- Konu Sahibi LivreAmour
-
Yardımınıza çok ihtiyacım var arkadaşlar, çok sevdiğim onunda beni çok sevdiğine inandığım bir erkek arkadaşım varekim ortası gibi nişan yapmayı düşünüyorduk ama ben yüz kilonun üzerine çıktım nefret ediyorum bu halimden, bu halimle ne kıyafet giyebilirim ne nisanlanabilirim, nişan olayını erteleyelim dedim bugün ve söylediğimden eri telefonunu acmıyor sana hicbirsey söylemiyorum beni anlayamamıssın dedi ve suratıma kapattı bu iğrenç halimle nasıl annesinin karsısına cıkarım ben çok üzülüyorum
Sevgilin seni bu halinle sevmiş.. tamam buna ok
Ama canım ya 100 kilo ne demek.. çok gencsin daha..
Sağlığınıda etkiler bu.. spor yap, günlük yürüyüş yap..
Benim etrafımda hergün düzenli tempolu yürüyüpte 20..30 kilo verenler var...
Gec değil ki.. nişanında kilolu olabilirsin ama düğününde hiç değilse daha zayıf olursun
Gün bugün değil ya... uzun zaman var önünde..
Biliyorum boğazdan kesmek zordur... ama alışırsın bunada...
İlerde evlenip doğum yapacaksın.. o zaman durum dahada vahimleşir.
Canını sıkma kolları sıva.. ama her an aklında rejim olmasın....
Yürü... spor yap.. sen spor yaptıkca yemende azalacaktır..
Hadi kolay gelsin.. ayrıca resimdeki sensen .. çok tatlı şeker gibi kızsın....opuyorumnanaktan
lütfen arkadaşım anı yaşa ,hayat birgün o da bugün .benimde kocam zayıf ben şişmanım ama çevremizdeki herkez bizim ilişkimize imrenir hem ne kadar seversen sev bir insana kendinle ilgili koz verme . ayrıca kimin ne olacağı belli olmaz bakalım erkek arkadaşın hayatının sonuna kadar böyle zayıf olabilecekmi dünyanın binbir türlü hali var. ben eşimle tanıştığımda 36 beden giyiyordum ve 52 kg. dum şimdi ise 87 kiloyum DÜNYA UMURUMDA DEĞİL!!!!!!!!!!!!!!!!
Ozaman en azından biraz incelmek için bahara kadar erteleyelimmi sizce nişanı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?