Tükenmişlik sendromu

Bazen her şey üst üste gelir boğulacak gibi olursunuz çıkış yolu aradıkça da sanki size inatmışcasına tüm kapılar yüzünüze kapanır ama bence sağlığınız yerindeyse iyi kötü başınızı sokacak bir de eviniz varsa, bir kuru lokma dahi olsa boğazınızdan geçiyorsa umutsuz olmayın aksine umutlarınızı canlı tutmaya çalışın.
Ders verme olmuyorsa avmlere bakın giyim kozmetik vb mağazalara eleman arayan var mı bakın, gsm operatörleri şubelerine eleman arıyor bazen onları bir yoklayın, özel klinikler danışmaya sekreter arayabiliyor özellikle diş klinikleri oraları dolaşın, gençlerin takıldığı cafeler fastfoodlara bakın, en azından şimdilik sigortalı asgari ücretli bir bulabilirsiniz belki, yakın çevredekiler genelde ilan vermiyor camekanlarına yazıp geçiyorlar.
Her yere başvurdum bütün mağazalara nerdeyse... 3-4 kere başvurduğum bir yer vardı LC Waikiki mesela... almadılar ama her gittiğimde başka bir eleman var. 🥺

Her yere başvurdum bütün mağazalara nerdeyse... 3-4 kere başvurduğum bir yer vardı LC Waikiki mesela... almadılar ama her gittiğimde başka bir eleman var. 🥺
Umudunuzu yitirmeyin elbet sizin de bir yerde vardır rızkınız, kızım pandemi başlamadan önce işsiz kaldı, kaç yıldır nereye başvursa olmadı, aynı sizin gibi her yere cv bıraktı sağa sola haber saldı bir türlü iş bulamadı, ki alın teriyle olduktan sonra her iş yapılır deyip gel çaycı olarak başla deseler başlayacaktı o derece bunaldı evde, ona da sizin gibi sabret kuzum bir kapı açılır herkesin bir yerde rızkı vardır dedim dedim durdum, yine bir iş başvurusuna gitti bu sefer oldu çalışıyor demek ki rızkı o işteymiş.

Sizin de rızkınızın olduğu kapı aralanacak inşallah🙏

Umudunuzu yitirmeyin elbet sizin de bir yerde vardır rızkınız, kızım pandemi başlamadan önce işsiz kaldı, kaç yıldır nereye başvursa olmadı, aynı sizin gibi her yere cv bıraktı sağa sola haber saldı bir türlü iş bulamadı, ki alın teriyle olduktan sonra her iş yapılır deyip gel çaycı olarak başla deseler başlayacaktı o derece bunaldı evde, ona da sizin gibi sabret kuzum bir kapı açılır herkesin bir yerde rızkı vardır dedim dedim durdum, yine bir iş başvurusuna gitti bu sefer oldu çalışıyor demek ki rızkı o işteymiş.

Sizin de rızkınızın olduğu kapı aralanacak inşallah🙏
İnşallah ablam. Teşekkür ederim değerli yorumunuz için.... 😍

Herkes kpss calissin demiş ama konu sahibinin şuan işe ihtiyacı var. Evde oturup kpss çalışma luxu yok. Verebileceğim en iyi tavsiye parttime iş + kpss hazırlık. Şuan ki durumunuzda sinava da odaklanamazsiniz çünkü...
Evet. En net yorum teşekkür ederim.... 😍 evet öyle yani maddi imkanın bazen olmazsa kitap paran bile olmuyor aslında bunu kastetmiştim.... böyle düşünüyorum ben de.

Kızlar bu ara konular fazla oldu ama hakkınızı helal edin. Linçlenmek için değil,paylaşmak için yazıyorum.
Gerçek hayatta bunları çok az kişiyle paylaşıyorum ama bazen insan kimsenin eline zayıf noktasını koz vermek istemiyor.
Atanamadım,bir kaç yere iş başvurusu yaptım. Özel kurumdu. Aslında cuma günü başlayacaktım, prosedürlere uymadığı için MEB kapatmış. Bir kurum daha vardı,o da gönderileri silmiş müdürüne ulaşamadım. Şuan kapısı kilit. Market için görüştüm,kasiyerlik de yaparım. Ararız dediler. Özel ders desen kadın pazarlık yapıyor artık yıldım yani. Saati 35 TL olsunmuş falan. Akla gelebilecek her yere başvuruda bulundum. Babam ameliyat geçirmişti artık çalışamıyor emekli. O da bir yere kadar artık neye yanarsın. Geçen ay telefonu kapandı.. faturasını ödemeyedik. İş güç yok. Özel ders verdiğim çocuğun annesi bile pazarlık derdinde. Bu sıralar öyle sıkıldım ki,bir kuruma başvurdum kazanamadım... artık napsam bilemedim. Omuzumu dayayıp iyi kötü günümü paylaşacağım bir sevgilim yok. Herkesle de her şey paylaşılmıyor burayı rahat kullanıyorum. Biraz ferahladım teşekkür ederim. Özel ders sitelerine bir kaydolayım mı ne dersiniz? Tecrübesi olan var mı? Çok üzülüyorum
En kötüsü zincir marketlere başvurun en azından onlar alırlar.

Kızlarr bir markete başvurmuştum,yarın iş başı.. belgeleri hallettim falan. Teşekkürler güzel yorumlarınıza.... darısı diğer dertlerimin başına..... 🥰

Ben de atanamadığım ve kendi işimde neredeyse asgari ücrete çalıştırdıkları için benzeri bir durum yaşıyorum. İnternetten araştırırken bu konuyu gördüm hemen üyelik açıp yazmak istedim. Ben de 2021de üniversiteden mezun oldum, 1 sene boyunca oturup kpss çalıştım 84 aldım. Ben odyologum atama sayılarımız çok az ama düz memur olurum o puanla diye düşünmüştüm ama olmadı atanana kadar biraz para kazanayım aileme yük olmayayım diye düşünüp part time işe girdim. 2024 kpss zamanı gelince umutlarımı yitirdim birkaç ay çalışmadım şimdi özel eğitim kurumunda part time bir işte çalışıyorum. Açıköğretimden başka bir bölüm okumaya başladım yine 2026 kpssyi hedefliyorum. Bir yandan da ailemi düşünüyorum part time çalışacağım yine. Babam da her gün haber sitelerinde gördüğü ilanları getirip bana gösteriyor, maddi bir beklentisi yok benden hatta istersen çalışma diyor ama insanlar emek verip bizi meslek sahibi yapmışlar illaki bir beklentileri vardır. 26 olacağım ben de. Evliliğe dair de bir şey yok. 30a yaklaştım ve hayatımın düzeni yok. Gerçekten zor bir dönem. Sizin için de eğer tekrar atanmayı düşünmüyorsanız Lcw iyi inditex dışında iyi prim veren mağazalardanmış 2 gün ya da 4 gün olarak part time çalışma fırsatı veriyormuş. Onun dışında Tgsnin de şartları iyiymiş arkadaşım bu sene öylesine yer hizmetleri memurluğuna başvurup işe alındı sonra atandığı için işten çıktı. Maaşı tatmin ediciydi sadece mülakatı ingilizce oluyormuş ve vardiyalı olması zor.

Back
X