en azından neler yapabilirsin öğrenebilirsin sana bu şekilde vuran insan evin dışında her canını sıkana böyle davranabiliyor mu hayır sizi sindirmiş ama onu değiştiremezsin kendini bundan kurtarabilirsin bol şans diliyorum

Fikirlerini için teşekkür ederim . Bulunduğum şehirde iyi bir psikolog yok ama çok iyi psikyatrist varmış ona gitmeyi düşünüyorum. Ama abimin çalıştığı hastanede o dr. Çok memnun herkes. giderim ama gizliliği koruyabilecekse konuşurum yoksa çıkar giderim. Ben Arkadaşalrıma ailem hakkında hiç konuşmadım çünkü güçsüz zavallı aile baskısı gören kız profili olacak ve benide daha da incitecek bu durum. Her ne olursa beni ailesi şöyle diye böyle diyecekler.

Bu aralar patladım artık bi kaç arkadasım sadece baskıcı olduğunu biliyorlar küfür dayak ayrıntıyı bilmiyorlar Anlaşamamazlık diye biliyorlar.

etrafıma ister istemz yansıttım tabi böyle olacağına bi Psikolog psikyatriye gideyim dedim en azından profesyonel gizlilik var.

Ne bicim babalar var ya. Insanlar cocuk sahibi olmadan önce ruh sagligim bir cocugu büyütmek icin düzgün mü diye test edilmeli. 25 yasindaki kiza dayakta ne demek.
Böyle babalar yüzünden degil mi kizlar evden kaciyor, gidiyor biriyle kurtulus amacli evleniyor daha beter bir hayat yasiyor, baska baska isler yapiyor.

Allah sabir versin. Komsu degil ki kapini kitleyip görüsmeyesin. Baba bu, canin kanin.
Sabirli ol, dedigini yap, fazla sinirlendirme. Sen gidersen belki bu zulmü annene yasatir. InsAllah iyi ahlakli biri cikar karsinada atarsin kendini o evden, baska türlü zor gibi görünüyor, Rabbim kolaylik versin.

Şükretsin ki bugüne kadar kaçadabilrdim. Istemediğim bir evlilik de yapabilirdim. Yapan çok ama ben sabrettim şu an evde iki Erkeğe sabrediyorum, evlensem başka bi Erkeğe Muhtaç olucaktım.

Anneme söyledim zaten kaçsam, evlensem bunu mu istiyorsunuz bakın okudum insan gibi başka bi yerde görev yapmak istiyorum bunca yıl çok yoruldum bunu bana çok görmeyin dedim

Yok daha ne babalar varmış, sen babandan kaçmak için istiyorsun, baban seni işe koydu erken emekli ol sigortan yatar diye. Benşm gençliğim bana lazım yaşlılığımın Hesabını mı yapıyorsunuz dedim. Ne okuduğum Ünivden bişey anladım ne hayattan sürekli koşuşturdum. Teyzemle dayım uzun süre sonra gördüler beni yüzündeki tazelik gitmiş yerini yorgun yaşlı hal almış dediler. Arkadaşlarım doyasıya üniv okudular ben görev olarak gittim derste uyuyordum.
Zaten anneme karşı da öyle emri vaki padişah gibi işte. Annemi dövüşünü iki kere çok kötü hatırlıyorum birinde annem Dayanamadı kendini banyoya kilitledi eline jilet bile almıştı ki annem öyle bi kadın değil. Bağışlarımıza apartman. Duymuştur yapma etme diye.

Bide ramazanda oruç oruç vurmaya kalkışmıştı erkek kardeşim çok kötü bağırdı çekti onu yeter dedi böyle mi senin orucun insanlığın.

Baban böyle napim diyor bu yaştan sonra boşanayım mı diyor. Boşansam kızlarıma laf gelcek başınıza kalkacaklar anneniz iyi olsaydı Babanız boşanmazsdı diyecekler dedi. Hep size yansıyacak dedi.

Bari bıraksın ben kurtarayım kendimi. Hayatımda biri olsa evlenicem. Kimseye güvenemiyorum evlilik bana çok uzak ilginç geliyor. Ailede sevgi yok. Ikili anlamda sevgi yok. Bari bırak bir iki yol Kafamı dinleyim toparlayım kendimi seveyim bari. Saldım kendimi iyice zaten o kadar Kıyafet alan ben şimdi mağaza vitrinine bile bakmıyorum. Annem Kıyafet tunik al diyor görevde giyersin. Onu da istemiyorum kapanmak istemiyorum. Sade güzel kapalı giyinip başımı kapatmak istemiyorum hiç bir zamanda istemedim zaten.

