Psikiyatri ye gidiyorumÇok sıradan olacak ama bir destek alsanız ? Ya da resim kursudur, müzik kursudur biraz kafanızı dağıtacak bir şeyler bulsanız kendinize?
Evet spor aklımda seçeneklerden biriTek çözüm spor a baslayin.Hem bedenen hem ruhen iyi geliyor.
Aynen öyle 46 beden bakıyorum acaba kilodanmıdır bu durumum sizdemi böyle dönem yasadınızBen şu an sanırım 16 kilo kadar fazlalılığımı verdim . Ve ben de aynen bu süreçteydim 44-46 beden bakıyordum her şeye. Çok üzülüyordum ama başka beden de olmuyordu. Çok ağır depresyon, hormon ilaçları kullanıyordum. Sonra kendi kendime söz verdim porsiyonlarımı ufalttım, yürüyüşe başladım ve 38 bedene düştüm. İnanın her şey sizin elinizde. Kararlı olun ve iradenize sahip çıkın.
Kilo vermenin bana katkısı cok olacak emınım verılmesı gereken cok kilom var gözümde inanılmaz büyüyor ama tek çarem de o...İşe kilo vermekle başlayın derim. Kilo verdikçe mutlu olacaksınız bence. Ne kadar kendimizle barışık olursak olalım içimizde bir yerlerde fazla kilolar bizi tedirgin ediyor. Sıfır beden olmaya gerek yok 38-40 beden iyidir. Spor salonuna gitmek veya sabahları çıkıp yürüyüş yapmak, evde basit egzersizler, porsiyon kontroluyle kilo verilebilir. Burada güzel diyet takımları var onlara katılın. Ben tabi kiloya değindiniz diye dedim. En kısa zamanda bir kuaföre de gidin bence. Basit bir saç kesimi bile bütün modu değiştiriyor.
Zaten hiç zayıf olmadım ama bi 20 25 vermem gereken kilom var bana iyi geleceğinden Emin’im ama motivasyon olamıyorumİşe kilo vermekle başlayın derim. Kilo verdikçe mutlu olacaksınız bence. Ne kadar kendimizle barışık olursak olalım içimizde bir yerlerde fazla kilolar bizi tedirgin ediyor. Sıfır beden olmaya gerek yok 38-40 beden iyidir. Spor salonuna gitmek veya sabahları çıkıp yürüyüş yapmak, evde basit egzersizler, porsiyon kontroluyle kilo verilebilir. Burada güzel diyet takımları var onlara katılın. Ben tabi kiloya değindiniz diye dedim. En kısa zamanda bir kuaföre de gidin bence. Basit bir saç kesimi bile bütün modu değiştiriyor.
Ben varya her mağazaya girdiğimde ağlıyordum. Neden böyleyim diye. Ama ben bunun sebebini daha çok hormon haplarına bağlıyordum. Deli gibi sürekli yemek yiyordum. Sonrasında karar verdim. Karar verince , kafada bitince inanın bitmiş oluyor. Yeter ki kendinizi olumlu olarak yönlendirin. Ben o dönem ne aldıysam şimdi çöpe atıp gardrobumu yeniledim. Bakın kilolar gittikçe nasıl mutlu olacaksınız.Aynen öyle 46 beden bakıyorum acaba kilodanmıdır bu durumum sizdemi böyle dönem yasadınız
Neden Hormon ilaçları kullanırsınız acaba.Ben varya her mağazaya girdiğimde ağlıyordum. Neden böyleyim diye. Ama ben bunun sebebini daha çok hormon haplarına bağlıyordum. Deli gibi sürekli yemek yiyordum. Sonrasında karar verdim. Karar verince , kafada bitince inanın bitmiş oluyor. Yeter ki kendinizi olumlu olarak yönlendirin. Ben o dönem ne aldıysam şimdi çöpe atıp gardrobumu yeniledim. Bakın kilolar gittikçe nasıl mutlu olacaksınız.
Yok hayır o dönem evliydim. Bebek içindi :))Neden Hormon ilaçları kullanırsınız acaba.
Dkh falan mı tedavi için ?
Anladım kuzumYok hayır o dönem evliydim. Bebek içindi :))
Beni uuzn süredir giymediğim bir tunigimin dar gelmesi motive etmişti. Ben de hep balıketli biriydim. Kompleksim yoktur. Ama o gün aynadaki görüntü hoşuma gitmedi. Zaten hayat konforum da azalmıştı diyet yapmaya öyle karar vermiştim.Zaten hiç zayıf olmadım ama bi 20 25 vermem gereken kilom var bana iyi geleceğinden Emin’im ama motivasyon olamıyorum
Benim kompleksim be yazıkki var ve beni insanlardan bile uzaklaştırdı bu kiloBeni uuzn süredir giymediğim bir tunigimin dar gelmesi motive etmişti. Ben de hep balıketli biriydim. Kompleksim yoktur. Ama o gün aynadaki görüntü hoşuma gitmedi. Zaten hayat konforum da azalmıştı diyet yapmaya öyle karar vermiştim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?