Tüm bebek isteyenlere duyurulur harika bir dr. tavsiyesi ve indirim imkanı!

tabı bıde senınle aynı duyguları paylasan aynı seylerı dusunen ve bu yoldakı ınsanlarla paylasmak daha bı baska oluyo..

slm kızlar bende iviye gidiyorum ki zaten biliyosunuz.drum emre bey.hayırlısı bakalım neler yasıycaz:)

bırazdan esım test sonuclarımı getırcek ne war ne yok acaba ??

Son düzenleme:
nası gdıyo cnm basladnız mı tedavıye?

canım biz 25inde gittik.malum günün 2.günü rezervlerin iyi durumda dedi.bana folik asit birde adet geciktirici verdi.çünkü ben stres yapınca direk yansıyor.işte bu cuma yada cumartesi tekrar gitcem lucrin vercek 12sinde ona başlıycam bakalım bu gidişimde neler diycek.heycanla bekliyorum:)))

inşsallh ıyı seyler söyler cnm :Saruboceq:

ha gayret bakalım tamamlayalım 50 ye.sen gittinmi öngörüşmeye yada karar verdinmi merkeze

tamamldım bu 51 oluyo cnm ewet gttım hafta sonu gorusmeye ıvıde emre beyle baslıcas hayırlısıyla bazı testler werdı dun onları yaptrdm tsh fln ıstedı haftaya cumartesı gıdıcem sonucları gostermeye o zman hersey bellı olucak ne zman baslarz nasıl olur vs..

Son düzenleme:

sen reglin 2.günü gitmedin mi.hangi testleri istedi.bu arada dr aynı:)))

sen reglin 2.günü gitmedin mi.hangi testleri istedi.bu arada dr aynı:)))

ewet aslında on gorusme ıcın gttım tesaduf reglımın ıkıncı gunume denk geldı tsh kolestrol ıstedı bı kc ay oncekı bı testte tsh yuksek cıkmıs seker yuklemesı yaptrdı dun yaptrdm testlerı ayın 16 sında yanı haftaya cumartesı gdıcem o zman ona gore bı yol cızerız dedı sonuclara gore ama tup bebk kesın bıze :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…