Tükürdüğünü yalayanlar hakkında =D

28yagmur

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2011
101
0
46
Bursa
Çok merak ettiğim bir konu bu asla olmaz ayrılalım,sevmiyorum,nefret ediyorum senden dedikten sonra tükürdüğünü yalayıp geri dönmek isteyen oldumu hayatınızda ? :26: ayrılmak isterken ve dönmek isterken söylediği söz neydi :26: ? ne kadar çok sevseniz bile son sözün ne olması lazım ki içini acıtsın ? :47:

yorumlarımızı paylaşalım bayanlara yardımcı olalım :29:

Son düzenleme:
Böyle birşey çok şükür yaşamadım...

Ama büyük konuşmayacak insan oğlu tutsa ağzını sonra da tükürdüğünü yalamaz ...

Berbat birşeydir o durum .. Allah düşürmesin :50:

27 yaşındayım..bu yaşıma kadar tükürdüğümü yalamamıştım.. hep karşımdaki döndü geldi,ben reddettim.. aşkından yataklara düşsemde hiç bi erkeğin peşinden koşmadım,koşmam da diyordum.. ben bitirdim ,yine bn gittim.. hala kendime inanamıyorum :26: ama emin olun böyle gelgitler yaşnılan ilişkiden hayır gelmiyor...gelmedi de..

27 yaşındayım..bu yaşıma kadar tükürdüğümü yalamamıştım.. hep karşımdaki döndü geldi,ben reddettim.. aşkından yataklara düşsemde hiç bi erkeğin peşinden koşmadım,koşmam da diyordum.. ben bitirdim ,yine bn gittim.. hala kendime inanamıyorum :26: ama emin olun böyle gelgitler yaşnılan ilişkiden hayır gelmiyor...gelmedi de..

herkesin yapısı farklı hepimizde insanız genelde hepimizde vardır hevesle aldığımız eşyayı kenara atıp bozulduğundada üzülmek :26: çok merak ettiğimden açtım bu konuyu onca şey yaşanıyor umutlar hayaller sonra birgün geliyor bitti diyor karşı taraf soğudum sevmiyorum falan. Acaba onca yaşanmışlığı unutuyorlar mı ? Tükürdüklerini yalayıp seviyorum affet diye geliyorlar mı ? Başınıza böyle durum geldimi hiç bayanlar ? :26:

herkesin hayatında oluyodur sanırım benim hayatımda da oldu ama terkedenler onlar sonra geri gelenler onlar ne arayıp gidiyolar bulamayıp geri geliyolar anlamıyorum eskik gördükleri bişi varsa neden tekrar dönüyolar gitiysen git gelme bidaha bizim zayıflığımızı biliyor onlarda onlar gibi ayran gönülü değiliz sevince gerçekten seviyoruz ve acısınıda çokçekiyoruz ama geri dönüşlerinde aynı sevgiyi heycanı ve güveni yakalayamıyoruz bu seferde her iki taraf içinde yürümüyo ilşki aslında geldiklerinde dönmek hata ama eksik kalan bişeyler oluyor ve bu bizi onlardan kopmamıza izin vermiyo ve geri dönüyoruz kabul ediyoruz ama her seferinde kendimize zarar veriyoruz bence :5:

Çok merak ettiğim bir konu bu asla olmaz ayrılalım,sevmiyorum,nefret ediyorum senden dedikten sonra tükürdüğünü yalayıp geri dönmek isteyen oldumu hayatınızda ? :26: ayrılmak isterken ve dönmek isterken söylediği söz neydi :26: ? ne kadar çok sevseniz bile son sözün ne olması lazım ki içini acıtsın ? :47:

yorumlarımızı paylaşalım bayanlara yardımcı olalım :29:

hepimiz insanız fevri davranıp sonra pişman olabiliyoruz (şu an ben bu durumdayım) tükürdüğünü yalamak olarak kabul ederdim bende bağırıp çağırıp dönmeleri ama bir arkadaşım "eğer böyle devam edersen tükürüğün ve sen bir ömrü tüketirsiniz" dedi.
herşey bizler için, gurur kaybettirmemeli sevgiyi...

Ayrılıyolar sıkıldım bu ilikşi monotonlaştı bilmem ne umduklarını bulamayınca da ben sana haksızlık yaptım, seni özledim, o dönem kafam karışıktı sorunlarım vardı die bişiler sçmalıylr işte. Ben de şey demiştim, Şu anda mutlu giden bi ilişkim var, sen beni terk etmeseydn hala senle beraber olacaktım şu anki sevgilimi tanıyamıyacaktım çok sağol dedimç adam sustu:D

Bu zamana kadar öyle bi durum yaşamadım, bu zamandan sonra da yaşamam inşallah diye umuyorum, asla tükürdüğümü yalamam.

Tükürükten tükürüğe fark var şimdi :)
Sürekli tükürdüğünü yalamak , seni "ne istediğini bilmeyen" biri konumuna getirebileceği gibi.
Bazen tükürdüğünü yalamak seni "haklı" yapabilir. Duruma göre değişir yani.
Ama bir ilişkiyi bitirip sonra onun peşinde deli divane olmak, karşı tarafı şımartır. O tükürükler haklıysanız yalanmamalı :14:

ben yaladım, hem de öyle bir yaladım ki, hem de iki kez tabi farklı insanlarla.

şuna inandım, büyük konuştuğum zaman kesin o başıma geliyor, bir insan "ayrılırsam yavlarmam" dediğinin ertesi günü terkedilip sonra yalvarır mı? yalvar yakar oldum ne yalan söyliyim:1:

birincisinde uzuuuun süre aşk acısı çektim, ikincisinde iyi ki de yalamışım diyorum, sevgilimin kıymetini bir kez daha anladım. her yalama iyilik getirmiyor ama hepsi de kötü bitmiyormuş bunu da öğrendim:30:

düşündümde şimdi acaba ben tükürdüğümü yaladım mı diye ama hiç aklıma gelmedi

ama seni sevmiyorm bidaha seni ararsam en adiyim diyipte sonra geri dönenler oldu :9::9: tabi o saatten sonra ben kabul etmedim orası ayrı :9:

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben hiç tükürdüğümü yalamadım ama şimdiki sevgilim yazın ayrıldığımızda bi daha sana asla geri dönmem demişti ama döndü ve şuanda çok pişman o dediğinden dolayı :)

Back
X