- 25 Mayıs 2008
- 18.351
- 3.215
- 423
- Konu Sahibi LivreAmour
-
Yardımınıza çok ihtiyacım var arkadaşlar, çok sevdiğim onunda beni çok sevdiğine inandığım bir erkek arkadaşım varekim ortası gibi nişan yapmayı düşünüyorduk ama ben yüz kilonun üzerine çıktım nefret ediyorum bu halimden, bu halimle ne kıyafet giyebilirim ne nisanlanabilirim, nişan olayını erteleyelim dedim bugün ve söylediğimden eri telefonunu acmıyor sana hicbirsey söylemiyorum beni anlayamamıssın dedi ve suratıma kapattı bu iğrenç halimle nasıl annesinin karsısına cıkarım ben çok üzülüyorum
Çok üzülüyorumo kadar zor ki anlatamam bir ara 30 kg kadar verdim sonra tekrar sporu bırakıp yüksek lisans yaparken tekrar aldım önemsemedim ve bu raddelere kadar geldi, onu çok seviyorum ama bu halimle de ben ne kadar kötü dururum yanında yardımlarınıza fikirlerinize en önemliside destedipine yüreklendirmenize ihtiyacım var negatif eleştiriyi kaldıracak durumda değilim şuan da
O kadar yanlız ve çaresiz hissediyorumki kendimi, kilolu olmak nasıl kötü birsey anlatamam, yüzün ne kadar güzel olursa olsun başkası kusurunu makyajla, iki kotla kapatırken senin kusur kapatmak için anlık çözümlerin hiç olmaz elinde.Saçların yağlansa,bilegini burksan,burnun kanasa bile herşey kiloya faturalanır "kilo ver" denir!
Hep bi yitiklik olur içinde, hep bi yalnızlık hep bi aglamaklık...
Millet 5 liraya bir kot üstüne 3 liraya bir badi çekip bile şık olabilirken sen ne kadar para harcarsan harca "teyze" gibi durmaktan kurtulamazsın...
Böylelikle insanlara "senin dış görünüşüne yorum yapabilme" kapısını çoktan açmış oluyorum herkes senin kilon hakkında yorum yapabilir sakın buna karşı çıkma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?