Tükendim

Anneniz burnunuz surtsun diye 1 2gun konusmaz belki. Yoksa o da dayanamaaaaaaaz.. kizginligindan hep.. barisirsiniz..
Kendinize de kizmayin. Belki yine o ani yasasaniz gene bagiracaktiniz annenize. Bu sizsiniz kendnizi kabul edin. Uzulun,kendinizle tartisin ama beddua etmeyin..

kaç defa dibe vurdum tam mafoldum bittim ben derken küllerimden tekrar doğdum insanız herşey geliyor başımıza ve deneyim kazandırıyor ...
bu gibi durumlarda en yakınımızdan annemizden alıyoruz hınçımızı ben de o günlerde benle koştıran annemi üzdüm o günlerime değilde annemi üzdüğüme çok ağlarım ama yürekleri bizim için çarpıyor ne kin var içinde ne de başıma kakar canım annem iyi var :)

bazen böyle zor dönemlerden geçiyoruz, birçok şey üst üste geliyor. sizle benzer bir dönem yaşıyorum ben de. olaylar farklı ama duygular aynı.

tukenmislik hissi. zamanin nasıl geçtiğini anlamama. herseye karşı isteksizlik. herseyi sorgulayip duruyorum sizi cok iyi anlıyorum.

geçecek diye ümit bile edemiyor bazen insan. ama geçecegini de biliyorum. geçmiş deneyimlerden.

anne konusunda ise kendinizi yipratmayin. Hangimiz zaman zaman uzmuyoruz ki. onlarin kucağı bize hep açık...

Anneyle barışılırda diğer konularda hayat tecrübesi olmuş

Haklisin tek sansin IT ci olmakmis o zaman yoksa isin cok daha zor olurdu, PhD bitsede olurmus ama IT ci olduktan sonra her sekilde is bulursun degistirirs

Annende ilgincmis ozru kabul etmemekte nedir yani omur boyu kusmu kalacaksiniz, bana kalirsa biraz olaylarin sogumasi icin zaman ver, o kadar kizglinligin ustune ozur dileyince affedemiyor demekki.

Ben de annemle tartışıyordum önceden,sonra 1-2 sırnaşıyordum affediyordu hemen.Benim anne de çok inatçıdır ama şeytan tüyü var galiba ben de .Daha önce bir kaç kişiden de duydum "sana kızamıyorum " diye
Üzülme Miss abla ,annen eminim affeder.
Anneler böyle işte ,biraz kızıyorlar ama affediyorlar sonra

Yani bende açık söyliyim ne güzel hayatı var dertsiz falan diye özeniyodum ama öyle değilmiş. Yanlış anlmyin bende yurtdışında okumak istediğimden öyle sanıyodum yani.benimde babam aynı şekil beni sinir ediyo.maaşini nereye harcadığını bilmiyo sonra gelio benden para istiyo.ikinizinde gergin zamanımıza denk gelmiş

MissCherryBlossom
nasil teselli verilir canimsin ya
seni hep kendime yakin hissettim ben ,cok duygusalsin,ictensin ,samimisin ,seviyorum seni ben ya
Yorumlarini ,profilini seviyorum
Boyle kirgin uzgun oldugunu bilmek benide uzdu inanki
Anneler affeder,ama demekki cok kirilmis biraz naz yapmak istiyor,olsun sende biraz alttan al illaki affeder seni
Gerekirse bir kac kez gonlunu al ,tekrar tekrar dene
Bende anneyim ,icimden affetsem bile disa belki hemen belli etmek istemedigimden affetmedim diye gosteririm
Yada biraz nazlandirilmak biz annelerin hosuna gidiyor
O okuz eski sevgilinede diyecek lafim yok
Adam resmen evlilikten korkmus ,kacmis iste
Umarim karsina cok iyi biri cikar tum yasadiklarini unutturur canim sana
Tek anlamadigim sey bu hikayede sen evlilik icin gun aliyorsun ve ailen bu durumu bilmiyormuydu?
Nikahtan vazgecildi ,onca hazirlik ailen birsey anlamdimi?

