- 19 Kasım 2013
- 18.857
- 34.035
- 798
- Konu Sahibi balbocegi35
-
Bence sizinle zitlasmiş görevli. 3 bankadada hesabım vardı birini telefonla, diğer ikisinide hesabin olmadığı subeden kapattım dilekçe vermek suretiyle. Ben sizin yerinizde olsam banka müdürüne kadar götürürüm çünkü başta size burdan olmaz demis sonrada bozulup imza konusunu gundeme getirmis.Hatunlar 28Nisan a kadar hesaplarınızı kapatın 28Nisandan sonra hesap işletim ücreti alınacak denildi hatta işletim ücretini ödemediğin takdirde kırmızı kalem bile yiyebilirmişsin.
Geleyim asıl derdime , zaten bankalarla başım belada bulaştım bir kere kurtulamıyorum.
Xbankaya gittim, sizin şubeniz şu yerde dedi oradan kapatacaklar dedi, bende araştırdım bu konuyu Xbankanın herhangi bir şubesinden dilekçe verilip kapatılıyormuş bunu bayana söyledim, evet ama biz kapatmıyoruz diyip bozuldu. Çünkü beni başından atmaya çalışıyordudilekçeyi doldurdum imzan tutmuyor dedi , inkar ettim nasıl olur kaç yıllık imzam dedim kadın ısrarla hayır kapatılmaz dedi ya kendi şubene git yada noter onaylı imza sirküsüyle gel dedi:104:. İmza sirkü bedeli netten baktığımı söylüyorum 110tl gibi bir bedel. Bankacı arkadaşlardan bilgi almak istiyorum kimlik,hesap cüzdanı, hesap kartı ile giden müşteriyi imza tutmuyor diyip gönderilir mi ? yada aynı şeyi yaşayan oldu mu? :44:
Çok sevindim canım senin adına . Bende deneyim biii
Gerçekten bankalarla uğraşmak çok zor. Beni günde 10kez arıyorlar cumartesi de dahil hemde allahtan telefonda numara engelleme var yoksa kafayı yedirtirler
Bence sizinle zitlasmiş görevli. 3 bankadada hesabım vardı birini telefonla, diğer ikisinide hesabin olmadığı subeden kapattım dilekçe vermek suretiyle. Ben sizin yerinizde olsam banka müdürüne kadar götürürüm çünkü başta size burdan olmaz demis sonrada bozulup imza konusunu gundeme getirmis.
Hatunlar 28Nisan a kadar hesaplarınızı kapatın 28Nisandan sonra hesap işletim ücreti alınacak denildi hatta işletim ücretini ödemediğin takdirde kırmızı kalem bile yiyebilirmişsin.
Geleyim asıl derdime , zaten bankalarla başım belada bulaştım bir kere kurtulamıyorum.
Xbankaya gittim, sizin şubeniz şu yerde dedi oradan kapatacaklar dedi, bende araştırdım bu konuyu Xbankanın herhangi bir şubesinden dilekçe verilip kapatılıyormuş bunu bayana söyledim, evet ama biz kapatmıyoruz diyip bozuldu. Çünkü beni başından atmaya çalışıyordudilekçeyi doldurdum imzan tutmuyor dedi , inkar ettim nasıl olur kaç yıllık imzam dedim kadın ısrarla hayır kapatılmaz dedi ya kendi şubene git yada noter onaylı imza sirküsüyle gel dedi:104:. İmza sirkü bedeli netten baktığımı söylüyorum 110tl gibi bir bedel. Bankacı arkadaşlardan bilgi almak istiyorum kimlik,hesap cüzdanı, hesap kartı ile giden müşteriyi imza tutmuyor diyip gönderilir mi ? yada aynı şeyi yaşayan oldu mu? :44:
sormaaa beni de arıyorlar da cvp vermiyorummüşteri hizmetleri çözüyor işi. yoksa tehdit et mahkemeye vericem de. ses kayıtları alıyorlar ya bu yüzden korkuyorlar. sen bilinçli biri olarak konuşursan eşşek gibi iptal edecekler. çünkü yasak bunları almak.
not: ayrıca bu tarz telefon görüşmelerinde yasal bekleme süresi 3 dk. fazla bekletirlerse bunun için de şikayet edicem de
Bankaların canı cehenneme böceğim. Sadece bankamatik kartı için x bankasıyla husumet yaşadım. Bi de gelmiş bankamatik kartı alınca öğrenciye kredi kartı şu kadar indirimli falan dedi. Aman istemez ben kendi şehrimde okuyorum sadece yemek için bankamatik kartı alıyorum dedim. Bulaşsam asla arınamam
Öyle niko ya aman allah kimseyi bulaştırmasın ! İllet gibi birşey erkek arkadaşımın o bankacı arkadşı neler anlatmışş ooooo bir duysanız o yüzden kart alacaklar oradaki tüm yeri okusun imza çaktırıyolar sana sürekli ama nereye nerelere höhööyttt
Aynen bankamatik kartı için bile sürüsüyle imza attım
Kredi kartı alınca zaten arınamıyorsun. İstemem yahu :26:
ben arınamıyorum niko ya İnşallah bu yaza kapatıcam öde öde bitiremedim borcu .
yok sigortası yok alışveriş faizi zırt pırt tey teyy liliilililiililiil:84:
Kullanılmayan hesaplardan ücret alınacak mı?
