- 4 Şubat 2023
- 66
- 45
- 8
- 35
- Konu Sahibi acemianne88
Arkadaşlar dünde konu açmıştım ama malesef çok az yorum aldı.Yorumlara dönüş yapamadığımdan sanirim.3 yaşında oğlum var arkadaşlar çok hareketli bir çocuk.Sifir ekran ile tek başıma büyütmeye çalışıyorum.Babasi mesai dışında ilgili bir baba çocuk konusunda destek de oluyor ama ben hiçbirseye yetişemiyorum.Artik çok yoruldum.Tukenmis gibi hissediyorum.Ev işleri beni bunalttı.Her gün neredeyse ikide filan yatıyorum işlerimi yapabilmek için.Ama ertesi gün yine aynı .Bugün oğlum on da uyudu bu saate kadar tembellik yapıp sürekli düşündüm neden olmuyor diye.Suan oğlumun odası aşırı dağınık.Mutfak toparladım ama elimde yikamam gereken bulaşıklar var.(Makinaya atmadigim tahta kaşıklar,plastikler,teflon vb)Yarın evi süpürüp silmem lazım.Ertesi.gun oğlumun dolabi vb...Sürekli böyle devam ediyor.Ne kendime bakabiliyoeum ne kitap okuyabiliyorum ne eşimle vakit gecirebiliyorum.Bir gün oğlum uyuduktan sonra tembellik etsem ertesi gün ev savaş alanı oluyor ve dört katı iş yapmak zorunda kalıyorum.Psikolojim de berbat...Surekli abur cubur yiyorum.Hamileligimde 9 kilo alan ben şuan onun on kilo üstündeyim .Beynimin içinde sürekli bir iş planı var ve buna beni tüketmiş durumda.Yardimci da denedim ama yer beziyle buzdolabını silmeye kalkanı pis suyu yıkadığı duşa kabine dökeni filan görünce vazgectim.Oyle aşırı titiz biri de değilim aslında.Arkaslar ben nerde hata yapıyorum .Nasıl hem temiz evimiz olur?Hem.bakimlj oluruz.Hem.kitap okuyup eşinizle vakit gecirebiliriz ve tabi ki çocuğumuzla nasıl daha kaliteli vakit gecirebiliriz.Hepsi aynı anda olmuyor mu?