- 12 Ağustos 2016
- 1.937
- 2.782
- 63
- Konu Sahibi Yesilelma90
Hayirli geceler arkadaslar.Bir onceki konumda belirtmistim esimin oyun sevdasini ayrilmak istedigimi.Bu sure zarfinda gozlemlemeye karar verdim kendisini.Icime hep kurt dustu.Cunku eski esim yoktu sanki.Ben yakinlasmadan gelmeyen soguk duran bir adam vardi karsimda.Yanlis birsey yaptigim biliyorum ama telefonuna program yukledim.iki gundur takip ediyorum.Hep yogunum bahanesiyle aramayan, eve geldiginde yorgunum deyip surekli yatan adamin aslinda hic yogun olmadigini gayet rahat bos bos takildigini gordum.Ama bugun...Bi is arkadasi var yakin.muhabbetlerini net ara ara cekmediginden tam algilayamadm ama bir cumleyi duydum "pavyona ne zaman gidiyoruz?" Daha sonra universiteden acildi konu esim olack sahsiyet ben universiteye gitseydm herkesle birlikte olurdum dedi.yani buraya kibarca yaziyorum o pis kaba tabirle soyledi.Buarada gun icinde beni hic aramamisti.Daha sonra arkadasiyla otururken konusmaya basladilar.Arkadasi olacak pislik bende saf iyi bisey sanardim bir yasinda oglu var gul gbi karisi var.Karisini bi hemsireyle aldattigini soyluyodu.Birlikte olucaklarmis falan.Ama bu kiz bulundugumuz ilde degil.Lakin esime diyor ki sen de gordun kizi cok guzel falan esimde onayliyor agzi acik dnliyor konusmalari cok pisti.buraya yazmiyorum utancimdan. Esim cok kurnazdir.Kendisi konusmaya basliyacaktiki telini alip netini kapatti.Cunku cok onceden boyle bir olay yasamistik bu kadar agir degildi.Temkinli davrandi yani. Bende aksam ustu aradm bozuntuya vermedm.Niye hic aramadin bugun rahatsiz oldugumu biliyosun dedim afedersiniz it gbi azarladi yogunum aricm dedi yuzune kapadm.Iki saat sonra aradi ben cok yogunum egleniyorummu saniyosun dedi bagirdi cagirdi kapadi.Daha da tiksindim ondan bu piskin yalanindan sonra.size soruyorum arkadas insanin kendisinin aynasi degil midir? Eminim esimde konustu orda birseyler netini kapamaz hayatta yoksa. Ona kalan gram sevgimde bitti. Simdlik birsey demedim yarin sabah eve gelick kendisi nobetten.Buyuk ihtimal.suratim asik diye kavga edicek o ara yuzune vurmak istiyorum bosanmak istedigimide soylicem kendisine annemle konustum zaten gelip alirim seni dedi.12 saatlik mesafe var aramizda.sizlere danismak istiyorum ben kapali bi bayanim psikolojik baskidan kapandim esim ve ailesinden oturu ama layik bir kapali miyim hayir! Kendisine acilmak istedigimi soyleyince bosarim seni asla olmaz gebertirim gibi laflar ediyordu.Asla korkmuyorum hazir degildim yapamadm. Ama yarin bu fikrimi yerine getirmek istiyorum sizce zaman uygun mu? Ve ne demeliyim ona canini acitmak icin.Bu arada arkadasinin konusmalarini falan hep kayit ettm esine yollamayi dusunuyorum yazik kadin kandiriliyor resmen.kendi karisi icin bir guzel.kelam etmezken elin pislik kadinini ove ove.bitiremedi arkadaslar inanin olmek istiyorum artik. Ogluma baktukca uzuluyorum ben mutsuz oldukca ona verimli bi anne olamiyorum uzun oldu kusura bakmayin icimi dokmek istedim sizlere....