- 4 Mart 2016
- 3.084
- 2.809
- 83
- Konu Sahibi MissCherryBlossom
-
kaç defa dibe vurdum tam mafoldum bittim ben derken küllerimden tekrar doğdum insanız herşey geliyor başımıza ve deneyim kazandırıyor ...Maddi manevi tükendim.
Son 3 yılım çok yıpratıcı geçti ama kimseye söylemedim, kuyruğu dik tutma peşindeydim , ailemi üzmemek için onlara da bir şey söyleyemedim. Elimde gelinlikle kaldım, işimden oldum, çok yıprandım hiçbşrini haketmediğim halde.
Usandım artık içimdekiler patladı diyeyim, annemle tartışıp onu üzdüm. O da beni üzdü ama önemli değil ben onu üzdüğüm için çok pişmanım keşke dilim kopsaydı.....çok fedakar bir anne o yüzden altında kat kat eziliyorum.
Bir süredir zaten tükenmiştim ama şimdi her şeyi b.k berbat edip iyice tüy diktim. İnsan kalbi kıracağıma milyon lira borcum olsun altında daha az ezilirim. Ayrıntıları yarın konu açıp yazıcam , yazarken bile gözyaşlarım süzülüyor.
Şöyle diyeyim o zaman zaten çalışamaz duruma geldim Allahtan doktoradaydım, başka iş olsa kapının önündeydim.
4 ay iş aradım, IT sektöründeyim, bizim sektörde bulunuyor. Tıp ve IT dışı sektörlerde iş bulmak bence de mucize.
PhDyi bıraktım. Başka bir PhD fırsatı ayağıma geldi ama hem maddiyatı gözüm yemedi hem de yaşlandım galiba 4 5 yıl vermeyi gözüm almadı. Şimdş 29um 33 34te mezun olmayı gözüm hiç almıyor. PhDsiz olmayı sevmiyorum ama ne yapayım işte.
Haksızım yüzüm de yok zaten özür dileme işine. 1. tartışmadan sonra özür diledim kabul etmeyince iyice cinlendim, ondan sonra ortalık toz duman oldu zaten. 40 yılda bir cinlenesim geldi o da anneme dek geldi. Çok pişmanım hem de haksızlık yaptım nasıl yapcam hiç bilmiyorum.
Gündüz çok işim vardı kız, bolca çalıştım
Valla arayan soran yok, günlerden salı oldu 3 gün geçti ama bana asır gibi geldi. Yanaşmaya da yüzüm yok tecrübeli kavgacılardan taktik bekliyorum nasıl yanaşılır diye
Gündüz çok işim vardı kız, bolca çalıştım
Valla arayan soran yok, günlerden salı oldu 3 gün geçti ama bana asır gibi geldi. Yanaşmaya da yüzüm yok tecrübeli kavgacılardan taktik bekliyorum nasıl yanaşılır diye
Öncelikle annen bence çok şanslı, pırlanta gibi bir evladı var.
Günlerdir burda anneni kırdığın için, çok üzülüyorsun.
Annen de senin kalbini biliyordur, affedecek bence üzme kendini artık.
Ara bence, anne seni kırdıysam üzgünüm kasten olmadı, kötü anıma denk geldi özür dilerim de.
Sen yaparsın bence, daha fazla vakit kaybetme.
Sonra bize de güzel haberlerini verValla mesajınız ilaç gibi geldi sağ olun.
Peki şansımı deneyeyim arayayım bir.
Hadi bakalım sana güveniuoruz :)))Valla mesajınız ilaç gibi geldi sağ olun.
Peki şansımı deneyeyim arayayım bir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?