4.5 yıllık evlilik içinde ;
Yalan sözlü ve fiziksel şiddet (boğazımı sıkma kolumu morartma itip kakış)
Ailesine ezdirme
Kararları kendi kendine ve ailesiyle alma
Yıllarca kavga ederek sonunda aile binasına taşınmak
Hiçbir ev isine yardım etmemesi ( cok nadir bi is yaparsada burnumdan getirmesi) yaptıgım iside begenmemek yemeklere mana bulmak
Ailesi icin bizi maddi manevi yıpratması
Bir çok kez ayrılık noktasına geldik sözler vaatler verildi karşılıklı biraz iyi sonra yine aynı en son 1 yıl önce evi terkettim artık bitmisti benim icin eski konumda detay var mahkemeye gittik vazgeçtim bosanmıcaz dedi bir süre sonra babamın evinde hamile oldugumu öğrendim ailem eve dön diye baskı yaptı o anki piskolojiyle döndüm ama hersey aynı hatta daha kötü ailesiyle aynı binadayız suan ve tükendim artık
Bu evlilige cocuk niye yaptın diye soranlara hic istemedim o çok istiyodu bi ara bana çok iyi davrandı bende artık biseyler oturdu dedim daha iyiydik benimde yasım geldi bi evladım olsun dedim
4.5 aylık bebekle nası bi hayat beni bekliyo bilmiyorum korkuyorum bende parçalanmış ailede büyüdüm simdi yavrummu yasıcak diyorum ama bu ortamda büyümesi bence daha zor
Çalısıyorum suan dogum iznindeyim evden gitmem icin zaman lazım maddi olarak
Dün yine kavga çıktı sebep yemek yapıcam biraz çocukla ilgilen dedim 5 dkka sonra almış cocugu biz cıkıyoruz anneme niye canım sıkıldı sende yemek yaparsın hayır diyorum anlamıyo daha sabah alıp çıktı sevmeleri icin asansörde çocugu almaya calıstım bogazıma yapıstı eve geldim hakaret küfür bende karsılık verdim kendimi kaybettim artık
Annem belki hak vericek ama babam boşanmamı asla istemiyo idare et diyo tek başıma biseyler yapmam lazım sizden ricam yerimde olsanız nasıl bir yol izlerdiniz ben suan kafamı toplayamıyorum