Tüketim çılgınlığı, her şeyi alma isteği

Tvlere baktık 15.000 falan. Patlayan tvye su an benim bile içim acıdı
Ben de kayak tatili istiyorum, virüs var ama gidilir mi bilemiyorum karların arasında tepinmek istiyorum

Aynen dis macunu. Mesela sensodyne kullanıyorum. Geçen sene diş hekimleri haftasında 10 paket almıstım. Bir sene kullandım gecen bitti, indirimden 3 paket aldım. Dis hekimleri haftasını bekliyorum. 20 paket alıcam artık 2 kisiyiz shdjdjdj. Tuvalet kagıdı da mesela sevmediğim misafire 2 katlı ama sert, kendime 4 katlı yumuşak,burnum icin 3 katlı yumusak olarak ayırıyorum

mesajı okuduğumdan beri gülüyorum.

ay ne deliyiz
Bazen sırf 101 e falan bilerek giriyorum 10 tl ve üzeri kampanyasından yararlanmak için alışveriş yapıyorum
Eşim diyor ki hayatımda seninle olduğum kadar hiç diş fırçalamadım
Kahkaha attım sayende sağ ol valla

Şokta kasa arkası ürünler var. Tavsiye ederim mesela bulasık makinem yok su an kendi evimdeyim ama indirimde diye stokladım evlenince kullanırız diye. 15 paket bulasık mak kapsülüm var
Bide şöyle gercekten stokculukta ciddi bir gelir istiyor, yani paran yoksa stokta yapamıyorsun gizli zenginler olabiliriz biz

Hahahahahahaa bu iyiyidi yaaaa
Gecen evime kaynanam geldi, esimle ayrı sehirlerdeyiz ortak eve gecmemize 4 ay falan var neyse esim 2 katlı olandan vermis gördüm yok anne o değil sana 4 katlıyı ayırmıstım dedim cok pisman bakıyordu gözlerime.

Ben pusuya yattım black friday bekliyorum. Baya Bütçe ayırdım onlar ceylan ben aslan hadi bakalım güle güle kullan bu arada darısı basıma
Hahah hadi bakalım tıklamana kuvvet tükenmeden al inşallah :)) saolasın canım insan içine çıkıyoruz sonuçta elimizden geldiğince iyi giyinmek iyidir.

Krize soktun beni ya okumadan atlayacağım mesajlarını.
Tavsiye ederim valla ciddiyim hem gıcıksın hem totosunu silerken canı acıyo biliyorsun ben bi işeyim diyince yüz de oluşan tabi canım rahat rahat s.ç bakışınla kahveni yudumlamak cok keyifli

Sen beni de geçmişsin
Makine yokken deterjan almak cidden olay
Elde tutsak parayı zengin olabiliriz ama tutamıyoruz

Acilen sosyal medyayı bırakın. İnfluencerlardan özenip müsriflik yapıyorsunuz.

Benim geçmedi bir de çocuk eklendi üstüne,eve sığamaz olduk.aynen çalışınca başladı benimde.evlenirken kolilerce eşya,ayakkabı,çizme taşıdım..ailem De karışmayınca ipin ucunu kaçırdım,kayınvalidem ayakkabılarımı görüp şoka girmişti dediğim gibi bende geçmedi..kızımın küçülenleriyle 6-7 çocuk rahat büyümüştür.çok olunca eskimiyorda haliyle

Ben de acccccayip stokcuyum. Tek yasıyorum ama ülke de kıtlık olussa 1 sene evden cıkmadan yasarım. Elimde değil ama yani sdjdjdkdksk. Deterjan,makarna,bakliyat vsvs

Ya stokçu görmüşken sorayım. Bakliyatlar falan bozulmuyor mu? Ne bileyim kelebek falan oluyor benim dolaplarda. Ki koyduğum yer gayet serin.

Bir kilodan fazla pirinç, bulgur alsam bitene kadar kokusu değişiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…