alıntı yapmayı unutmuşumAblanin derdi ne su an ,neden intihar ediyormus,nasil bir psikolojik rahatsizligi var ,bana bipolar gibi geldi ,
Once bu konuyu cozun iyi bir psikiyatri hastanesine goturun ,
Siz omur boyu ablaniza vs aile uyelerine sahip cikamazsiniz ,
Cok gencsiniz hayatiniza haskim olun ,kimse icin harcamayin,
Sonucta ablaniz grip degil,1 hafta bakip ,hayatiniza donemeyeceksiniz
sizde haklısınız ama biz hiç iyi anlaşamadık ablamla belki cok yakin iki kardes olsaydık gözümü kırpmadan onun için herseyden fedakarlik yapardim . belkide bir ablanin kiymetini ilerleyen yaslarda daha iyi anlarim bilmiyorum . Ablalik yaptimi bana onuda bilmiyorum . Ama benim icimden ona ablalik yapmak gelmiyor acikcasi . Güclü bir insanım yasadiklarima gore ama . Artik bende hicbisey dusunmeden yasamak istiyorum yasitlarim gibi .Su bir sene icinde 10 yas daha yaslandi ruhum. Keske iyi olsa da bende iyi olsam . Düsünmekten yoruldum artik .Yadlariniz daha cok kucuk onceliginiz ablaniz ve sagligi olmali bu hayati bi sekilde yasarsiniz ama ablanizi kaybedersrniz yasadiginiz hayatinda tadi kalmaz hem kendinize vakit ayirarak hemde ablamizla vakit gecirerek dengeyi kurmalisiniz ama oncelikle ablanizi guzelce ikna etme yoluna gidin ve iyi bir dktr esliginde tedavi olmasina destek olun Allahim sifasini versin insallah
Sırt dönmek değil benimkisi . Herkes hayatımı ona göre şekillendirmemi istiyor . Ve ben bunun meyvesini alabilcegimden emin degilim . Ben ablamin yaninda kalsam arkasini toplasam bile ablama bi faydam oldugunu dusunmuyorum zaten yapilarimiz farkli farkli seyleri seviyoruz . Ablam mezun oldu bu sene . 30 günlük bir staji kalmisti onu yapiyordu . Hergün geç saatlerde geldi eve stajdan arkadaslariyla oturuyodu orda burda. Ben butun gun evdeydim nerdeyse .Ciktigim zamanda ablam zaten evde yok teyzemde disari cikamadigi icin bunaliyo . hep icim huzursuz.Okulumu buraya gecirdigimi ve ablaminda ise basladigini dusunuyorumda . Beni hayal edemiyorum .Okula gidicem donucem ablam yine takilcak birileriyle is cikisi ben onu idare edicem ablam yatagini bile toplamiycak arkasindan kosucam huzursuzluk cikmasin diue teyzem ablama bisey diyemiycek . ben eve kosarak gidicem . Sevgilimle bile gorusemiycem dogru duzgun . Düşünemiyorum bile .Bu durumda kendinizi düşünmeniz çok vicdansızca olur bence. Ablanızın size çok ihtiyacı var, nasıl sırtınızı dönersiniz?
Tamam bütün hayatınızı ona adayın demiyorum ama biraz bencilce düşünmeyi bırakın. Kız intihar etmiş ötesi var mı? Sonra çok pişman olursunuz.
Ablam zaten istanbulda başıboşluğu yuzunden bu hale geldi diye dusunuyoruz bu yuzden kuzenlerim ablamin istanbula geri donmesi taraftari değil . Başinda birisi olursa ondan korkarsa belki daha duzenli disiplinli olur diye dusunuyolar galiba ama anlamiyolar iste . Ablam yine devam ediyo beni teyzemi umursamadan . Ben hep idare etmek zorundayim .Canım peki ablan seninle istanbula gelemez mi? Orada yaşasanız. Hem tedavide olur orda sizin yanınızda. Ayrıca ablana bir erkek arkadaş şart gibi belkide o yüzden sana sarıyordur.
Teyzen başınızda büyük gibi davranmıyor ki. Sana ömür törpüsü oluyor sadeceAblam zaten istanbulda başıboşluğu yuzunden bu hale geldi diye dusunuyoruz bu yuzden kuzenlerim ablamin istanbula geri donmesi taraftari değil . Başinda birisi olursa ondan korkarsa belki daha duzenli disiplinli olur diye dusunuyolar galiba ama anlamiyolar iste . Ablam yine devam ediyo beni teyzemi umursamadan . Ben hep idare etmek zorundayim .
O zaman ablanla konuşsan canim. Neden böyle yapiyorsun ben çok üzülüyorum felan diye. Ayrıca alkol bağımlısimi ablanız. Sarhoş oluyor demişsiniz ya.Ablam zaten istanbulda başıboşluğu yuzunden bu hale geldi diye dusunuyoruz bu yuzden kuzenlerim ablamin istanbula geri donmesi taraftari değil . Başinda birisi olursa ondan korkarsa belki daha duzenli disiplinli olur diye dusunuyolar galiba ama anlamiyolar iste . Ablam yine devam ediyo beni teyzemi umursamadan . Ben hep idare etmek zorundayim .
Bende böyle yapmayi planliyorum fazlasinin ne ona nede bana faydası olmayacak cünkü.Fiziken o evde bulunmanız sizi de psikolojik problemlere sürükler bence. Ablanız yüzünden yaşadığınız şehre dönerseniz karşılığında ona karşı öfkeyle dolmanız olası. Ablanıza destek olmanız için illa dip dibe olmanıza gerek yok. Hergüm arayın uzun uzun sohbet edin. Sizin için ne kadar değerli olduğunu, aileniz olduğunu belirtin ve hissettirin. Imkanınız oldukça gelin onu görmeye, sadece ona ayırdığınız bir zaman dilimi olsun yani. Ama öncelikle psikolojik destek almasını sağlayın.
Sizin de bi psikolojiniz var... Tam iyilesme olana kadar bekleyin onunla...Ablam zaten psikiyatır a gitmekten felan kaçan bir insan değil . Benim düsuncem ya teyzemle burda bunalip tekrar ederse yda daha kötü olursa diye üzülüyorum . Bir de insanlar sorumluluğu bana yüklediği için kendimi onun icin fedakarlik yapmaya mecburmusum gibi hissediyorum
Teyzemide anlamaya calisiyorum okumamiş yaşlı ayrica yurume guclugu var anca birisi arabayla bir yere gotururse gidebiliyor . Suan ki dunya hakkinda gencler hskkinda bi bilgisi yok görmüyor cünkü. bu durumda bizi anlamamasida doğal geliyo bana .çocuguda yok zaten eşide öldü . onunda bizden baska aile diyebilcegi kimsesi yok yani . sonucta ayni evin icinde yasamadan aile olunmuyor akrabalarin pekte bir vasfı yok. işte olaylara ve durumlara birilerinin gozunden baktikca ben uzuluyorum herkese ya elimden birsey gelmiyo yada icimden gelmiyo napicam bilmiyorumTeyzen başınızda büyük gibi davranmıyor ki. Sana ömür törpüsü oluyor sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?