Tüm bebek isteyenlere duyurulur harika bir dr. tavsiyesi ve indirim imkanı!

çok tesekkür ederim cvp için.arastırmaktan çatlama noktasına geldim.en sonunda iviye karar kıldım da.umarı hepimiz için hayırlısı olur...

kusura bakma şimdi gördüm yazını. evet benim de azosperm teşhisiydi canım mikrotese ameliyatı oldu eşim. hamileyim şuan canım hayırlısıyla doğumu bekliyorum. ivi de karar kılman iyi olmuş inş. istediğin sonuca ulaşırsın. özelden attığım mesaja bakarsın . yardımcı olmak isterim. olumunekankayizsmile

sana ozelden yazamadm ama cvp yazdm ınss gorursn

gördüm canım biran önce 50mesajı tamamlaaa

insallh cnm cok saol sımdı gordm bnde msjını ben aslında snn msn adresını ıstemıstım ama onunkınıde eklıcem yardımların ıcın cok saol en kısa zamnda arıcam arkadasını :ecrin_bebek:

Son düzenleme:
gördüm canım biran önce 50mesajı tamamlaaa

daha ynı uye oldm 10 bıle olmadı msjlarım ınsallh tmmlrım bıran once ıvı aklıma cok yattı en kısa zamnda ferayı arayıp gorusme ıcın gtmeyı dusunuyorm ınsallh herkes ıcın hayırlı sonuclar olur..

biz burda ne kadar anlatsak da bir yerde yine de boş sayılır canım sen kendin görüp konuştuğunda içinin rahat etmesi aklının yatması önemli. benimle sonuçları da paylaşırsan sevinirim. inş. iyi olacak güzel olacak her şey hayırlısı kesinlikle canım ..

sende bilirsin ki manevi destek ve olumlu sonuc almıs kısılerden olumlu seyler duymak cok onmlı ewet ole tbı kndım gdıp gorusucem tbıkıde sonucu sennle paylasırım tkrr tskrr ederm ınss hayırlısıyla alırsın bebegını kucagına..

evet canım ben de zaten manevi desteğin ne kadar önemli olduğunu bildiğim için burada kendi memnuniyetimi paylaşmak istedim .. işte sen de merkezi görünce tam kafana yatcak inş. her şey istediğin gibi olsun senin de kısa zamanda dolsun göbişin inş..olumunekankayizsmile

ınsallh cnm hayırlısıyla alhh tum ısteyenlere nasıp etsın olumunekankayizsmile

cnm bugün görüstüm yarın ön görüşme için gidicem çok saol tekrar olumunekankayizsmile

çok iyi canım inş. çok iyi haberlerle dönersin. merkez çok güzel gerçekten,ilgilerinden memnun kalacaksın eminim.

çok saol cnm inşş ıyı olur haberler ewet arkadasınla aksam msnde bugunde telde konustuk ılgısı sımdıden bellı oluyo zaten hyırlısı ınsallhhihoyyyt

az önce geldim görüşmeden ewet zaten o kadar guzel bahsedıyolar kı tam bekledıgım gbı oldu cok memnun kaldım gercekten cok ıyı bı ekıp guleryuzlu,canayakın ınsallh cok ıyı olur hersey..

insallh cnm cok saol sımdı gordm bnde msjını ben aslında snn msn adresını ıstemıstım ama onunkınıde eklıcem yardımların ıcın cok saol en kısa zamnda arıcam arkadasını :ecrin_bebek:

bugun gttık gorusmeye senn anlattıgın kadar warlar gercekten cok ıyler canaykın ve sevecenler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…