MissCherryBlossom Cheery bu konuya banlıyken denk geldim, yorum yazmak için bekledim çünkü annemle ben de bir dönem problemler yaşadım. Şunu gönül rahatlığı ile söyleyebilirim ki analar evlatlarına küsmezler, kırılırlar ama küsmezler. Annen durumunu bilmediği için yanlış yorumlamış ve sana gücenmiş ama sen onun gurbetteki evladısın sana sırtını dönemez ki.

Biz de sorunlar yaşadık, hâlâ daha annemle aramıza duvarlar ördüğüme inanıyorum ama başım sıkıştığında yine sığındığım o.

Annelerimiz de insan onlar kutsal, hatasız, dört dörtlük insanlar değiller elbet bizler de onlar da hatalar yapacağız bu çok normal. Üzülme ben inanıyorum yumuşayacak annen.

MissCherryBlossom yorumlarını sevdiğim insanlardan birisin, böyle bir ruh halinde olmana üzüldüm. Bugün daha iyisindir umarım...
Anneler her zaman affeder, hatta şuan belki affetmiş bile olabilir. Şimdi olmasa bile kırgınlığı geçince muhakkak affedicektir, bunun için kendini hırpalama.
Klişe olsada, herşeyin ilacı zaman. Geçirmese bile uyuşturur.

MissCherryBlossom Nasılsın? Naptın? Nerelerdesin? Bak kaç kişi var seni burada seven

Gündüz çok işim vardı kız, bolca çalıştım

Valla arayan soran yok, günlerden salı oldu 3 gün geçti ama bana asır gibi geldi. Yanaşmaya da yüzüm yok tecrübeli kavgacılardan taktik bekliyorum nasıl yanaşılır diye

Kız basit itinayla yanağına öpücük kondurulur , özür dilenir azıcık naz yapar annen sonra dayanamaz sırnaşır

ay ben genel olarak zeytinyağı misali davrandığım için vereceğim öğüt de pek işe yaramayabilir.

yine de;

uzaktan neler yapabilirsin;

çiçek + çikolata göndermek,

eski usül mektup yazmak,

annen sosyal medya kullanıyordur muhtemelen, şöyle bir fotoğraflardan kolaj yapıp cümle aleme paylaşmak,

annenin yakın arkadaşıı, teyzeyi falan arayıp ağlanmak, ileteceğinden emin olduğun biri ile haber göndermek,

...

Yorumları okumadım.. Diyeceğim o ki; kimisi inatçıdır, kimisi öfkelidir ama hiçbiri evladına kindar değildir. (Analıktan nasibini almamış çok çok istisnai insanlar hariç) Emin ol o da şimdi sana sarılmamak için kendini zor tutuyordur. Muhtemelen de ilk hareketi senden bekliyordur. Olayın üstünden geçmiş, ortam durulmuş, bir hareket yapsan.. Anneni en iyi sen tanırsın

Öncelikle annen bence çok şanslı, pırlanta gibi bir evladı var.
Günlerdir burda anneni kırdığın için, çok üzülüyorsun.
Annen de senin kalbini biliyordur, affedecek bence üzme kendini artık.
Ara bence, anne seni kırdıysam üzgünüm kasten olmadı, kötü anıma denk geldi özür dilerim de.
Sen yaparsın bence, daha fazla vakit kaybetme.

Valla mesajınız ilaç gibi geldi sağ olun.

Peki şansımı deneyeyim arayayım bir.

Canım benim .. İnsan çoğu zaman dayanamıyor.. Ağızdan çıkıyor .. Annedir .Anlar halini. Üzülme nolur.Ben bütün bu yaşadıklarının bir mükafatı olduğunu düşünüyorum.. Sadece sabret ve göreceksin düzelmeye baslayacak.. Allah sabredenlerle beraberdir.. Yaşayacağın varmış.. Senin de bir dönüm noktan olacaktır. Zamanını Bekle.. Tez zamanda insAllah Rabbim seni iyilerle karşılaştırsın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…