tükendim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
bu yoruma katılıyorum. kahvecim maddi durumun nasıl bilmiyorum ama sana avukat şart. karşı taraf iyice çirkefe bağladı. sen iyi niyetle anlaşmalı boşanalım karşılıklı ayarlayalım istiyorsun ama boşanma süresinde adam sanki kazık atacak gibi hissediyorum. avukatla birlikte hareket etmek psikolojini de düzeltir hem

Kesinlikle senin anlaşmalı boşanmak bir durumun yok. Burnundan getirmelisin.
Tazminat ıstemelisin.
.
Sana bu şerefs.zliklerı yapan adama ödül olur anlaşmalı boşanmak.
Sonradan çok pişman olursun.

Bence kocan cocugun velayeti icin ugrasacak. Seninle ilgili bu tur ithamları cocugunu almak icin kullancak. Iyi bir avukat bul. Gec kalma. Birde bosanma sebepler ini ailenle neden paylasmiyorsun?

Kesinlikle katılıyorum, avukat şart. Bence de bu şartlarda çekişmeli boşanılmalı. Ama anlaşmalı boşanılacaksa bile bir avukatla görüşmek şart.

Kesinlikle katılıyorum, avukat şart. Bence de bu şartlarda çekişmeli boşanılmalı. Ama anlaşmalı boşanılacaksa bile bir avukatla görüşmek şart.
bence de çekişmeli açılmalı. karşı taraf pislik yapıyor iyice. mahkemede aldatma kanıtları sunulmalı. o gece birlikte olduğu kadına da dava açmalı. ayrıca hakkında iftira attığı için de tazminat davası açmalı. anlaşmalı adama ödül olacak resmen

bence de çekişmeli açılmalı. karşı taraf pislik yapıyor iyice. mahkemede aldatma kanıtları sunulmalı. o gece birlikte olduğu kadına da dava açmalı. ayrıca hakkında iftira attığı için de tazminat davası açmalı. anlaşmalı adama ödül olacak resmen

Aynen katılıyorum.

Canım benim kimsenin hayatı dört dörtlük değil .. kimse de dünyada birseylerden imtihan olmadan yaşıyor değil .. hepimiz ne zorluklar yaşadık ki yaşıyoruz da . Ama isyan ama ilahi adalete inanmamak seni bu imtihanda zaten kaybeden yapar . Bence tövbe et sonra dua et . Ben hep suna inandım ' kara bulutlar gökyüzünü nasıl sariyorsa dertler de kalbimizi zihnimizi sarıyor . Sonra o bulutlarin yağmura dönüşmesi gibi bizim dertler de gözlerimizde sözlerimizde yaş olacak .. vee o müthiş an güneşin açıp ışıl ışıl olmasi misali bizim de hayatimizda istediklerimizden daha güzel mutluluklar gülümsemeler yasicaz. Ha bu bir kere olan birsey değil yaşadığımız sürece bu döngü devam edecek . Nihayetinde biz buraya büyük ödül için imtihandayiz. Sıkıntılar hiç kolay süreç değil ama kalbin en giremeyecegi yere Allah a sevgimize guvenimize degmemeli. . Umarım yardimci olmusumdur bunların olması için yapacağın ilk şey birseylerin iyi olacağına INANMAK.

çekişmeli dava olur anlaşmalı olsada çünkü çekişmeli olmayan dava tek taraflı açılan davadır örneğin ismini değiştirmek için. ve boşanmada anlaşmak önemli yoksa boşanmak zorlaşıyor ve anlaşınca da yine tazminat(maddi+maneivi) vs alınabiliyor
anlaşmak önemli avukata gitseniz bile ilk diyceği şey anlaşın olur anlaşınca da paranızı vs alıyorsunuz zaten

Hepsi mi aynı olur ya benim kide pisliğini örtmek için neler yaptı anlaşmalı olsun da kurtulayım dedirtti bana kurtuldum ama hakkım haram olsun bigün duyarız canım mahvolduklarını merak etme

aaaa ben şoktayım..ara ara sizi yorumlarda görüyordum...oldukça keyifli ve eğlenceli hatırlıyorum..zaten adın yeter kahve ve kokusu bundan daha güzeli varmı...

