- 17 Ağustos 2013
- 16.949
- 4.097
- 448
- Konu Sahibi balbocegi35
-
Tamam canım teşekkür şimdiden
Market köşelerinde bile hesap açıp, kredi kartı dağıtıyorlar ama iş hesap akapatmaya gelince binbir bahane zorluk
Benimd var Y,K bankasında eski bir hesabım
Bakalım ne taklalar atacaklar kapatmayalım diye
Hatunlar 28Nisan a kadar hesaplarınızı kapatın 28Nisandan sonra hesap işletim ücreti alınacak denildi hatta işletim ücretini ödemediğin takdirde kırmızı kalem bile yiyebilirmişsin.
Geleyim asıl derdime , zaten bankalarla başım belada bulaştım bir kere kurtulamıyorum.
Xbankaya gittim, sizin şubeniz şu yerde dedi oradan kapatacaklar dedi, bende araştırdım bu konuyu Xbankanın herhangi bir şubesinden dilekçe verilip kapatılıyormuş bunu bayana söyledim, evet ama biz kapatmıyoruz diyip bozuldu. Çünkü beni başından atmaya çalışıyordudilekçeyi doldurdum imzan tutmuyor dedi , inkar ettim nasıl olur kaç yıllık imzam dedim kadın ısrarla hayır kapatılmaz dedi ya kendi şubene git yada noter onaylı imza sirküsüyle gel dedi:104:. İmza sirkü bedeli netten baktığımı söylüyorum 110tl gibi bir bedel. Bankacı arkadaşlardan bilgi almak istiyorum kimlik,hesap cüzdanı, hesap kartı ile giden müşteriyi imza tutmuyor diyip gönderilir mi ? yada aynı şeyi yaşayan oldu mu? :44:
Hatunlar 28Nisan a kadar hesaplarınızı kapatın 28Nisandan sonra hesap işletim ücreti alınacak denildi hatta işletim ücretini ödemediğin takdirde kırmızı kalem bile yiyebilirmişsin.
Geleyim asıl derdime , zaten bankalarla başım belada bulaştım bir kere kurtulamıyorum.
Xbankaya gittim, sizin şubeniz şu yerde dedi oradan kapatacaklar dedi, bende araştırdım bu konuyu Xbankanın herhangi bir şubesinden dilekçe verilip kapatılıyormuş bunu bayana söyledim, evet ama biz kapatmıyoruz diyip bozuldu. Çünkü beni başından atmaya çalışıyordudilekçeyi doldurdum imzan tutmuyor dedi , inkar ettim nasıl olur kaç yıllık imzam dedim kadın ısrarla hayır kapatılmaz dedi ya kendi şubene git yada noter onaylı imza sirküsüyle gel dedi:104:. İmza sirkü bedeli netten baktığımı söylüyorum 110tl gibi bir bedel. Bankacı arkadaşlardan bilgi almak istiyorum kimlik,hesap cüzdanı, hesap kartı ile giden müşteriyi imza tutmuyor diyip gönderilir mi ? yada aynı şeyi yaşayan oldu mu? :44:
Basnkalar ve bankacılar hakkında yazdıklarınız ne acı.Onlar bu ülkenin ekonomisinin bel kemiği.Her bankanın kendine göre prosedürü,uygulaması vardır.İmzanınz uymuyor demesi bile o bankanın ne kadar titiz davrandığını gösterir,günümüzdeki dolandırıcılıkları göz önünde bulundurursak.Amaç sizin hesap haklarınızı korumak.
Bankayla ilgili sorun yaşamış olabilirsin.Ama nefret ediyorum,tefeciler.....
Kredi çekerken ve kredi kartı alırken imzalatılan o bir sürü şeyde sözleşme şartları vardır.Herşey aöık ve net yazar.Ödemezsen kurallar budur diye.Herkes bi hevesle imzalar.Ama kredi kartlarını bilinçsizce kullanıp ödemeyince bankalar kötü olur.