Ortaokulu bitirince annem dedi ki kalk baban diyor başını kapatsın giyinsin vesikalık çekicez dedi sırf kimlikte kapalı foto olsun diye. Ben bi hafta yataktan Çıkmadım psikyatriye götürmüşlerdi. Sorunu biliyosunuz amaç ne...

Ünivde gösteride halayda yanımda bi erkek bi Yanımda kız vardı anneme videoda gördü erkek neden Yanında diyor bu yüzden gösterime gelmediler annem baban görürse kızar dedi. Herkesin ailesi başka Şehirden geldi iZlemk için benimkiler üç sokak ötede gelmediler.

Ya ben anlattıkça çıkamıyorum içinden. Böyle yani anlattıkça anlattım yine K. Bakmayın.

valla yavrum ne diyim kafam basmadı şimdi ne yorum yapacağımı bilemedim. tedavilik bir durum sanki. Allah yardımcın olsun

psikolojinizi alt üst etmişler ne yapıp ne edip tercihleri değiştirin derim
mecburen gönderirler paradan bahsederseniz size yardım edeceğim çok kazanacağım vs diye sorun çıkarmayabilirler
yani ne desek boş gibi sanki işin içinden çıkılacak gibi değil
tercihleri yapıp atanmayı bekleyene kadar huylarına gidin derim
sonra atanınca mecburiyetinizde kalmaz
ama sonu nereye varır kestirmek çok zor

Kaydete basmadan tercihlerim bu onayliyo musun dedim tamam dedi.Bana gelen sehir memleketime yakindi zaten o yüzden bisey demedi.(Koskoca çoluk çocuk sahibi kadınım verdığim akıllara bak)

Yok zaten niyetim bu yapıcam. Bakalım sorunsuz şekilde halledebilecek miyim. Onaylamk için bile sormaz bana. Yarın bi öğretmen Arkadaşımla yapayım tercihleri dedi. O yapıcak ben gidicem seçtiği yerlerden birine bu düşüncede

sakın yapma. sistem nasıl bilmiyorum ama kaydetmeden önce bi şekilde değiştirebilmelisin. gerekirse onun en sona yazdığı yeri en başa al. sonra da dersin ki sona kadar hiçbiri tutmamış. bu kadar da olmaz yani pess

Ailem için Allaha bir kez daha şükrettim..

Ailem için Allaha bir kez daha şükrettim..

Şükredin tabi. İşin kötüsü bana bu durumun normal olduğunu yanlış olan benim gibi yansıtıyorlar. Sen nasıl kendi şehrin geldiği halde başka bi şehir istiyorsun millet ne düşünür sanki ... Tövbe tövbe. Demeye başladı. Sabah annem dedi ki; baban sağlık raporu hazırlasın diyor arkadaşı bakacakmış nereler iyi diye. Bende sinirlendim sert tepki gösterdim. Ablamda niye kızıyorsun annem seninle sohbet ediyor dedi gğzelce konuşuyor. İşine gelen konularda benimle sohbet etmesin dedim ne sohbet ama ??

Yani benim başka şehiri istememi art niyetli düşünüyorlar gidip napcaksam sanki bi insan ailesinden ayrı yeri istermiymiş çok ilginçmiş. Bulunduğum yer Doğu ili zaten istemiyorum burda yaşamayı çocuklarımıda imkanları güzel olan Şehirde yetiştirmek istiyorum. Zaten evde huzurlu olsam belki şehir bile Gözüme gelir.
Burda çalışırsam etkinliklerim !! Okula gitmek zamanında eve dönmek bi arkadaşımla dışarı çıkınca izin almak. Akşam çıkmamam zaten onsaate kalırsam tlf susmaz Arkadaşlarımın yanında çocuk gibi benim kalkmam lazım hava karardı dicem. Ablam dışarı çıkacak bende çocuklara bakıcam. Pat arayacak gece gündüz farketmez çocuklar uyuyor işimiz çıktı gelir misin. Tabi ben gittiğim zmanlar evini temizlerim yardım ederim mis gibi daha nolsun. Benden başka herkese hayat güzel burada. Şeytan diyor öldür kendini mutlu mesut yaşasınlar bu kadar sevmedikleri saygısız terbiyesiz kızlarından kurtulsunlar ya çok zoruma gidiyor normal mi bunlar bana çok doğal gibi davranıyorlar hatta ben bile etrafımda ki insanları görmesem normal dicem.

