Tüm Bankalardan Nefret Ediyorum! Bilgisi olan yardım istiyorum ?

balbocegi35

Ayı balı bol bulunca orasına burasına sürermiş :)
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2013
12.321
8.579
448
hukuk
Hatunlar 28Nisan a kadar hesaplarınızı kapatın 28Nisandan sonra hesap işletim ücreti alınacak denildi hatta işletim ücretini ödemediğin takdirde kırmızı kalem bile yiyebilirmişsin.
Geleyim asıl derdime , zaten bankalarla başım belada bulaştım bir kere kurtulamıyorum.
Xbankaya gittim, sizin şubeniz şu yerde dedi oradan kapatacaklar dedi, bende araştırdım bu konuyu Xbankanın herhangi bir şubesinden dilekçe verilip kapatılıyormuş bunu bayana söyledim, evet ama biz kapatmıyoruz diyip bozuldu. Çünkü beni başından atmaya çalışıyordu dilekçeyi doldurdum imzan tutmuyor dedi , inkar ettim nasıl olur kaç yıllık imzam dedim kadın ısrarla hayır kapatılmaz dedi ya kendi şubene git yada noter onaylı imza sirküsüyle gel dedi:104:. İmza sirkü bedeli netten baktığımı söylüyorum 110tl gibi bir bedel. Bankacı arkadaşlardan bilgi almak istiyorum kimlik,hesap cüzdanı, hesap kartı ile giden müşteriyi imza tutmuyor diyip gönderilir mi ? yada aynı şeyi yaşayan oldu mu? :44:

Sabahtan beri bankayla uğraşmaktan kahvaltı yapmadığımı unutmuşum sinirimden acıkmadım bilee. Orda ki kadına aynen şunu yapmak isterdimmm ahh ahh ...

Evet cnm imza tutmama sorunu var .Bankaya hesap açarken hangi imzayı atmışsan aynı imzayı kullanmak zorundasın eğer imzanı değiştirmişsen noterden değiştiğine dair belge getirmen gerekli ama insiyatifleriyle sana eski imzanı gösterip aynısını atmanı isteyebilirler

Yok canım değiştirmedim belki bi iki yeri her attığımda farklı olabilir ama karalama gibi yapıyorum üstünü çizgiler aynı düzlükte tutmayabilir ama kadın uğraşmak istemedi dilekçe verilerek kapatılcağını söylemeden bana kendi şubene git dior. Geçen gün erkek arkadaşıma da banka öyle demiş o zaman bilmiyorduk itiraz edemedik

açıkcası portföy temsilcisi arkadaş yapılabilcek tüm gıcıklığı yapmış
ya başı çok yoğundu yada bir zıtlasmanız oldu bilmeiyorum
normalde isteyen istediği şubeden hesabını kapatır
imza tutmuyor olayı da safsata mutlaka çok ayrıntıya dikkat etmiştir
zorluk çıkarmak için elinden geleni yapmış
keşke şu cevabı verseydin
-şubem kars olsa bana karsa git diyebilcekmisin ?_
neyse üzüldüm yaşananlar için
ama yinede genele mal etme
bu arada
hesap işletim ücretleri hakkında
özel bankalar alıyor
ama devlet bankaları hareketsiz hesaplardan ücret kesmiyor
kapatmakta yarar var yinede
ve şu konuda da haklısın
sana yansıtılan bir hesap işletim ücreti olur ve bu hesabının avans limitinden tahsil edilmek sureti ile boröçlandırılırsan ödemediğin zaman 90 günde takip yersin ve sicilin bozulur
ama bunun olabilmesi için hesabının birde ek limit nakit limit avans limiti elma limit kredi mevduat hesabı... vb isimler altında limitlendirilmiş olması lazım
eğer bu limit yoksa paran da yoksa ücret yansıtılmaz

ben tam ffarklı birşey diyeyim benimde eski maaş kartlarım var. illa gidip mi kapatılıyor. telefon bankacılığından kredi kartı kapatmışlığım var da benim. ayın 28de pazartesiymiş ya.. napcam şimdi

malesef canım gitmen şart

Hangi banka bilmiyorum ama ben az önce kapatmam gereken bir hesabı telefon yolu ile kapattım. :) bir arayın derim şimdi kontrol için yeniden arayacağım

Son düzenleme:
DAHA şimdi deniz banktan geldim. yaşadığım şehrin bir ilçesinde maaş hesabım vardı. ben başka bir ilçedeyim ve 2 ilçe arası rahat 3 saat sürer :) ama buradaki şube dilekçe imzalattı ve oraya göndericez dedi. en geç salı kapanmış olur dedi. salı akşam müşteri hizmetleri aracılığıyla kontrol ederim artık :)

benim de uzun süredir aktif olmayan bi hesabım vardı aslına bakarsanız kapattırmıştım ama iki ay önce mesaj geldi. 30 marta kadar kapattırmazsanız hesap işletim ücreti yansıtılacak diye.ve ayrıca şubelerden internetten ya da telefondan kapatılabilir yazıyordu. mevla ne kadardı şuan hatırlamıyorum ama ben de bankayı aradım. kapatamayız slak imza vermeniz gerek dediler. internet şubeciliğini denedim o da uyarı verdi şubelerden diye. en son müşteri hizmetlerini aradım ve uzunnnn bekleyişlerden sonra birine bağlanıp kapattırdım hesabı. Cumanın selanın vakti ama küfür ediyorum yinede. bildiğin sömürüyorlar ben şükür ki kurtuldum.

Evet telden hesabınızı kapatmak için şu tuşa diye yönlendiriyor bazı bankalar.

Benim en az üç hesabım var, pzt gidip kApatayım, bir de hesap numarası felan istiyorlar mı, tc yeterli mi?

Evet çok yoğundu herkes hesabını kapattırmaya gelmiş ve sabahın ilk saatleri saat 10a doğru daha da bi kalabalık oldu ve 1saatte anca sıra bana geldi.
Hesap kapatmaktan bıkmış olmalılar ki bayanın biri hesap mı kapatıyon diyip diğer arkadaşına gülüyordu . Kadın şubenize gidin diyince bende dilekçeyle istediğimiz şubeden kapatabiliyoruz diyince orada ki bayan yüzü asıldı ve zıtlaştı ısrarla yapmamak için. Arkadaşımın bankacı arkadaşı daha bize yazılı bir belge gelmedi gelseydi aramaya başlardık ücret kesimi yapıcaz diye demiş acele etmeyin biraz daha vakti var demiş. Duyuruyu da kimseyi aramamak için yapmışlar herkes gelip kendi kapatıcak diye biz arasak gelmezlerdi demiş

Hangi banka bilmiyorum ama ben az önce kapatmam gereken bir hesabı telefon yolu ile kapattım. :) bir arayın derim şimdi kontrol için yeniden arayacağım

Ciddi misin süpermiş . Benim y ile başlayan bankada eğer o bankaysa bende arayayım.

Çok sevindim canım senin adına . Bende deneyim biii
Gerçekten bankalarla uğraşmak çok zor. Beni günde 10kez arıyorlar cumartesi de dahil hemde allahtan telefonda numara engelleme var yoksa kafayı yedirtirler

Y...Kredi bankasına telefonla kapattıran oldu mu peki?
Varsa çok hayra geçecekk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…