- 18 Mart 2013
- 3.854
- 12.419
- 363
- Konu Sahibi En buyuk kk
-
Olay ne kanka ?Şu sıralar herkes benden bir şey istiyor herkes bir şey bekliyor gibi hissediyorum ve çok çok çok yoruldum. Sürekli sorgulanmak sitem edilmek çok yordu. Kimseyi dinleyesim yok. Bana artık kimse bir şey sormasa keşke. Kimse hiçbir şey istemese. Kimse sitem etmese. Yetemiyorum enerjim yok. Psikolojik olarak da çok yoruldum. Acaba kimseye sinir cizemedigim için mi böyle oluyor?
katılıyorum.Evet
Hassas birisin
Sert olsan böyle sitem etmeye cesaret edemezler.
Aynen öylekatılıyorum.
kendimden örnek vereyim daha çok taze, dün iş arkadaşımla aramda bir tartışma geçti.
bunca zaman hep idare ettiğim bir insandı, saçma sapan iş yapışını hep güzellikle düzeltmeye çalıştım, hep uzun uzun anlattım, yardımcı oldum, yüzüstü bırakmadım. zorlanıyordur dedim, ben ondan daha bilgiliyim, profesyonelliğimden şaşmadım. hiçbir şeyi kişisel sorun haline getirmedim. ekipteki diğer arkadaşların da ondan yana şikayetleri olduğunu biliyordum, hatta işten çıkarmayı düşündüklerini bile. o nedenle hiç üzerine gitmedim. ama dün artık, kendi yaptığı, kendi sebep olduğu hatayı bana kitlemeye çalışması halinde öyle bir tartıştım, sert çıktım ki ateş ettim resmen. nasıl bir cesaret buldu bunu yaptı bana bilemiyorum ama insan olmak yaramamış belli ki. bi güzel onunla kavga edip bir de üstlerime şikayet ettim. bugün sabahtan beri kuzu gibi bana karşı. tekrar yaparsa daha beter tepki vermeyi düşünüyorum. hassaslık, güler yüz vs bir yere kadar. yaramıyor özellikle iş hayatında asla yaramıyor, insanlar biraz çekinmeli.
aslında sonradan ben de üzüldüm. konu sahibi kadar olmasa da ben de hassasımdır. daha doğrusu orta hassaslıktayım yani sert gözükürüm ama damarıma basmayana asla bulaşmam. sonradan, acaba çok mu fazla tepki verdim diye düşünsem de yapacak bişey yok, bir değil iki değil hiç iyi niyetli gelmedi bana hareketleri. en azından "ben wurst'e bulaşırsam sessiz kalmayıp tartışıp dallandırıp budaklandırıyor" düşüncesi yerleşmeliydi kafasına.Aynen öyle
Sert olmalı mesafe bırakmalı yoksa herkes üstüne üstüne geliyor.
En doğrusunu yapmışsınaslında sonradan ben de üzüldüm. konu sahibi kadar olmasa da ben de hassasımdır. daha doğrusu orta hassaslıktayım yani sert gözükürüm ama damarıma basmayana asla bulaşmam. sonradan, acaba çok mu fazla tepki verdim diye düşünsem de yapacak bişey yok, bir değil iki değil hiç iyi niyetli gelmedi bana hareketleri. en azından "ben wurst'e bulaşırsam sessiz kalmayıp tartışıp dallandırıp budaklandırıyor" düşüncesi yerleşmeliydi kafasına.
Hayır diyeceksiniz pekala.Şu sıralar herkes benden bir şey istiyor herkes bir şey bekliyor gibi hissediyorum ve çok çok çok yoruldum. Sürekli sorgulanmak sitem edilmek çok yordu. Kimseyi dinleyesim yok. Bana artık kimse bir şey sormasa keşke. Kimse hiçbir şey istemese. Kimse sitem etmese. Yetemiyorum enerjim yok. Psikolojik olarak da çok yoruldum. Acaba kimseye sinir cizemedigim için mi böyle oluyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?