• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüm bebek isteyenlere duyurulur harika bir dr. tavsiyesi ve indirim imkanı!

kızlar raporum çıktı sayılır salı günü arıycaklar ama dr tamam artık çıktı dedi ama raporu aralık ayında kullanabilicekmişim aslında benim içinde iiyi oldu ozamana kadar kendimide hazırlıycam biraz daha kilo vericem bakalım .
inşallah tedaviye başlayan herkesden güzel haber gelir tabiki sonra bizdende çünkü biz ablamla aynı durumdayız erkek infertilesi için rapor çıkartıyoruz benimki tamam ablamında 4 kasımda belli olucak..
herkese bol bol şanslar..

kızlar raporum çıktı sayılır salı günü arıycaklar ama dr tamam artık çıktı dedi ama raporu aralık ayında kullanabilicekmişim aslında benim içinde iiyi oldu ozamana kadar kendimide hazırlıycam biraz daha kilo vericem bakalım .
inşallah tedaviye başlayan herkesden güzel haber gelir tabiki sonra bizdende çünkü biz ablamla aynı durumdayız erkek infertilesi için rapor çıkartıyoruz benimki tamam ablamında 4 kasımda belli olucak..

hayırlısı olsn cnm guzel hberlerını alırız ınsallh..

gözünaydın burcu..
nerede karar verdin canım ivi de misin erdal beyle?
hadi bakalım aralıka bomba gibi başla inş.:emir_bebek:

ewet bakalm ne dıcek ama bnce hemen baslayamıcam cunku kılo wermm lazm bıde tıroıt :) ne cıkcak bakalm ay yarında bı bıtseydı hayırlısıyla sabahlar olmuyo :)

hımm sen yine umutsuzluğa kapılma ama her şeye de hazırlıklı ol tabi canım.
biter biter zaman akıyoo çabuçak olumunekankayizsmile

gözünaydın burcu..
nerede karar verdin canım ivi de misin erdal beyle?
hadi bakalım aralıka bomba gibi başla inş.:emir_bebek:

sağol müjdeci inşallh.ya inanırmısın hala tam kararımı veremedim bide şu tek emriyo olayı beni çok düşündürüyo benim ikinci denemem ama yaşımdan dolayı tek konucakmış off yani.

kızlar hepınıze merhaba.. mujdecii, hepımıze umut oldun sen canım.. ben once sana yardımcı olan kişiyi, feray hn.ı aradım. feray hn. bana randevumu verdı.. bende gıdıyorum emre beyle gorusmeye.. dualarınızı beklıyorum, inanılmaz heyecanlıyım kızlar...

kızlar hepınıze merhaba.. mujdecii, hepımıze umut oldun sen canım.. ben once sana yardımcı olan kişiyi, feray hn.ı aradım. feray hn. bana randevumu verdı.. bende gıdıyorum emre beyle gorusmeye.. dualarınızı beklıyorum, inanılmaz heyecanlıyım kızlar...

hayırlısı olsn cnm ne zman gıdıosn ılk denemen mı bu?

sağol müjdeci inşallh.ya inanırmısın hala tam kararımı veremedim bide şu tek emriyo olayı beni çok düşündürüyo benim ikinci denemem ama yaşımdan dolayı tek konucakmış off yani.

ya canım benım bence tek embrıyo durumunu kafana hıc takma. emre beyle gorustugum donemde emre bey ve ekıbı son ıkı yıldır zaten hep iki embrıyo koyuyorlarmıs oyuzden tek embrıyo durumu emre beyler acısından bır problem olmamıs. hastalarınada bunu hep anlatıyormus. oyuzden rahat ol...

canım ne mutlu yardımcı olabildiysem hadi bakalım inş. her şey yolunda gider.

yalnız bir de şunu söylemek istiyorum burdaki arkadaşlara.benim bu sayfayı açma sebebim ivi emre bey ile tedaviye başlamayı düşününlere orda bulunan arkadaşım sayesnde fiyat vs. konusunda yardımcı olabilmekti bu yüzden sizlerin onla bağlantı kurmasını sağlamaya çalıştım ama bazı arkadaşlar onunla tel.de görüşmeden ondn randevu almadan ivi ile görüşmeye gittiğinde arkadaşıma gidip bize yardımcı olabilir misin demişler bu şekilde yardımcı olamaz . çünkü o sizi önceden tanıdığı şeklinde ordakilere yansıtıyor. bundan sonra gidecek arkadaşların bilgisi olsun kızcağız zor durumda kalmasın. :uhm:

Merhaba bugün emre beyle görüşmemizde uzun protokol döndü kısa protokole adetin 23 günü estrofem diye bi ilaca başlamamı ve bunu adet olana kadar kullanmamı adetin 3 günü kontrole gitmemi söyledi.Böyle işte

Birde transfer öncesi eşimden ve benden birtakım testler istediler antı HIV- HBsAg-antıHBS vs..
siz bunları nerde yaptırdınız.Bahçelievlerde oturuyorum yardımcı olursanız sevinirim.

