- 26 Kasım 2013
- 2.990
- 5.620
- 358
- Konu Sahibi MissCherryBlossom
-
Bir el atın bu kardeşinize ne yazsam ne desem az gelecek havada kalacak gibime geliyorKurudum bu zalım kadın yüzünden
Bir el atın bu kardeşinize ne yazsam ne desem az gelecek havada kalacak gibime geliyorKurudum bu zalım kadın yüzünden
Ne mektubu ya burdan gondersen turkiyeye varmasi en az 1 hafta 10 gunu bulur ne varsa evraki bile bekletiyorlar gumrukte. En iyisi sen ara telefonda, annenin bilgisayarla falan arasi nasil bir skype falan yapmayi denesen
ya ben normal postayi kasdettim ne gerek var 60 euro vermeye, acsin telefonu mis gibi konussun yada skype falan yapsin, annesi o eski usul turk filmi tadinda romantik hareketlere tav olacak kadin degil gibime geliyor cunku.ups le bir güne gönderir de, bir mektuba basar euro ları...
ya ben normal postayi kasdettim ne gerek var 60 euro vermeye, acsin telefonu mis gibi konussun yada skype falan yapsin, annesi o eski usul turk filmi tadinda romantik hareketlere tav olacak kadin degil gibime geliyor cunku.
ben tav olurum valla.
cherry bana yazabilir kokulu kağıda, saklarım ömür boyu
ben tav olurum valla.
cherry bana yazabilir kokulu kağıda, saklarım ömür boyu
MissCherryBlossom aklıma düştün kız baktım konunu güncellememişsin merak ettim, annenle hallettin mi durumu?
Banlısında kim bilir ne zaman görcende yazcan, meraktan çatlamasam bari.
MissCherryBlossom aklıma düştün kız baktım konunu güncellememişsin merak ettim, annenle hallettin mi durumu?
Banlısında kim bilir ne zaman görcende yazcan, meraktan çatlamasam bari.
halletmiş ..
bende merak edip sormuştum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?