• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tükenmiş hissediyorum

Sirine_4553

Guru
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2007
1.703
504
323
İzmir
hep kırıldım ilişkilerimde yorgun bir dönemimde nazıma kaprisime katlanarak gelen biri oldu sevgiliyiz 5 aydır son bir buçuk ayım ziyan gözyaşı
evlenmek yeniden bir yuvaya sahip olmak istediğim aslında ...ama erkek arkadaşım o beni her gün görmeye gelen arayan saaletce konuşan adam gitti sürekli kuzenleri ile ben bir başıma evde .
dışarı çıkmama karışıyor daha önce çok gezdim gerek alkollü mekanlar gerek arkadaşlarımla gezmeyi eğlenmeyi seven bir yapım var .yaşadığımız şehir küçük göze batmanı istemiyorum la başladı bir kaç bana asılan eden adamların mesajları da devreye girince kıskançlık arttı da arttı .
kıskançlık yüzünden ayrıldı bile benden bir şekilde benim çabamla barıştık
şimdi babama bahsettim senden artık ailem mutaasıp dikkatli olman gerekiyor demeye başladı .hiç çıkamıyorum kuzenleri ile ortak bir iş yapacaklar her gün birlikteler keyfi yerinde ben ev de en fazla arkadaşlarımla haftada bir kahve içebilirsem ,yada evlerine gidebilirsem ...
doğru dürüst zaman geçirmiyoruz işlerim var diyor
evimizi barkımızı şu işlerimi halledeyim maddi problemlerimi düzelicek diyor
çok üstelediğimde konu ayrılıga geliyor.
diğer bir konu eski eşinden kızı var çocuk küçük annesiz bir yere gitmiyor haftada bir eski eşi çocuk görüşüyorlar ben ister istemez kıskanıyorum
çok yoruldum bu ilişkide
nasıl davranmam gerekiyor şaşırdım kaldım

Size yardımcı olup sonra asılan (!) Erkeklerin mesajını ona yollayıp" böyle de revactayim kıymetimi bil 'alt mesajı vermeniz ise yaramamis anlaşılan ne diyeyim

Aslında nasıl davranacağını bilemeyecek bir durum yok. Adamın şartları belli ben kıskanç biriyim. Kendim gezer eğlenirim sen gezemezsin diyor çok açık ve net bir şekilde. Buna uymadığında senden ayrılmaktan da imtina etmiyor. Yani adam blöf falan da yapmıyor. Bu şekilde kabul edeceksen devam ediceksin kabul etmiyosan yoluna bakıcaksın.

Ailesi kendisine değil size gelince mi mutaassıp oluyormuş?
Böyle deyince oturup kalıyor musunuz evde gerçekten?
Sizinle görüşmüyor bile ama siz söz dinleyip evde kuzu kuzu oturuyorsunuz.🙄

Evlenmek için bu kadar ayak altına aldırmayın kendinizi yoksa daha çok ağlarsınız.

Valla 5 aylık ilişki için ben böyle bir çileyi çekmem şahsen.
Özgürsün madem en ufak şeyde konu ayrılığa gidiyor gitsin bırak.
Senin zorunla devam eden tutsak bir ilişkinin sana zarardan başka bir şeyi dokunmaz.

Sen çok değerlisin kimse için kendini üzme kendini hasta etme hayata küsme.
Bütün bunlardan kurtulup yeniden mutlu olabilmek sadece bir kararina bağlı.
Bunu yapabilirsin.

Aslında nasıl davranacağını bilemeyecek bir durum yok. Adamın şartları belli ben kıskanç biriyim. Kendim gezer eğlenirim sen gezemezsin diyor çok açık ve net bir şekilde. Buna uymadığında senden ayrılmaktan da imtina etmiyor. Yani adam blöf falan da yapmıyor. Bu şekilde kabul edeceksen devam ediceksin kabul etmiyosan yoluna bakıcaksın.
asla blöf değil bir nişan bir evlilik le ilgili kırılma yaşamış
ikisindede ailesinin yapısı tavrı sebebi ile bitmiş
evet seviyor ama ben batı kültürü ile yetiştim o doğulu kalabalık bir aile ye mensup

bugune ladar p ayrılmak istedi ben ağladım sızladım ama boğuluyorum sanki ...
pişman olmaktan korkuyorum
Olmayacağı oldurmaya çalışıyorsunuz bence. Böyle sorunlu başlayan ilişkiler evlenince düzelir mi sanıyorsunuz. Düzelmicek. Daha da kötü ve daha da zor olucak sizin için. Hayatınızı bu kadar kolay harcamayın. Sevgi her zaman bulunur. Kendinize kafanıza denk birini elbet bulursunuz ;)

hep kırıldım ilişkilerimde yorgun bir dönemimde nazıma kaprisime katlanarak gelen biri oldu sevgiliyiz 5 aydır son bir buçuk ayım ziyan gözyaşı
evlenmek yeniden bir yuvaya sahip olmak istediğim aslında ...ama erkek arkadaşım o beni her gün görmeye gelen arayan saaletce konuşan adam gitti sürekli kuzenleri ile ben bir başıma evde .
dışarı çıkmama karışıyor daha önce çok gezdim gerek alkollü mekanlar gerek arkadaşlarımla gezmeyi eğlenmeyi seven bir yapım var .yaşadığımız şehir küçük göze batmanı istemiyorum la başladı bir kaç bana asılan eden adamların mesajları da devreye girince kıskançlık arttı da arttı .
şimdi babama bahsettim senden artık ailem mutaasıp dikkatli olman gerekiyor demeye başladı .hiç çıkamıyorum kuzenleri ile ortak bir iş yapacaklar her gün birlikteler keyfi yerinde ben ev de en fazla arkadaşlarımla haftada bir kahve içebilirsem ,yada evlerine gidebilirsem ...
diğer bir konu eski eşinden kızı var çocuk küçük annesiz bir yere gitmiyor haftada bir eski eşi çocuk görüşüyorlar ben ister istemez kıskanıyorum
çok yoruldum bu ilişkide
Her tartismayi ayriliga getiren,senin cabanla duzelen iliskinizden ve adamdan ne bekliyorsun?

bugune ladar p ayrılmak istedi ben ağladım sızladım ama boğuluyorum sanki ...
pişman olmaktan korkuyorum

Iliski huzur vermeli, boğmamali.
Insan evlilik kararını baba evinden daha mutlu olacagi yer için almalı.
Şimdiden böyle hissettiğiniz insan sizi nikah sonrası daha çok üzer bunu bilin.

çok yoruldum bu ilişkide

ben şey kısmını anlamıyorum. 5 aydır sevgilisiniz. bunun neresi başı neresi ortası ki başlarda şöyleydi şimdi böyle diye konuşabiliyorsunuz?
ben eşimle evlenmeden önce 5 yıl sevgililik geçirdim anca 2-3 sene sonra bu adamın ortalama huyu budur diyebildim.
başlarda ilgi gösterdi ok, 2 ay sonra ilgisi mi söndü basarsın tekmeyi biter gider..
dengesi olmayan ilişki, mazoşistlikten başka bir şey değil benim gözümde..

Back
X