Birde transfer öncesi eşimden ve benden birtakım testler istediler antı HIV- HBsAg-antıHBS vs..
siz bunları nerde yaptırdınız.Bahçelievlerde oturuyorum yardımcı olursanız sevinirim.

canım aynı testleri hem eşimden hem benden istedi.biz kamuda çalıstığımız için devlet hast.yaptırdık özelde 184 istediler sadece benim testlerden devlette para vermedik.(intaniye doktorundan alıyorsun)
kızlar benim bir sorunum var.emre beyden çok memnunum aşırı güven verici birisi feray hanım öyle sedef hanım öyle ama şu rapor işi çok canımı sıktı.bana rapor geçmiyor dediler.başka arkadaşlara geçiyor.açıkçası bu durum beni hayal kırıklığına uğrattı.sitelerine girdim orda da rapor geçerli demişler.şimdi bu rapor geçiyor mu geçmiyor mu...canım sıkıldı bu konuda o yüzden bahsedeyim dedim fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim.sizce ne yapmalıyım:nazar:

sllm kızlar!!bugün gittim doktora.dedıgım gbı tsh ta problem wr sonra baska hastahaneye gttım tbı tedawı ıcın bakalım kan testı falan werdm pazartesı cıkıcak sonuclar.o zman ılac tedawısıne baslıcam durum duzeldıgınde ıse tup bebk tedawısıne!!ılacla gecebılıyomus hayırlısı ınsallh dıorm demekkı daha zamanım wr tedavı ıcın..kndınıze ıyı bakın canlarım optum :)olumunekankayizsmileopuyorumnanaktan recduy hayırlısıyla surecı tamamlarsın ınsallh...

canım aynı testleri hem eşimden hem benden istedi.biz kamuda çalıstığımız için devlet hast.yaptırdık özelde 184 istediler sadece benim testlerden devlette para vermedik.(intaniye doktorundan alıyorsun)
kızlar benim bir sorunum var.emre beyden çok memnunum aşırı güven verici birisi feray hanım öyle sedef hanım öyle ama şu rapor işi çok canımı sıktı.bana rapor geçmiyor dediler.başka arkadaşlara geçiyor.açıkçası bu durum beni hayal kırıklığına uğrattı.sitelerine girdim orda da rapor geçerli demişler.şimdi bu rapor geçiyor mu geçmiyor mu...canım sıkıldı bu konuda o yüzden bahsedeyim dedim fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim.sizce ne yapmalıyım:nazar

canım merhaba.. bende emre bey ıle gorusmeye gıttım. bu arada sgk olayını gorustum. bana guzel bır sekılde ızah edıldı.. zaten hasta devlet bunyesınde tup bebek raporu cıkartacaksa nelerın yapılması gerektıgını bastan sona anlatıyorlar.

SGK kapsamında tüp bebek tedavisi

SGK’dan kimler yararlanabilir?
(1) Evli olmakla birlikte eşlerden her ikisinin evlat edinilmiş çocukları hariç soybağı kurulmuş sağ çocuğunun olmaması (birden fazla yapılan evliliklerde de çiftlerden her ikisinin sağ çocuk sahibi olmaması) koşuluyla; genel sağlık sigortalısı kadın ise kendisine, erkek ise bakmakla yükümlü olduğu karısına, en fazla iki deneme (siklus) ile sınırlı olmak uzere uygulanan IVF tedavilerine ilişkin giderler, aşağıda belirtilen şartların birlikte gerçekleşmesi halinde kurumca karşılanır.

a)Yapılan tıbbi tedavileri sonrasında normal tıbbi yöntemlerle çocuk sahibi olmadığının ve ancak yardımcı üreme yöntemi ile çocuk sahibi olabileceğine dair sağlık kurulu raporu düzenlenmiş olması,

b) 23 yaşını doldurmuş, 40 yaşından gün almamış olması,

c) Uygulamanın yapıldığı merkezin Kurum ile sözleşmesi olması,

ç) En az beş yıldır genel sağlık sigortalısı veya bakmakla yükümlü olunan kişi olup, 900 gün genel sağlık sigortası prim gün sayısının olması,

d) Son üç yıl içinde diğer tedavi yöntemlerinden sonuç alınamamış olduğunun Kurumla sözleşmeli sağlık hizmeti sunucusu sağlık kurulları tarafından belgelenmesi.

(2) Tüp Bebek tedavisine başlanan kadının deneme öncesi 40 yaşından gün almış olması durumunda, tedavisine ait bedeller, tedaviye daha önce başlanmış olsa dahi Kurumca karşılanmaz

Örnek; 08 Mart 1985 doğumlu kadının, IVF tedavisi giderlerinin karşılanabilmesi için; 08 Mart 2008 tarihinden sonra, 08 Mart 2024 tarihinden önce tedavinin yapılmış olması gerekir.

(3) Kuruma devredilen sosyal güvenlik kurumlarınca daha önce ödenen tüp bebek tedavileri, işlem adetlerinin hesaplanmalarında dikkate alınır.

(4) Tüp Bebek tedavi bedellerinin ödenebilmesi için tedavi uygulanacak kadında gebeliğin sürdürülmesine engel olabilecek sistemik hastalık bulunmadığının sağlık kurulu raporu ile belgelenmesi gerekmektedir.

Tedavi öncesi Sağlık Kurulu Raporu alınmalıdır.

Sağlık Kurulu Raporu nasıl alınır?

(1) Tüp bebek tedavisi için gerekli sağlık kurulu raporu; bünyesinde kadın hastalıkları ve doğum kliniği ile üroloji kliniği (bünyesinde üroloji kliniği bulunmayan ancak üroloji uzman hekiminin konsültan olarak görev yaptığı, eğitim verilen kadın-doğum hastaneleri dahil) bulunan üçüncü basamak sağlık kurumlarında iki kadın hastalıkları ve doğum uzman hekimi ve bir üroloji uzman hekiminin katılım ile oluşturulan sağlık kurulları tarafından düzenlenecektir.

yani ben bu sureci beklemeyı ne ısterdım nede kaybedecek zamanım var... :olmaz:

Back
X