Tüm arkadaşlarım kendi aileleriyle birlikte, ne yapmalıyım bilmiyorum?

Çocuklu olanları hadi bi derece anlarım ama diğer evli çiftler 7-24 koala gibi takılınca,sabah akşam Kociş Kociş diye Adamın peşinde dolaşıp kendi arkadaşlarıyla buluşmayınca ,kocasının dışarı çıkmasına da izin vermeyince o Kocişleri bıktırıyorlar haberleri yok

Tam da ekşi de "eşi memlekete gitmiş erkek mutluluğu" başlığını görmüşken karşıma çıktı o yorum,sıkılacak diye düşündükleri adamlar oh be diyebiliyor

Evli olup bahaneleri olan da, olmayan da arkadaşım var. Eskiden ben de üzülüyordum açıkçası. Her fırsatta buluşup görüştüğünüz arkadaşınız evlendikten sonra negatif anlamda değişince, biraz bocalıyorsunuz.

Çalıştığım yerde ciddi anlamda kötü bir durum oldu. Bu evlenen ve bahaneleri olan arkadaşlarım aramadı tabi. Ama bu sefer üzülmedim artık, bu olan olay bardağı taşıran son damla oldu. Ben bu insanların her işine koştum yardımcı oldum dinledim. Aynı özeni onların da göstermesini beklerdim. Olmadı. Onlara da söyledim. Böyle arkadaşlık olmaz diye.

Şimdi artık umurumda değiller. Konuşuyorsak eskisi gibi samimi değilim. Benim derdimi önemsemedikleri için onların dertleri de Bi kulağımdan girip diğerinden çıkıyor.

Sevilen değer verilen arkadaşa mutlaka zaman bulunuyor. Benim bir arkadaşım var böyle uzakta da olsak her fırsatta bulusuruz. Çocugum 7 aylıkken 3 saat mesafedeki düğününe gitmiştim başkası için yapmam mesela. Siz de o arkadaşınız için değerli olsaydınız mutlaka fırsat bulurdu arkadaşları değiştirmenin zamanı gelmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…