senın sayende boyle bı yer buldum kesınlıkle paylasmak ısterm senınle ve burdakı herkesle...olumunekankayizsmile
slm kızlar bende iviye gidiyorum ki zaten biliyosunuz.drum emre bey.hayırlısı bakalım neler yasıycaz:)
tabı bıde senınle aynı duyguları paylasan aynı seylerı dusunen ve bu yoldakı ınsanlarla paylasmak daha bı baska oluyo..
bırazdan esım test sonuclarımı getırcek ne war ne yok acaba ??
hadi ya hadi bakalım hayırlısı..:Saruboceq:
slm kızlar bende iviye gidiyorum ki zaten biliyosunuz.drum emre bey.hayırlısı bakalım neler yasıycaz:)
nası gdıyo cnm basladnız mı tedavıye?
hadi ya hadi bakalım hayırlısı..:Saruboceq:
canım biz 25inde gittik.malum günün 2.günü rezervlerin iyi durumda dedi.bana folik asit birde adet geciktirici verdi.çünkü ben stres yapınca direk yansıyor.işte bu cuma yada cumartesi tekrar gitcem lucrin vercek 12sinde ona başlıycam bakalım bu gidişimde neler diycek.heycanla bekliyorum:)))
son ıkı msjım kaldı 50 olmasına :)
kızlr buda son msjjj artık ozelım acık kaydirigubbakcemile2
ha gayret bakalım tamamlayalım 50 ye.sen gittinmi öngörüşmeye yada karar verdinmi merkeze
tamamldım bu 51 oluyo cnm ewet gttım hafta sonu gorusmeye ıvıde emre beyle baslıcas hayırlısıyla bazı testler werdı dun onları yaptrdm tsh fln ıstedı haftaya cumartesı gıdıcem sonucları gostermeye o zman hersey bellı olucak ne zman baslarz nasıl olur vs..
sen reglin 2.günü gitmedin mi.hangi testleri istedi.bu arada dr aynı:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?