Tükenmiş hissediyorum kendimi...

niye onu kırdınız ki... o sizi beğeniyor siz niye bişileri erteliyorsunuz

onu kaybetseniz dahamı iyi olacak

biraz yemenizede dikkat edin bence

100kilo hiçte az değilkafamçokkarıştı

Çooook teşekkür ederim ilginize, hepinizi çok seviyorum ve hemen diyet topiciğine gidiyorum bir kaç ay sonrada müjde vereceğim şu kadar kilo verdim diyerek, birde birşey söylemek istiyorum bir arkadaşım duayla zayıflanmaz demiş, ben böyle düşünmüyorum yer gök dua ile ayakta duruyor, rabbim bana dayanma gücü ve azim verdiğinde zayıflamamam imkansız, ama hala telefonu kapalı mertin çok kırdım sanırım

Evet benim resmim :kedi: Çok teşekkür ederim o sizin güzel görüşünüz, güzel yüreğiniz a.s.

her nişanlanan kız incecik 50 kilo olacak diye bi koşul mu var?

siz busunuz ve sizi bu halinizle kabul etti sevgiliniz....

bu drurumu sizde kabul edin ve kendinizi iğrenç biri olarak görmeyin....

siz böyle görürseniz eşiniz ilerde sizin gibi düşünebilir.....

görüntü herşey değil siz ikiniz anşlaşıyorsanız herşeyin üstesinden gelirsiniz

lütfen arkadaşım anı yaşa ,hayat birgün o da bugün .benimde kocam zayıf ben şişmanım ama çevremizdeki herkez bizim ilişkimize imrenir hem ne kadar seversen sev bir insana kendinle ilgili koz verme . ayrıca kimin ne olacağı belli olmaz bakalım erkek arkadaşın hayatının sonuna kadar böyle zayıf olabilecekmi dünyanın binbir türlü hali var. ben eşimle tanıştığımda 36 beden giyiyordum ve 52 kg. dum şimdi ise 87 kiloyum DÜNYA UMURUMDA DEĞİL!!!!!!!!!!!!!!!!

aynen benimde mutlu isen kime ne

:enbuyukkk:

Korkuyorum çok korkuyorum bu kiloları verememekten 116 kg ile evlenmekten düğünümü gönlümce yaşayamamaktan

100 kiloda olsan 1000 kiloda seve kişi yine sever ayrıca annesini tanımıyorsun ki belkide seni sever resimde ki sensen gayette güzel yüzün var canım

insnalarda hemen birini görseler aaa sen zayıflamışsın aaa sen kilo almışsın bende 58 kilodayım yeni evledim annemin yanına geldim gören diyor aaaa kilo almışsın ama ben aynı kilodayım kio falanda almadım ben beklerim ilk önce nasılsın canım nasıl gidiyor evlilik kadınlarda çok var kilo takıntısı

Evet resimdeki benim çok teşekkür ederimmm :kedi:
Annesiyle telefonda sürekli konuşuyoruz, babam geçen ay bypass oldu o ara annemide aradı konuştular geçmiş olsun manasında, ben özel günlerini kaçırmıyorum hiç, kandillerde bayramlarda doğumgünlerinde hep ararım, bugünde arayacağım mesela ama korkuyorum işte çok ya

korkma ara insanın içi güzel olsun canım bugünde güzel bir gün affetcek bence mertin sende özürüni dile affetsin

ben eşimle tanıştığımda tam 92 kiloydum. kortizon tedavisi görüyodum o zamanlar.sonra 60 kiloya düştüm ve çirkinleştim resmen soldu yüzüm başka biri vardı sanki. sonra eşimin de çevreminden kendi isteğimlede 10 kilo kadar aldım. şimdi 70 kiloyum ama inan kilolu halimi daha çok beğenirdi herkes. şişmanlar çirkindir diye bişey kabul etmiyorum sağlıklı olduktan sonra. ne kilolu insanlar var dönüp dönüp bakılan. ben bildim bileli balık etli oldum ama bekarken hep en gözde bekarlardan oldum. cazibe pırıltı başka bişey. bide tombullar daha neşeli pozitif oldukları için her zaman tercih edilen oluyolar arkadaş çevresinde de özel hayatta da. kendinle barışık ol. ben hep öyle oldum. çünkü ayna da kendime baktıkça hayran kalırdım başkalarından da sürekli duyardım bunu. kendine haksızlık etme iğrencim falan deme. resimde ki sensen çok güzel bi yüzün ve gözlerin var 50 kilo olup gagalag gibi kalacağına balık etli ol daha iyi.

Çok teşekkür ederim canım evet resimdeki benimmm a.s.
O kadar fazla kiloyu nasıl verdin paylaşabilirmisin benimle?

ilaçları bıraınca zaten 10 kilo kadar gitti. vücüdum ödem olmuştu su tutuyodu. ödemler çözülünce epey ince göründüm şişim indi. diabet hastası olduğu öğrendim sonra şekerim dengelenince de yeme alışkanlığım değişti daha küçük porsiyonlar yedim ama ekmek de yedim pasta da. ama az az. doyasıya kanasıya değil tadımlık. evlilik telaşı koşturmaca derken 11-12 kilo da öyle böyle gitti. gelinliğimi 70 kilo da giydim. 7 ay içinde verdim ben bu kiloları. şimdi daha da zayıfladım ramazan dolayısıyla 4 kilo vermişim. ama ben artık kilo vermek istemiyorum. çok ince olmak bana yakışmıyo eşim de pek beğenmiyo öyle. 92 kilo tanıyım 66 kilo olunca takılıyo yarın gitti nerdeyse kandırdın beni diyo.

canım kuzenim oldukça kilolu bir bayan, eşi de manken gibi bir vücuda sahip. kuzenimin peşinden koştu da evliliğe ikna eder etmez de evlendiler. şimdi bir oğulları var bir ara kuzenim oldukça kilo verdi o sıralar nişanlılardı, eşinin annesi güzelliğin gitti yüzün çöktü demişti :))))

hamileyken halini sen düşün ama sonra eski haline döndü tabi. aralarında hiç bu konuda bir sorun olmadı. sonuçta eşi de eşinin ailesi de kuzenimin kalbini, ilgisini, sevecenliğini sevdiler. kilolara gelince sağlığın için biraz versen iyi olur tabi. ama diğer konu için kafana takma. madem sevgilin seni böyle sevdi, onu da böyle kendine güvensizliklerin yüzünden kaybetme tamam mı canım.. ara gönlünü al :))))

Ozaman en azından biraz incelmek için bahara kadar erteleyelimmi sizce nişanı ?

Ozaman en azından biraz incelmek için bahara kadar erteleyelimmi sizce nişanı ?

bence hiç gerek yok canım. neden uzatacakmışsın ki. sorun sadece kilolarınsa, diğer herşey hazırsa bence hiç bekleme hemen yapın nişanı. düğüne kadar da verebildiğin kadarını verirsin olmaz mı?

ben nişanımda 80 kiloydum canım bi kişide çıkıp çirkin bi gelindi diyemedi bana. üzerine yakışanı ve oğru olanı giyersen güzel de bi saç makyaj bu işi götürür. eğer sırf bu yüzden ertlersen kendine olan asygını kaybedersin. insanlarda hakkında kompleksli olduğunu düşünürler. kendini sev. mutluluğu ertelemeye değer mi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…