böyle bir halde olduğunuza gerçekten üzüldüm vede şaşırdım.ben sizi çok güçlü tahmin etmiştim ...ama oluyor hepimizin hayatında dipeee en dipeeee vurmalar...küçük lastik topları düşünün...çoçukken ne kadar hızlı yere vurursak o kadar hızlı zıplar en yükseklere çıkardı....inanın hayatımızda aynen öyle oluyor en dipe en hızlı vuracaksın ki en yükseklere çıkasın...az biraz daha sabır duala ve ( ben öyle yaptım sporla bunun üstünden gelirsin..al başını git yürü saatlerce..koş...imkan varsa yüz inanılmaz iyi geliyor ve nasıl geçtiğini bile anlamıyorsun..allah yar ve yardımcınız olsun inşallah

Hepsi mi aynı olur ya benim kide pisliğini örtmek için neler yaptı anlaşmalı olsun da kurtulayım dedirtti bana kurtuldum ama hakkım haram olsun bigün duyarız canım mahvolduklarını merak etme
bu benim düşüncem
bize kötülük eden insanları biz elbet bir gün unutacağız ..ama bize kötülük eden hakkımızı yiyenler bizi ASLA VE ASLA UNUTAMAYACAKLAR..yaşadıkları her kötü günde...acaba onların AHI MI tuttu diyecekler

bu benim düşüncem
bize kötülük eden insanları biz elbet bir gün unutacağız ..ama bize kötülük eden hakkımızı yiyenler bizi ASLA VE ASLA UNUTAMAYACAKLAR..yaşadıkları her kötü günde...acaba onların AHI MI tuttu diyecekler
İnşAllah canım kimseye beddua etmek istemiyorum ama canım yanıyor

Bittim tükendim artık...

Dayanamıyorum yapamıyorum ayakta kalamiyorum. Icimde kapanmayan bir yara sürekli kanıyor. Gözlerim aglayamiyor. Nefret ettim kendimden hayatımdan yapamıyorum ayağa kalkamiyorum.

Hergün ölüyorum. Eridim bittim. Lokmalar ağzımda büyüyor yutamiyorum. Lanet olsun böyle hayata böyle düzene böyle sisteme. Gebermek istiyorum sadece gebermek.

Dünya da Batsın yerin dibine insanlar da.

Adalete guvenmiyorum. Ilahi adalete hiç guvenmiyorum artık. Zalimlerin dünyası ve cok da güzel yaşıyorlar hayatlarını.

Artık dayanamıyorum bıktım yeteeeer

Konu sahibi Nasıl oldun ? Toparlayabilfin mi kendini ?

Bittim tükendim artık...

Dayanamıyorum yapamıyorum ayakta kalamiyorum. Icimde kapanmayan bir yara sürekli kanıyor. Gözlerim aglayamiyor. Nefret ettim kendimden hayatımdan yapamıyorum ayağa kalkamiyorum.

Hergün ölüyorum. Eridim bittim. Lokmalar ağzımda büyüyor yutamiyorum. Lanet olsun böyle hayata böyle düzene böyle sisteme. Gebermek istiyorum sadece gebermek.

Dünya da Batsın yerin dibine insanlar da.

Adalete guvenmiyorum. Ilahi adalete hiç guvenmiyorum artık. Zalimlerin dünyası ve cok da güzel yaşıyorlar hayatlarını.

Artık dayanamıyorum bıktım yeteeeer
Bende tükendim ...

Konu sahibi Nasıl oldun ? Toparlayabilfin mi kendini ?
Konu sahibiyle görüşüyoruz hanımlar.. çok da farklı gelişmeler yok.. keyifsiz olduğundan pek ilgilenemiyo burasıyla.. oğluyla birlikte iyi olmaya çalışıyo.. olucak da inşallah..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X