- 7 Ekim 2019
- 6.116
- 20.967
- 298
- 31
- Konu Sahibi artemisia_gentileschi
-
Tvlere baktık 15.000 falan. Patlayan tvye su an benim bile içim acıdıAhahaha
Ona bile kıyıp koyamam, geçen kış bu zamanlar sanırım Led tv yi patlattı sıpalar.
İçimize nasıl oturdu anlatamam, ondan sonra öğrendik ki koruma ekran varmış, bir de onu aldık.
Evde kendimize zırh yapar haldeyiz, hele üst başa imkan yok para vermem.
Her yaz 10 beyaz tshirt alırım en ucuzundan, ilk giymemde zaten o ev tshirtü olur çünkü çıkmayacak leke yaparlar.
8 binlik vazo benim neyime, bu kur artışıyla 15 olmuştur bir de şimdi.
Tatile gideyim be
Aynen dis macunu. Mesela sensodyne kullanıyorum. Geçen sene diş hekimleri haftasında 10 paket almıstım. Bir sene kullandımEvet ya bende öyleyim.
Evde sıra sıra tuvalet kağıdı var.
Makarna, bakliyat, diş macunu
Yani uyguna gelen ne varsa
Pandemi de un almışım fazla fazla.
Unutmuşum onu geçenlerde elime geçti kurtlanmıştı artık
Attım
Aynen dis macunu. Mesela sensodyne kullanıyorum. Geçen sene diş hekimleri haftasında 10 paket almıstım. Bir sene kullandımgecen bitti, indirimden 3 paket aldım. Dis hekimleri haftasını bekliyorum. 20 paket alıcam artık 2 kisiyiz shdjdjdj. Tuvalet kagıdı da mesela sevmediğim misafire 2 katlı ama sert, kendime 4 katlı yumuşak,burnum icin 3 katlı yumusak olarak ayırıyorum
Aynen dis macunu. Mesela sensodyne kullanıyorum. Geçen sene diş hekimleri haftasında 10 paket almıstım. Bir sene kullandımgecen bitti, indirimden 3 paket aldım. Dis hekimleri haftasını bekliyorum. 20 paket alıcam artık 2 kisiyiz shdjdjdj. Tuvalet kagıdı da mesela sevmediğim misafire 2 katlı ama sert, kendime 4 katlı yumuşak,burnum icin 3 katlı yumusak olarak ayırıyorum
Şokta kasa arkası ürünler var. Tavsiye ederim mesela bulasık makinem yok su an kendi evimdeyim ama indirimde diye stokladım evlenince kullanırız diye. 15 paket bulasık mak kapsülüm varay ne deliyiz
Bazen sırf 101 e falan bilerek giriyorum 10 tl ve üzeri kampanyasından yararlanmak için alışveriş yapıyorum
Eşim diyor ki hayatımda seninle olduğum kadar hiç diş fırçalamadım
Kahkaha attım sayendesağ ol valla
Hahahahahahaa bu iyiyidi yaaaasevmediğim misafire 2 katlı ama sert, kendime 4 katlı yumuşak,burnum icin 3 katlı yumusak olarak ayırıyorum
Saolun kur böyle giderse uzun yıllar üstümüze başımıza bişey alabileceğe benzemiyoruz, barı uygun fiyatlı bulmuşken alalım :))Güle güle giy, üstünde paralansın ( öyle derler)
Gecen evime kaynanam geldi, esimle ayrı sehirlerdeyiz ortak eve gecmemize 4 ay falan var neyse esim 2 katlı olandan vermis gördüm yok anne o değil sana 4 katlıyı ayırmıstım dedimHahahahahahaa bu iyiyidi yaaaa
Hahah hadi bakalım tıklamana kuvvet tükenmeden al inşallah :)) saolasın canım insan içine çıkıyoruz sonuçta elimizden geldiğince iyi giyinmek iyidir.Ben pusuya yattım black friday bekliyorum. Baya Bütçe ayırdım onlar ceylan ben aslan hadi bakalımgüle güle kullan bu arada darısı basıma
Gecen evime kaynanam geldi, esimle ayrı sehirlerdeyiz ortak eve gecmemize 4 ay falan var neyse esim 2 katlı olandan vermis gördüm yok anne o değil sana 4 katlıyı ayırmıstım dedimcok pisman bakıyordu gözlerime.
