Depresyon diyorsun yani..
Bende oyleyim bu aralar kendine bi gaz ver toparlanmaya bak once banyo yapmakla baslayabilirsin:))
Yurtta seni sıkan uzen bisey mi var ?
Bunalıma girmişsin.
Hafif hafif depresyon belirtisi bu yazdiklarin.
Önce duş, sonra açık hava,sonra eğlenceli bir şeyler yap ki kendine gelesin yoksa psikologa giderek anca atlatırsın.
Kış depresyonudur belki kısa sürer
İyi bir bölümde okumuyorsan depresyona girmek için acele etme nasılsa okul bitince bol bol vaktin olacak depresyon için.
Şaka bir yana geçmiş olsun her insan yaşıyor belli zamanlarda bu duyguyu.flim izle gez bir kactane iyi olursun.
Kimsem yok burda ki tek başıma nereye gidiyim?
İnşallah kısa sürer.
İktisat okuyorum 4 ay kaldı bitirmeme.
Film izlemeyi pek sevmem burda arkadaşımda yok tek başıma bir yere çıkamam.
Tükenmişlik sendromuMerhabalar..
Kendimle ilgili büyük bir sıkıntım var.
Artık nereye ait olduğumu bile anlayamıyorum.
Eve gelsem bunalıyorum yurda dönsem daha çok bunalıyorum.
Belkide başka dertlerim var bilmiyorum 1 haftadır banyoya bile girmiyorum.Dışarıya çıkasım yok. Sürekli yatıyım derdindeyim buraya geldiğimden beri annem bile eski neşen yok diyor. İyice tükenmiş hissediyorum kendimi.
Merhabalar..
Belkide başka dertlerim var bilmiyorum 1 haftadır banyoya bile girmiyorum.Dışarıya çıkasım yok. Sürekli yatıyım derdindeyim buraya geldiğimden beri annem bile eski neşen yok diyor. İyice tükenmiş hissediyorum kendimi.
Ingilizce biliyorsaniz Japon ve Kore dizilerini (altyazili) oneririm. Bedava, kaliteli kurgu ve oyunculuk, sadece altyazi okumayi severseniz:
drama.net
Sicak bir dus, bir bardak kakaolu sut veya sicak cay alip seyredin, yeni hayaller kurmaya baslayin. Evreniniz daralmis.
Ben de aynı, napsak ki ?Merhabalar..
Kimsem yok burda ki tek başıma nereye gidiyim?
İnşallah kısa sürer.
İktisat okuyorum 4 ay kaldı bitirmeme.
Film izlemeyi pek sevmem burda arkadaşımda yok tek başıma bir yere çıkamam.
Neden cikamiyosun tek basina disari?
Bazen kafam atar alirim elime kulakligimi, son muzik sarki acarim, mirildana mirildana duz bi sokakta yururum, sonra rastladigim dukkanlara goz atarim, kendimi alisverise vururum. Cibi bici seyler alirim. Oh miss.
Ingilizce biliyorsaniz Japon ve Kore dizilerini (altyazili) oneririm. Bedava, kaliteli kurgu ve oyunculuk, sadece altyazi okumayi severseniz:
drama.net
Sicak bir dus, bir bardak kakaolu sut veya sicak cay alip seyredin, yeni hayaller kurmaya baslayin. Evreniniz daralmis.
Olabilir.Tükenmişlik sendromu
Bu haller depresyon belirtisi. Depresyona banyo yapmak ve yürüyüş yapmak çok iyi gelir. Ve tabii bu durumu aşamazsan psikoloğa gitmelisin.
Gel beraber tükenelim. Maalesef depresyon başlangıcı durumunuz. İlla ortada travmatik bir nedeni olacak diye bir şey yok, kış depresyonu olabilir, kan değerleriniz düşmüş olabilir, yorgunluk olabilir. Rahatlatıcı müzikler, sevdiğiniz filmleri bol çikolata yardımcı olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?