İnsan iş kurarken,evlenirken,ev alırken,araba alırken ihtiyacı olan kısmı bankadan karşılar.Banka bilinçli öüşteriye birçok yatırım olanakları sağlar.Herkesin cebinde kredi kartı vardır herkes bilmem kaç ay taksit yapar,eskisi gibi kuyruklarda beklemez iki tık tıkla oturduğu yerden havale eft herşeyini yapar ama bankalar hep kötü.Kan emici.
benim farklı şehirlerden 5 bankadan hesabım vardı (tayinci olduğum için). bugün hepsini kapattırdım. sadece dilekçe yazıldı ve imzaladım. kimse zorluk çıkarmadı. keşke müdüre şikayet etseydin. çünkü sana gıcıklık yapmış. görevini yapmamış.aldığı maaş helal olur mu acaba?
ben de hesabımı kapattırmak için geçen hafta gittim. soyadım değişince imzamı da değiştirmiştim 3 sene önce. gişedeki kız bana imzanız tutmuyor dedi. eski imzamı hatırlamıyorum dedim. kız da o zaman kimse görmeden şuraya yapıyorum aynısını bakın dedi. normalde yasak dedi. o şekilde hatırlattı bana eski imzamı. ve hesabımı kapattırdım. hem de açmış olduğum şube değildi dilekçe yoluyla kapattırdım
Evet gıcıklık yaptığını biliyorum. Kabul etmezler bunu diyip dilekçemi yırttı belki benim şube iptal edecekti işte deli oldum kaç senelik imzam farklı diyip durduiçime kurt düştü aslında ya kendileri paraf gibi bişey ettıklarını nerden bilicem ? belki bnim imzam değil. Peşine düşücem ben bu işin bayanlar genelde daha bilmiş tavırlar içinde zorluk çıkartıo özellikle devlet dairelerinde ama bir erkeğe gidiyorsun onlar tık tık hallediyorlar .
tam anlamıyla şirretlik yapmışlar size. ben elazığdaki hesabımı niksardan kapattırdım ve bir form bir imzayla birkaç dakika bile sürmedi. tavsiyem hele özel bankaysa, şikayetvar.com a bir güzel derdinizi yazın.tutuşmuş gibi düşüyorlar peşinize. eşimin kullanmadığı hesabının işletim ücretinin faizlerini filan toplayıp borç çıkarmışlardı. 160 tl. şikayetvar.com a yazı yazdı. aman tanrım:))) 30 tl para yatırdık ve daha öncesinde şubenize gidip kapatırsınız ancak dedikleri hesabı telefondan kapattılar...
günaydınn. naptın canım hallettin mi banka işini? ya şu şikayetvar adlı siteye kredi kartı için alınan alışveriş faizi, bsmv bilme ne gibi ücretleri söylesek acaba işe yarar mı? benden de 60 tl almışlar ve çok kızgınım
ya kızlar ben anlamadım benim bankamatik kartım var iki ayrı bankadan kullanmıyorum..onları kapaymam gerekir mi yoksa kredi kartı için mi geçerli bu kural:26:
Bankamatik canım hesabın olanı kullanmıyorsan kapatman gerek yoksa senelik ücret alıcaklar.devlet açık olan hesaplardan vergi alıdğı için şimdi bankaların yolunu açmış bizden kesecekler kullanmıyorsan sana da ulaşmazlarsa yada ulaşamazlarsa o borç orda kalıck işlem başlatılacak siciline yansıyacak gün gelip kredi almak istersen karşına çıkacak
Evet gıcıklık yaptığını biliyorum. Kabul etmezler bunu diyip dilekçemi yırttı belki benim şube iptal edecekti işte deli oldum kaç senelik imzam farklı diyip durduiçime kurt düştü aslında ya kendileri paraf gibi bişey ettıklarını nerden bilicem ? belki bnim imzam değil. Peşine düşücem ben bu işin bayanlar genelde daha bilmiş tavırlar içinde zorluk çıkartıo özellikle devlet dairelerinde ama bir erkeğe gidiyorsun onlar tık tık hallediyorlar .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?