Her şeyi bir kenara bakıp ne yapılabilir diye düşündüm.
Ben olsam tercihlerin bitmesine yarım saat kala sisteme girer değiştirirdim.
Zaten açıklandıktan sonra yapabilecekleri bi şey kalmaz.
Başkalarını düşünerek yaşamaktan kendi hayatımızı yaşayamaz olmuşuz.
Artık kendinizi düşünmenin zamanı gelmiş hatta geçmiş bile.

kesinlikle katılıyorum. şimdi yapmazsan bir daha asla yapamayacaksın. kurtulman lazım bir şekilde. kendi hayatını kurduğunda paranı kazandığında emin ol böyle davranamayacaklar. kabuğunu kırıp o evden çıkman lazım. mümkünse yakın olmayan bir şehir yaz

ne olur başka şehre git kurtar kendini.Son gün tercihleri değiştirebilirsen değiştir.Çünkü bu baskılar sadece bununla bitmeyecek.Sonra ah vah etmektense hayatının iplerini eline al.Bu hayat senin

Çok üzüldüm, listeyi baban hazırlayacakmış da bu işi biliyor mu?
Sen yazdım de yazma madem olmaz mı? PC başına oturup kendi mi kod girer?

KPSS sonrasi bütün tercihlerini babasi yapmis biri olarak söyleyin şuan nerede olduğumu. İlk 18 tercih yasafigimiz yer oldu ve ilk tercih geldi. Babam da şiddet yok ama küfür, hakaret,asagilama ve baski vardi. Bundan kacmak için yanlis bir evlilik yaptım ve 1.yil dolmadan ayrildik. Sonra yine tabiki birakirlarmi hoppaaaa baba evine. Eeee yine baski asagilama ve bu sefer birde dul sifati yapistirildi daha da kisitlandim. Sonra kacmak için evlendim v şuan yine mutsuzum üstelik bir çocuğum var. Al iste sana ornek... Yerinde olsam kacardim.

Çok üzüldüm, listeyi baban hazırlayacakmış da bu işi biliyor mu?
Sen yazdım de yazma madem olmaz mı? PC başına oturup kendi mi kod girer?

bugün arkadaşıyla bakmış Bulunduğum şehrin bütün il ilçe köylerini yazmış. Köye servisle gidilen yakın yerler varmış ona bakacakmış daha. Sağlık raporu fln lazım o olmadan yapamaz büyük ihtimal. Ben yarın tercihlerimi belirleyip Pazartesi sağlık raporumu alır almaz çıktıyı onaylatıcam. Onaydan sonra değiştirmek yok.

Sonuçlardan önce Öğrenmiş olacak ama napim. Ya gidip çıktıyı onaylanırsa o zmnda bakakalırım öyle. Babamdan çnce yapim ben

Bende 15 yaşımda olsam sineye çekicez. Artık gururm kaldırmıyor. Koltukta otururken terlikle koluma bacağıma vurması. Bişey olsa enseme omzuma vurması itip kalmadı. Küfür ayrı bişey. Parfüm yasak! Makyajı sevmem rimel sürünce bile kızar.

Teyzemde de böyle olmuştu sevdiği adama vermediler ki sevdiği adam çok dayının yakın arkadaşıydı. Adam o kadar uğraşı istedi vermediler. Aradan yıllar geçti birini sevdi ( belkide kurtulamak için sevdi ya da sevdiğini sandı) dedem yaşı geldi artık bu yaştan sonra pna engel olamam seviyorsa evlensin dedi. Herkes onu yok saydı. Koca evinden hayır görmedi, kayınbabasındna bile dayak yedi. Evliliğin 6. Ayında ani hastalıkla vefat etti

ne olur başka şehre git kurtar kendini.Son gün tercihleri değiştirebilirsen değiştir.Çünkü bu baskılar sadece bununla bitmeyecek.Sonra ah vah etmektense hayatının iplerini eline al.Bu hayat senin

Bazen salak gibi birazcık mutlu olunca ay kalsam mı diyorum saf saf onca yapılan şeyi beni hiçe saymalarını unutup... Tercihi kendi yapması bile gitmem için yetiyor. Sabah yine ben uyurken aptal eşekoğlu Eşek gerizekalı diyordu kahvaltı da anneme. Uyandım babam gitmişti kahvaltıyla beraber tam 8 kez küfür yedin memnun mısun dedim. Amacım onu da üzmek değil o zaten alışkın normal bş söz gibi geliyor ne yapabilirim ki dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…