Tükenmiş hissediyorum kendimi...

Çok teşekkür ederim desteğinize o kadar aklım karışıkki ne yapacağımı bilemiyorum

ne demek annesi beni beğenmezse ? senin güzel yüreğin önemli seni sevmeleri için. manken gibi olsan ama saygısız ukala bi gelin olsan daha mı iyi.. anneler böle güzelliğe falan bakmaz korkma canım benimmm senin güler yüzüne güzel yüreğine önem verirler. bak ne güzel hırs da yapmıssın zayıflarsın tabiki. şimdilik nişanı yapın düğüne kadar incecik olursun hiç tatlı canını sıkma.. dert dediğin kilo olsun güzelim verilir elbet ya çok çükür bacakların tutuyo sağlamsın spor yapar terlersin bol bol..

delikafadulden
yazılarn mesajların tümünü okumadım ama şöyle bir şey olmuştu benim erkek arkadaşım çok zayıf benden de zayıf benden uzun hem de, ben 60 kiloyum tam 60 kilo nesi çok diyeceksin ama 47den 60a çıktım. boyum 1.72 gayet iriyim yani. 1 tane t shirtüm var çok severim kendisini ne zaman giysem zayıf gösteriyor :d tesadüfen onu giydiğim bir gün annesiyle tanıştık, annesi benim için zayıfmış demiş çok osrun ediyorsan diyet yaparsın diyet yaparken de şu slim and lift korseleri, doğru giyim şekilleri falan daha zayıf görünürsün zamanla da verirsin. emin ol ki o ortamlara girmek seni şevklendirecektir. nişan-düğün arası ideal kilona ulaşırsın. kilo için vazgeçilir mi adam sana umursmaıyorum gel nişanlanalım demiş. bence gayet özgüvenli olarak ara ve haklısın de. annesiyle değil onunla geçireceksin hayatını

Son düzenleme:
malesef canım biz toplum olarak dış görünüşe çok önem veriyoruz.keşke ciddi bir ilişkin olunca diyet falan yapsaydın.kendini biraz daha iyi hissederdin.nişan yaklaşınca böyle şeyler söylemen erkek arkadaşınıda üzmüştür ve kaçtığını düşünüyodur.bence ara ve hemen gönlünü al nedenlerini belirt.belki o da sana destek olur ve kısa sürede istediğin kiloya ulaşırsın.veeeeeeeeeeeeeeeeeeee çok mutlu olursunuz.

güzelim bence nisani ertelemeyin bak sevgilin sana ne güzel seyler yazmis
ne olmus nisanda olmazsa dügünde istedigin gelinligi alir giyersin insallah
oh tadini cikara cikara oynarsin
simdi nisanlina güzel bir özür mesaji yaz tel nasilsa acacak
onada kendinede haksizlik etme

canım benim ben seni çok sevdim yaaaaaaaa......sevgilin seni çok sevmiş beğenmiş bundan ötesi varmı yaaaaaaa......önemli olanda onun görüşü değilmi.....ayrıca o kadar güzel biyüzün varki maşallah demeden geçemeyeceğim....bence hiç bişeyi erteleme en başta nişanı ertesinde de bu zayıflama fikrini...kendini sıkma bi diyetisyenden yardım al ve bir an önce sağlıklı şekilde kilo vermeye çalış en önemlisi spor yap....seni seven insanı da hiç bişey için üzme olur mu... hadi bi özürle başla hayattaki yeni başlangıcına.......herşey gönlünce olsun canım..............

bende senin gibi kiloluyum ama bunu arada kendime dert etmiyor degilim ama
kayinalidem icin degil kendim icin
senin yerinde olsam kendime cok güzel bir elbise diktirir ve onlarin arsisina endimden emin cikardim
ama sonradan dügüne adar endimde bir far yaratirdim
ayrica anlamadigim ayinvalidenle daha önce görüsmedinizmi hic (eger bi yerde yazdiysan ve en acirdiysam özür dilerim )
ba burdaki bir cogu senden yasca büyükdür onlarin dediklerini göz ardi etme bence
ve sevdgin insandan özür dile
inan kimse icin degmez kalp kirmaya bu kendin olsan bile

neden iğrenç olasınız ki?
zaten size baktığında yüreğinizi gören bir adam bulamadıysanız isterseniz dünya güzeli olun ne işe yarar?
Sevgiliniz sizi sevmiş... 1 kolunuz olmasa da, kel de olsanız, 100 kg da olsanız.. Aşk bunları önemsemez..
Bence sevgilinizle arayı düzeltin.
Madem halinizden memnun değilsiniz yavaş yavaş diyete başlarsınız.
Mutluluklar dilerim...