Tavsiye ederim valla ciddiyim hem gıcıksın hem totosunu silerken canı acıyo biliyorsun ben bi işeyim diyince yüz de oluşan tabi canım rahat rahat s.ç bakışınla kahveni yudumlamak cok keyifliKrize soktun beni ya okumadan atlayacağım mesajlarını.
Şokta kasa arkası ürünler var. Tavsiye ederim mesela bulasık makinem yok su an kendi evimdeyim ama indirimde diye stokladım evlenince kullanırız diye. 15 paket bulasık mak kapsülüm var
Bide şöyle gercekten stokculukta ciddi bir gelir istiyor, yani paran yoksa stokta yapamıyorsun gizli zenginler olabiliriz biz
Tabi poposu acımasın k.validenin şimdiGecen evime kaynanam geldi, esimle ayrı sehirlerdeyiz ortak eve gecmemize 4 ay falan var neyse esim 2 katlı olandan vermis gördüm yok anne o değil sana 4 katlıyı ayırmıstım dedimcok pisman bakıyordu gözlerime.
Acilen sosyal medyayı bırakın. İnfluencerlardan özenip müsriflik yapıyorsunuz.Benim derdim gördüğüm her şeyi alma fikriyle boğuşmak kızlar. İhtiyacım olsun olmasın onu da alayım bunu da alayım. “Mevsimlik ceket alayım ama bir de parka alayım, siyah trençkotum var ama camel rengi de lazım hemen bakayım” vs vs vs. Ayakkabı alıyorum buna uygun çanta da şart diyorum kendimi ikna ediyorum. Bu halimden yoruldum zamanımın bir kısmı alışveriş sitelerini gezmekle geçiyor. Nasıl vazgeçerim bu huyumdan?
Benim geçmedi bir de çocuk eklendi üstüne,eve sığamaz olduk.aynen çalışınca başladı benimde.evlenirken kolilerce eşya,ayakkabı,çizme taşıdım..ailem De karışmayınca ipin ucunu kaçırdım,kayınvalidem ayakkabılarımı görüp şoka girmiştiKesinlikle evlenince geçiyor. Ben ki dolabıma tüm maaşlarını yatıran insandım. Birşey beğendiysem ve 2 rengi varsa ikisinide birlikte alırdım. Dolaplar dolusu kıyafet, ayakkabı, çanta.. Birde altın harici takamam alerjiğim üstüne takılarımda mecbur altın olacak şekilde idi aksesuarlarım... ucuzada kaçamazdım. İyide maaşım vardı çok şükür. Ailemde para sormadı. Beleşe yaşardım evlerinde. Tabi öğrenciyken onların paralarını harcayamazdım. Kendi param olduktan sonra başladı benim alışveriş çılgınlığı. Şimdi evliyim çalışmıyorum. Eşimin maaşı iyi olmasına rağmen en son ne zaman üstüme başıma bişey aldım hatırlamıyorum. Alışverişin yerini ye iç gez aldı galiba. Eskiden aldığım kıyafetlerde yatırım oldu. Düzgün kullandığımdan senelerce idare eder beni. Sizede örnek olsun.
Ben de acccccayip stokcuyum. Tek yasıyorum ama ülke de kıtlık olussa 1 sene evden cıkmadan yasarım. Elimde değil ama yani sdjdjdkdksk. Deterjan,makarna,bakliyat vsvs
Ben aynen bu şekil yapıyorum konu sahibi İnan sepet 1 ayda 20 defa doldu boşaldıAlmak istediğiniz şeyleri sepete ekleyin ve toplam tutarı görünce, sepeti boşaltıp hayatınıza devam edeceğinize eminim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?