Türkiye Bankalar Birliği (TBB), bankaların kullanılmayan hesaplardan müşterinin onayı ve bilgisi olmaksızın ücret alamadığını bildirdi.
TBBden hareketsiz hesapların bilgilendirmesi hakkında yapılan duyuruda bazı basın organlarında 9 -10 Nisan 2014 tarihlerinde, "Kullanılmayan banka hesaplarına dikkat" başlıklı haberlerin yer aldığı kaydedilerek, haberlerde "Bankaların kullanılmayan mevduat hesaplarını kapatmayan müşterilerden hesap işletim ücreti alacağı, bu türlü hesapların 28 Nisan 2014 tarihine kadar kapatılması gerektiği belirtilmiştir" ifadesi kullanıldı.
Kamuoyunun daha doğru bilgilendirilmesi amacıyla yapılan duyuruda, "Bankalar, kullanılmayan hesaplardan müşterinin onayı ve bilgisi olmaksızın ücret alamamaktadırlar. Bankalar ile bireysel müşterileri arasında akdedilecek sözleşmelerin asgari unsurları, TBBnin 1 Eylül 2013 tarihinde yürürlüğe giren düzenlemesinde belirlenmiştir. Buna göre, 180 gün süreyle hareket görmeyen kredi kartları, vadesiz mevduat hesapları ve diğer bankacılık ürünleri hareketsiz hesap olarak tanımlamıştır.
Müşterilere bilgi verilmeksizin bu türlü hesaplardan ücret alınamayacağı hükme bağlamıştır" görüşüne yer verildi. Bankaların, müşterilerine hareketsiz hesaplara ilişkin yaptıkları bilgilendirmelerin bu düzenlemeden kaynaklanan ve 1 Eylül 2013 tarihinden bu yana yapılagelen bir uygulama olduğu anımsatılan duyuruda, şu uyarılarda bulunuldu: "Düzenleme, müşterilerin haberdar olmadıkları hesaplarından ücret alınmasını önlemeyi amaçlamaktadır. Bilgilendirme, hareket görmeyen hesaplardan ücret alınacağını değil, bu hesapların kapatılması halinde ücret alınmayacağı hususunda müşterilere bilgi vermeyi amaçlamaktadır. Uygulamaya ilişkin herhangi bir süre kısıtı yoktur. Müşterilerin, bankalardan aldıkları bilgilendirme içerikli mesajları dikkatli şekilde izlemeleri ve değerlendirmelerinde yarar görülmektedir."
http://www.habergazete.com/haber-detay/1/53358/Bankalarda-Kullanilmayan-Hesaplar-Son-2014-04-25.html
En başından bulaşmamak en iyisi. Sadece babamın kredi kartı var o yetiyor bize lazım olduğunda. Gerek yok genelde nakit alışveriş yapıyoruz zaten
Umarım durumu kurtarırsın böceğim :26:
Evet bunu bende okudum ama almasada sana o borcu bi güzel giydirio ödemediğin takdirde de senin sicilini bir güzel karalıyorlar. Bankalar takım elbiseli tefeci onlar her zaman bir çıkar yolunu buluyorlar. Aradık ulaşamadık telefon numaranız değişmiş vs. gibi şeyler uydururlar uğraş dur sonra bunlarla :99:
Aynen kuzum inşallah bakalım bi.
Sana bir de bişey sorucam benim nişanım olucak haziranda falan dışarda çekim istiyorum ama poz başı ücretler almış başını uçuo öyle yapıcaz zaten mecbur.
Bir de normal profesyonel makinadanda çekecek arkadaşlar içlerinden beğendiklerimi bilen birine photoshoplatmak istiyorum ama çok ince detaylar olarak değil. Sen biliyor musun canım ilk sen geldin aklıma ?
Öncesinde bildirim yapma zorunlulukları mevcut yalnız. Sizin gibi bende daha öğrenci iken açılmış Y .. bankası hesabımı kapatamadım. İmza silik vb bahaneler bulundu. Ancak mayıs ayında gidebileceğim şubeye. Hareketsiz hesapları kapatmak için önce kimlik örneği , sözleşmeler değiştiği için yeni sözleşme almaları gerekiyor.
Bakalım son durum ne olacak.
Böceğim, ben photoshopu bırakalı çok oldu :18::18::18:
Artık photoscape kullanıyorum. Ama onda da efekt veriliyor.
Shoptaki herşey yok belki ama efekt verebilirim.
Ne tarz şey istediğine de bağlı tabiki :26:
Pürüzsüz bir cilt efekti kafana göre takılırsın kuzumo gün bir gelsin konuşuruz tekrar aklıma gelmişken sorim bi dedim
Oyy benim için zevk tabiki yahuYapmak isterim ama benim becerim profesyonel olaya yeter mi bilemedim. Ama tabiki de isterim. Tekrardan konuşuruz bunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?