Of cnm seni çok iyi anlıyorum
ergenlik çağımda kiloluyum diye kendimden nefret ederdim
ama bir gayretle 10kilodan fazla verdim normal kiloma ulaştım ama zayıf değildim
sonra erkeklerin ilgisi arttı ve sevdiğim erkeklerin hepsi kilolu kızlardan hoşlandığı için bende dikkat etmedim işime geldi şimdi tekrar aldım on kiloyu
ama şuanda yine peşimdeler
yani iş kilo ile başlamadığı gibi bitmiyo tek çözüm kendine güven
seni böyle beğendiğine göre demek ki öyle seviyo hem evlenincede kilo verirsin 30kilo vermişsin daha nolsun azimin göstergesi budur işte
herşey gönlünce olsun cnm ayrıca avatardaki sen isen eğer yüzün çok güzel maşallah

ben anladım derdini:teselli:

bunu erkek arkadaşının da anlamasını sağlamalısın

o nişanlanmak istemediğini düşünmüştür %90 diyeyimkaydirigubbakcemile2

boyun kaç ki bu kadar problem yapıyorsun?

nişanlanmayı ondan çok istediğini ama kilolarını problem yaptıgını. onun problem yapmadıgını bildiğini ama yine de başkalarının bakışlarından çekindiğini... söyleyeceksin anlamsını sağlayacaksın-tatlicadiarzu-

baştan beri kilolusun ama adam nişana gelince kiloyu problem edersen haliyle adamın kafası karışırkötükedihüso

hadi bakalım kolay gelsin:umursamaz:

inşallah inat değildirakannehir

kusura bakmayın ama yazık erkek arkadaşınıza... sizi böyle kabul etmiş,hayatını birleştirmeye karar vermiş...siz kalkmış ben kiloluyum erteleyelim diyosunuz...küçük bir nişan yapıp onun gönlünü alıp düğüne kadar verebilirsiniz... ama bu olay onun kalbinde kapanmayan bir yara olarak kalır...

ya o seni seviyo ve böyle beğeniyosa neden dert ediyosun ki
kilo bu verilmeyecek bişey değil ki biraz iradeli ol verirsin
kilo yüzünden nişanı ertelemek mantıksız geldi bana
kendinle barışık ol derim ben

ya bu çok güzel bi durum. zayıf olmanı istemeyen, seni olduğun gibi kabul edebilmiş bir erkek. nerden buldun kız?! :roflol: zayıf halimizle yar edinemedik.

saçmalık falan ne biçim sözler bunlar ya insanlar üzüldükleri şeylerden bahsediyolr burda daha güzel bi şeykilde söylenebilir bu sözler lmaz:

ben galiba seni anlıyorum.
çok kilolu değilim,hatta hiç değilim ama iki kilo fazlam vardı.
vermeden sevdiğim adamla buluşmayı istemedim.
ne planlar yaptım hatta, işte saçımı şöyle boyatayım,tırnaklarım böyle uzun olsun..

konu sahibi arkadaşı çok iyi anlıyorum o yüzden.
öyle bi zorla ki, sporla-sağlıklı beslenerek istediğin kiloya gel.
erkek arkadaşına da yeni bi nişan tarihi söyle.
bir ay sonra şu gün de.
beni anla lütfen,kendimi güzel hissetmek istiyorum de.(ki eminim çok güzelsindir ama senin takıntın olduğu için bu şekilde konuşuyorum.)
anlar,.
mutlu olursunuz umarım..

canim sen bence kendine olan guvenini guclendir.
muhakkak ki okadar guzel kalbin varki sevdirmisin bu adama kendini.. baksana o bile kilolarini sorun etmemis sen ediyorsun.
tamam anliyorum belki hos bi goruntu degildir ama.. sende biraz caba goster spora git guvenin gelir degisik kiyafetler al (veya diktir)
cok fazla kilo olayina takilma.. hem tombul, balik etli yada nasil adlandiracaksak cok guzel kadinlardir bunu biliyormusn :)
eminimki sende cok guzelsindir ve yakisiyordur..iste rahatsiz isen kendine guven icin spor yap.. 3 haftada 1 kilo versen bile bu seni daha da moral verecektir devam etmek icin..
bence giy suslen eglen yasamaya bak, dert etme bunlari..
sevgiline karsi saygisizca bir davranis olarak nitelendirmiyorum ben sahsen.. oz guven problemi var bunun altinda diye duusnuyorum.. yoksa niye onun yanina bu halinle yakismiyasinki.. herkesin kusuru vardir bunu unutma.. bak keyfine..

niye bu kadar büyük tepki verdinizki ..yani sizi tanıdığında 36 bedenmiydiniz.öyle bile olsa olabilir yani kilo almıssınız tamam ama o sizi bırakmıyor yanına yakıstırıyorsa siz nasıl onun adına karar verip hayır yakısmıyorum dersiniz bencede panik yapmıssınız yani .üzülmeyin ve biran evvel ilişkinizi kurtarın yani bence....kilo verilir nişanda biraz toplu olursunuz düğüne kadar verirsiniz . vermeseniz ne olcak çok sevimli ve şık durabiliyo şişman gelinlerde manken olmuyosunuz evleniyosunuz yani:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…