- Konu Sahibi solanahtar
Bütün umutlarınızı kaybedip hayat durmuş gıbı ıstedıgınız hıc bıse oladıgı herseyın ust uste geldıgı zamanlarda bununla nası baş ettınız.su an bitmiş tukenmıs bı haldeyım.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bütün umutlarınızı kaybedip hayat durmuş gıbı ıstedıgınız hıc bıse oladıgı herseyın ust uste geldıgı zamanlarda bununla nası baş ettınız.su an bitmiş tukenmıs bı haldeyım.
ben ne zaman böyle duyguları hissetsem arkasından resmen güneş doğar her karanlığın sonu aydinliktir gönlünü ferah tut emin ol güzel günler bekliyor seniBütün umutlarınızı kaybedip hayat durmuş gıbı ıstedıgınız hıc bıse oladıgı herseyın ust uste geldıgı zamanlarda bununla nası baş ettınız.su an bitmiş tukenmıs bı haldeyım.
Benım eşimde bıcak sapıyla sırtıma vurdu sinirden ben üstüne gitmiştim ama ben daha betitirini yaptım üstüne saldırdım var gücümle vurdum vurdum vurdumAllah sağlık versin gerisi halledilir. Ben illet bir adamla evliyim ve daha dün küçük çocuklarımın korkmasına rağmen şiddet gösterdi.ama çocuklarım sağlıkla büyüsün ,bir iş bulup çalışacağım diye umut ediyorum.Allah,dua ve umutla bu günlerin geçmesini bekleyeceğim ve çabalayıp istediğim geleceği kuracağım Allah'ın yardımıyla...
bende diplerdeyim bugun..Orman kenarında küçük bir evde yaşamak istiyorum oyle herkesten uzak kalayım ama hayat bu iniş ve çıkışlar var ve öanevıyat iyi olursa katlanması daha kolay İnan Allah ayakınlık cok iyi gelır çünkü ne olursa olsun O bizi bırakmazz
Bende yuva kuramıyorum diye uzuluyorum sonra işte evlenıpte daha mutsuz olursam dıye korkuyorumAllah sağlık versin gerisi halledilir. Ben illet bir adamla evliyim ve daha dün küçük çocuklarımın korkmasına rağmen şiddet gösterdi.ama çocuklarım sağlıkla büyüsün ,bir iş bulup çalışacağım diye umut ediyorum.Allah,dua ve umutla bu günlerin geçmesini bekleyeceğim ve çabalayıp istediğim geleceği kuracağım Allah'ın yardımıyla...
Beklıyorum kaç aydır sabredıyorum.şükür iyi bi aılem var saglıgım yerınde dıyorum ama artık hayırlı kapıların bana da acılmasnı ıstıyorum.ben ne zaman böyle duyguları hissetsem arkasından resmen güneş doğar her karanlığın sonu aydinliktir gönlünü ferah tut emin ol güzel günler bekliyor seni
Umarım..tesekkur ederım :)Zaman zaman herkes böyle hissedebilir. Ben kendimi hep " 1 yıl sonra bunların bir önemi olmayacak" diye motive ederim. Siz de umarım çabucak atlatırsınız bu günleri.
canim evlilik guzrlde ama acele etmemek lazim..Bende yuva kuramıyorum diye uzuluyorum sonra işte evlenıpte daha mutsuz olursam dıye korkuyorumbı yandan yasıtlarım evlendı gıttı ve cocuk ıstıyorum.önce bi iş bulmam lazım basvuruyorum hıc bırı olumlu donus yapmıyor
ınsallah gecıcek bu gunler Allah sızınde yardımcınız olsun..